Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos atostogos su šunimi

QUOTE(Burbulytis @ 2007 08 21, 08:28)
Ar yra šunų mylėtojų, kurie nepalieka savo augintinių kam nors ir atostogauja kartu???? Kaip sekasi ir kur tai pavyksta padaryti, jei neturit savo poilsiaviečių??? Žinau, kad su šunimis niekas nenori priimti, gal žinot kokių gerų vietų??? Mes tai nusiteikę atostogauti visi, ir niekam nenorim savo draugo palikti. Dabar jau atsirado namelių ant ratų  nuoma, labai apsidžiaugėm, kad visi galim apvažiuoti Europą, be bėdų dėl viešbučių ir panašiai, bet kur tau, pasirodo, sutartyse rašoma, kad grie-žtai jokių augintinių... Tai va... Gal turit kokių minčių??? Tik prašau, nerašykit, kad šunis reikia palikti namie pas artimuosius doh.gif

tikrai yra kompanijų, kurios nuomoja kemperius ir keliaujantiems su šunimi, vienintelis reikalavimas - gražinti jį tokį, kokį gavai.

kaip tik planuojam su šunim kelionę rudeniop į Vengriją, važiuosim su daug šunų, nuomotu kemperiu.

QUOTE(onix @ 2008 05 06, 14:48)
Salia buvo parkas i kuri vesdavome savo suni - buvo SUPER. Parke laisvai vaiksciojo sunys, motinos su vaikais ir kiti zmones. Niekas niekam nemaise.

super smile.gif
bet dėja pas mus prie parkų pasitinka ženklas "su šunimi eiti draudžiama" verysad.gif
Atsakyti
O as irgi su suniuku bijau kur nors vaziuoti i palanaga ar pan. Manau kad butu problemu tiek papludimyje. Pas mane gi ne jorkas koks, o vokieciu aviganis. Dideli sunys visiems kliuna.
Nepatikesit, bet pernai vasara ne karto nebuvau prie Juros, nors draugai kviete 4 kartus, nes nenorejau niekam palikti savo maziaus. Del jo neinu vakarais su draugais i barus ir pan.
Bet ne minutes nesuabejojau jog esu laminga, kad ji turiu.
O cia va kaip raso kempingai ir pan...nera problemu. Truputi mane nudziuginote.
Ir apskritai net prie ezero su palapinem problema vasara su maniskiu vaziuot, nes zmones piktinasi kad jis maudosi (atseit tersia vandeni),o tusciu papludimiu su ziburiu nerasi... nors svaresnis uz kai kuriuos zmones...be to atseit didelis tai ir piktas. maza to kad per karsti suniui su ansnukiu baisi kancia...nes negali padoriai lekuoti, bet ir priristas turi buti, nes dar (kad ir su ansnukiu) koki vaika isgasdins nenormaliu tevu nenormalus vaikai...
Nu zodziu:(
Atsakyti
QUOTE(laukiuke @ 2008 05 06, 15:52)
O as irgi su  suniuku bijau kur nors vaziuoti i palanaga ar pan. Manau kad butu problemu tiek papludimyje. Pas mane gi ne jorkas koks, o vokieciu aviganis. Dideli sunys visiems kliuna.
Nepatikesit, bet pernai vasara ne karto nebuvau prie Juros, nors draugai kviete 4 kartus, nes nenorejau niekam palikti savo maziaus. Del jo neinu vakarais su draugais i barus ir pan.
Ir apskritai net prie ezero su palapinem problema vasara su maniskiu vaziuot, nes zmones piktinasi kad jis maudosi (atseit tersia vandeni),o tusciu papludimiu su ziburiu nerasi... nors svaresnis uz kai kuriuos zmones...be to atseit didelis tai ir piktas. maza to kad per karsti suniui su ansnukiu baisi kancia...nes negali padoriai lekuoti, bet ir priristas turi buti, nes dar (kad ir su ansnukiu) koki vaika isgasdins nenormaliu tevu nenormalus vaikai...

