Įkraunama...
Įkraunama...

Amelija

Cia kaip Amelija is monmartro,nu filmas toks biggrin.gif Visai grazus,romantiskas wub.gif
Atsakyti
Labai gražus vardas wub.gif
Atsakyti
Labai gražus ir švelnus vardas thumbup.gif mano dukrytė Amelija wub.gif kol maža, tai sakom Amelytė wub.gif
Papildyta:
QUOTE(...Pikciurniene... @ 2010 05 25, 11:58)
Skamba graziai, bet mediciniskai tai reiskia anomalija, kai zmogus yra be galuniu, tai yra koju ir ranku blink.gif

tai kad čia Amelija vardas, dar yra Amalija, o ne anomalija mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buriuke: 26 gegužės 2010 - 10:39
QUOTE(Buriuke @ 2010 05 26, 11:38)

tai kad čia Amelija vardas, dar yra Amalija, o ne anomalija  mirksiukas.gif

terminas amelija
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 01 20, 21:46)
man gražu lenkiškas trumpinys Amelka smile.gif l minkšta, o e kieta ax.gif o jau pilnas variantas kažkaip ne unsure.gif

Amelka man kazkaip grubiau skamba, mes saviske taip vadinam kai juokaujam ar juokais paerzinam ax.gif

QUOTE(eegle @ 2010 02 13, 19:24)
Emilija - tai tas pats smile.gif

Daug kur (inete) Amelija (vokisk.k.) ir Amalija (vokisk.k.) raso vienodas reiksmes, o Emilijai (arba Ema)(graik.k.) priskiria kita reiksme ir vardo charakteristika. Nors kitur radau, jog Emilija priskiriama Amelijai, Amalijai doh.gif Zodziu, kaip patinka, taip ir galvok zmogau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milana: 08 birželio 2010 - 19:14
man grazus vardas thumbup.gif
Atsakyti
Man gražu bigsmile.gif
Atsakyti
Visai nieko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milana @ 2010 06 08, 20:13)
Daug kur (inete) Amelija (vokisk.k.) ir Amalija (vokisk.k.) raso vienodas reiksmes, o Emilijai  (arba Ema)(graik.k.) priskiria kita reiksme ir vardo charakteristika.

tik "inete" taip ir gali būti. iš tiesų visų trijų vardų reikšmės sklirtingos smile.gif nors tas "galvok kaip patinka" dažnai suveikę kai tėvai pavadinę nepagalvoję nori amelijai priskirti amamlijos reikšmę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 06 09, 15:36)
tik "inete" taip ir gali būti. iš tiesų visų trijų vardų reikšmės sklirtingos smile.gif nors tas "galvok kaip patinka" dažnai suveikę kai tėvai pavadinę nepagalvoję nori amelijai priskirti amamlijos reikšmę smile.gif

Na taip... yra daug info ir "skirtingai". O norai tai cia maza role vaidina, yra kaip yra.
Tiesa pasakius Amalija man nepatinka.
Atsakyti
man nelabai sis vardas
Atsakyti
Normalus smile.gif
Atsakyti