Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos atostogos su šunimi

Nu pokolkas apie klaipeda dar negirdejau kad draustu vat nebent palangoj draudžia nes visgi ten kurortas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayami @ 2008 06 21, 23:52)
blink.gif
Dar pernai priėmė mus tarp Palangos ir Šventosios, Kunigėškėse atrodo, namelyje beveik paplūdimy, su šuniu. Ir pačiam paplūdimy buvo net keletas šunų, ir jokių nusiskundimų negavom  g.gif Tai kur dabar važiuoti? Į Latviją?

Iste, nu šakės doh.gif nu mes jau ir pernai Palangoje bijojom ir prastai jautėmės dėl tų grasinimų doh.gif o dar gyvenom tokioje vietoje, kad toloka jūra, tai eidavom tiesiai tiesiai ir tekdavo atėjus glaustis prie gelbėtojų bokštelio, nes tolėliau nelabai ir paeisi dar su dviem šunimis, nes žmonių košė buvo doh.gif
tai šiemet, jei varysim, tai tik į Latviją, o jei ne, tai nebus liūdna, juk gal girdėjot kalbas maždaug prieš mėnesį, kad Baltijos užteršimas pats didžiausiasšiemet per kelis metus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2008 06 22, 12:17)
Iste, nu šakės doh.gif nu mes jau ir pernai Palangoje bijojom ir prastai jautėmės dėl tų grasinimų doh.gif o dar gyvenom tokioje vietoje, kad toloka jūra, tai eidavom tiesiai tiesiai ir tekdavo atėjus glaustis prie gelbėtojų bokštelio, nes tolėliau nelabai ir paeisi dar su dviem šunimis, nes žmonių košė buvo doh.gif
tai šiemet, jei varysim, tai tik į Latviją, o jei ne, tai nebus liūdna, juk gal girdėjot kalbas maždaug prieš mėnesį, kad Baltijos užteršimas pats didžiausiasšiemet per kelis metus doh.gif

matai jeigu visi 100 proc susitvarkytu po savo sunu, tai bedos nebutu, taciau dauguma net po saves susitvarkyt nesugeba. o ka jau kalbeti apie ju sunis... verysad.gif be to, suniui myyyznes gi neuzsiusi. nelabai noretusi, kad salia zaidziancio vaiko suo sysintu lotuliukas.gif
teko lankytis ne viename kurortiniame papludimyje prie vidurzemio juros. ir ten taip pat sunu vedziotis negalima.
Atsakyti
Slovakija atsilikusi salis???? nu nejuokinkit liaudies. uz pusmecio eurus isives ir daug labiau ekonomiskai ir psichologiskai issvysciusi nei kt salys.

jau kas kas tai ten jokiu bedu del sunu nera,nebent netycia ant kazko netinkamo uztaiket. as nei SK nei CZ bedu del sunu neturiu o vazineja su manim tai 2 vilkai - cekoslovaku vilksuniai.

o LT neatostogaujam - ner cia ka veikt smile.gif
Atsakyti
Mes žadam samojedą isigyti iki žiemos, tai kitais metais jau važiuotumėme su šuniuku atostogauti... Namie tikrai nepaliktumem. schmoll.gif Bet dabar kai pagalvoji... su tokiu kudlium [ Mano avatare jis pavaizduotas ] Nelabai manau kad kas išnuomotų ką nors. g.gif Grožis tai stulbinamas blush2.gif Bet visi gerklę laidyt: plaukai! Plaukai! Nors žmonės apie tokią veislė dauguma nieko neišmano. Svarbu kakarinę palaidyt.. blink.gif Nu žiūrėsim kaip bus mirksiukas.gif Bet nelemtos atostogos nesutrugdys įsigyti samojeduko net jei ir reikės miegot kokioj pamiškėj lotuliukas.gif cool.gif
Atsakyti
sveiki visi . siom dienom planuojam paatostogauti pajury, vis skaitau kur galima butu pailset su suneliu. Musu labradoriuke Gara. Labai norim ja vestis kartu... gal kas zinot koki adresiuka kur galima butu apsistoti keliom dienom? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbaniukė @ 2008 07 14, 11:26)
sveiki visi . siom dienom planuojam paatostogauti pajury, vis skaitau kur galima butu pailset su suneliu. Musu labradoriuke Gara. Labai norim ja vestis kartu... gal kas zinot koki adresiuka kur galima butu apsistoti keliom dienom?  verysad.gif

Zinau kur sventojoj priima su sunim, nes pati veziausi savo baltuka smile.gif ten nameliai, ir prie pat juros smile.gif
Atsakyti
Aš irgi norėčiau į pajūrį su šuniuku, bet gi į pajūrį jo vestis negalima, baudos.Tai kaip tada, kur tada eiti pliažintis?
Atsakyti
QUOTE(Vyna @ 2008 07 14, 13:58)
Aš irgi norėčiau į pajūrį su šuniuku, bet gi į pajūrį jo vestis negalima, baudos.Tai kaip tada, kur tada eiti pliažintis?

O as saviski vesdavausi plezintis, tik kad mes lysdavom i kopas smile.gif ir nieks nieko smile.gif dabar vel vaziuosim savaitej, ir vel okupuosim kopas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eurikute @ 2008 07 14, 09:31)
Zinau kur sventojoj priima su sunim, nes pati veziausi savo baltuka smile.gif ten nameliai, ir prie pat juros smile.gif

Gulbūt būtų galima telefono numeriuką, nes ir man labai aktualus šis klausimas.

Širdingas ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
O mes atostogavom keliata dienu Nidoje su pupka. Tiesiog internetu ieskojau buto nuomai ir is karto klausiau ar su suneliu priimat , atsakymas buvo , jog priima, tik viena mot kraipesi schmoll.gif na gal bet...., bet as pati pasakiau ne, kadangi buvo is ko rinktis. thumbup.gif Rinkausi kaina ,vieta is to ko skambinausi, nes del suniuko problemos nesutikau.
Pernai su drauge pavasary buvau Nidoj , lab nustebau , jog dauguma poilsiautoju su ciuciais buvo ,net su dideliais. thumbup.gif
Atsakyti
o as pries sunis pliaze. ateinu pailset ir visai nera jokio noro salia matyt lojanciu ir per galva lakstanciu sunu. o be to poilsiavau siais metais 5 dienas. ir du kartus maciau kaip suniuku seimininkai kopose kakucio neusirinko. tai kur man tada su vaiku detis? po sunu kakus braidyt?
be to kas cia per lietuviska mada pazeidineti taisykles? esu pliazinusis daug kur europoj ir pliazuose nei veino suns neteko sutikti. jeigu yra zenkliukas draudziantis, vadinasi negalima. o Lietuvoj ko gero niekada neismoksime gerbti vieni kitu . o be to tikrai butu nemalonu jei poilsiaujant gretimame kambaryje suo pastoviai lotu.
Atsakyti