na praeitą vasarą buvom Palangoj, bet be savo keturkojų šeimos narių, tai ten tiek žmonių, kad ir taip kaip silkės, kur dar ten šunis į papludimį vestis, mes net patys važinėjome kiekviną dieną į Kunigiškes, kad bent kiek laisviau pasipležinti ir ką jūs manot, o gi ir stafų be jokių antsnukių, ir retriverių po kelis, jau net nekalbant apie mažesnius šunis smile.gif ir maudėsi visi bendrai ir šunys, ir vaikai, ir žmonės ir neteko girdėti jokių burbėjimų ( jei ir buvo kokia viena nepatenkinta babcia, tai tyliai sėdėjo, nes šunų buvo daug, o ji tokia viena hihihi.gif ). sakėm gal kada ir mes su visa savo chebra ten pavažiuosim smile.gif
Atsakyti
Truputi liudnoka, kad Slovakijoje nera taip laisvai kaip Cekijoje, nes yra minciu tenai pavaziuoti smile.gif Bet svarbiausia, kad is viso imanoma.
O del atsostogu prie ezero, kol kas problemu neturejome - susitinkame su draugais, kurie turi vokieciu avigani ir dviem masiniukais varom. Aisku bandome susirasti vieta, kurioje maziau zmoniu, nes ir patiem maloniau, kai palapine ant palapines nestovi. Ir tada vienas malonumas ziureti, kai sunys pliuskenasi vandenyje arba begioja ir zaidzia... clap_1.gif
O del juros, tai Palangoje buvome tik ziema savaitgaliams. Nakvojome pas draugus ir mieste, bei pajuriu vaiksciojome su pavadeliu, o uzeiti i kokia kavinuke ir nesvajojome. Vasara dazniausiai vaziuojame i kokia vieta prie juros kaip pvz.: Pervalka. Susirandame koia ramia ilankele ir vaiksciojam ir suo gali pasipliuskenti vandenyje...
Pas kai kuriuos mus zmones yra toks poziuris, kad kuo mazesnis suo, tuo jis maziau agresyvus, nors nezino, kad kai kada buna visai atvirksciai. Bet tikiuosi, kad su laiku turetu kaip nors reikalai pasikeisti, gal tam pades uzsienio turistai, kurie nores apsistoti Lietuvoje su sunimis.
Papildyta:
Siaip tai daug kas priklauso ir nuo paciu zmoniu. Pvz.: kavines ir viezbuciai nepriklauso valstybines organizacijoms ir valstybe jiems nedraudzia isileisti sunis. Viskas priklauso nuo ju paciu. O ir kai kurie paprasti zmones , jei daugiau zinotu apie sunis, maziau bijotu. Pvz.: jaunos mamos galetu pamokyti savo vaikus, kad nors ir issigando suns, nera ko atsugti nugaros ir begti. Nezinau, bet negaliu kategoriskai pasakyti, kad Lietuvoje jau taip blogai, nes sutinkame zmones, kurie tikrai myli sunis.
Papildyta:
Klauismelis: o gal dar yra kitos salis, kur irgi draugiskai ziuri i sunis ? panasiai kaip Cekijoje ?
Atsakyti
QUOTE(onix @ 2008 05 06, 17:33)
Klauismelis: o gal dar yra kitos salis, kur irgi draugiskai ziuri i sunis ? panasiai kaip Cekijoje ?

tai dauguma normaliai civilizuotų šalių ir žiūri normaliai smile.gif Slovakija labiau atsilikusi, todėl ten taip...
Atsakyti
QUOTE(onix @ 2008 05 06, 17:33)
Pvz.: kavines ir viezbuciai nepriklauso valstybines organizacijoms ir valstybe jiems nedraudzia isileisti sunis. Viskas priklauso nuo ju paciu.

Kavinems galioja higienos istatymai, kurie draudzia isileisti sunis i maitinimo istaigas.
Atsakyti
QUOTE(laukiuke @ 2008 05 06, 15:52)
O as irgi su  suniuku bijau kur nors vaziuoti i palanaga ar pan. Manau kad butu problemu tiek papludimyje. Pas mane gi ne jorkas koks, o vokieciu aviganis. Dideli sunys visiems kliuna.

na as tai nenoreciau vartytis ant juros kranto salia sunu shudu. jau ir taip parkuose per sudus reikia lipt. niekur nei adijala pasitiesi nei piknika pasidarysi. su vaiku pasivaiksciot visads tenka vaziuoti i uzmiesti, nes Kauno parkai siaubingi. net ant saligatviu pilna shunu sh...
Atsakyti
QUOTE(Iste @ 2008 05 06, 19:26)
na as tai nenoreciau vartytis ant juros kranto salia sunu shudu. jau ir taip parkuose per sudus reikia lipt. niekur nei adijala pasitiesi nei piknika pasidarysi. su vaiku pasivaiksciot visads tenka vaziuoti i uzmiesti, nes Kauno parkai siaubingi. net ant saligatviu pilna shunu sh...

na bėda ta, kad parkuose kas antras š... ne šunų, o būtent žmonių rolleyes.gif ir apskritai pažiūrėjus kiek žmonių primėtytų š...........voliojasi tam paplūdimį, pradedant nuorūkom, kurių tiek, kad tikriausiai kiekvienam kvadratiniam cm po vieną, baigiant graužtukais, šiukšlėm ar net higieniniais įklotais persirengimo kabinose, o kiek matėte šuns š.. paplūdimį??????
Papraščiausiai tie kas vedasi šunis į paplūdimį ar parką ir jo š... jau šiais laikais susirenka, o garsiausiai rėkia dažniausiai tie, kurie saves nemato...............
Atsakyti
QUOTE(lacosta @ 2008 05 06, 20:47)
na bėda ta, kad parkuose kas antras š... ne šunų, o būtent žmonių  rolleyes.gif  ir apskritai pažiūrėjus kiek žmonių primėtytų š...........voliojasi tam paplūdimį, pradedant nuorūkom, kurių tiek, kad tikriausiai kiekvienam kvadratiniam cm po vieną, baigiant graužtukais, šiukšlėm ar net higieniniais įklotais persirengimo kabinose, o kiek matėte šuns š.. paplūdimį??????
Papraščiausiai tie kas vedasi šunis į paplūdimį ar parką ir jo š... jau šiais laikais susirenka, o garsiausiai rėkia dažniausiai tie, kurie saves nemato...............

na ne karta tekomatyti shik... suni salia zaidzianciu vaiku. o kai paprasau ta sh... susirinkti tai skandala sukelia.
del zmoniu siuksliu taip pat rimta beda. baisu kas darosi. pvz prie Kauno mariu visur konteineriai sustatyti, bet kazkodel siuksliu iki konteineriu nedanesa...
jeigu suo drausmingas ir seimininkas tvarkingas tebunie tie sunys papludimyje. bet kiek tokiu zmoniu. tikrai man nebuvo malonu kai smeliuotas kazkieno suo man per galva pliaze lakste...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iste: 06 gegužės 2008 - 21:07
Moterys, cia ne apie tai kalba vyksta. Yra kitos, specialiai tam skirtos temos. Galiu tik pasakyti, kad viskas priklauso nuo seimininko. O ir galetu daugiau padaryti aiksteliu sunims. Bet kaip sakiau cia tema ne apie tai, eikite ten kur apie tai snekasi ir svarbiausia nesipykite protest.gif
O tai labai truksta pas mus sypsenu bigsmile.gif
Sutinku su tuo ka parase "tati", bet vis tiek gaila......
Atsakyti
QUOTE(Iste @ 2008 05 06, 22:05)
tikrai man nebuvo malonu kai smeliuotas kazkieno suo man per galva pliaze lakste...

su šituo visiškai sutinku, jei aš ramiai gulėčiau man taip pat nepatiktų svetimas šlapias, smėlinas šuo lipantis ant galvos, lygiai taip man nepatinka svetimi vaikai lipantys ant galvos. Šiaip žinoma geriausia jeigu būtų atskirai žymimos vietos, kur pliažas su gyvūnais, o kur be, tada kiekvienas galėtų pasirinkti sau tinkamą variantą, bet kai taip nėra, reikėtų bent kiek tolerancijos vieni kitų privatumui ir dėmesio gamtai iš mūsų visų
Atsakyti
QUOTE(lacosta @ 2008 05 06, 22:52)
su šituo visiškai sutinku, jei aš ramiai gulėčiau man taip pat nepatiktų svetimas šlapias, smėlinas šuo lipantis ant galvos, lygiai taip  man nepatinka svetimi vaikai lipantys ant galvos. Šiaip žinoma geriausia jeigu būtų atskirai žymimos vietos, kur pliažas su gyvūnais, o kur be, tada kiekvienas galėtų pasirinkti sau tinkamą variantą, bet kai taip nėra, reikėtų bent kiek tolerancijos vieni kitų privatumui ir dėmesio gamtai iš mūsų visų

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti