Įkraunama...
Įkraunama...

Amelija

Grazus wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aš savo dukrytei daviau šį vardą, jis man gražus.
Atsakyti
gražus wub.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz nuomone. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Milana @ 2010 06 09, 22:13)
Na taip... yra daug info ir "skirtingai". O norai tai cia maza role vaidina, yra kaip yra.
Tiesa pasakius Amalija man nepatinka.

na taip, yra kaip yra, amelija (graikiškas vardas) reiškia begalūnystę, o amalija (vokiškas) kovą, tai nėra tas pats vardas ir net kilmė skirtinga. nė vienas žinantis reikšmę tėvas kažin ar vaikui duotų tokį vardą, užtat pirma pavadina, o po to bando priskirti kito vardo reikšmę. emilija tikrai nėra "tas pats", tai lotyniškas vardas smile.gif aišku kiekvienam savo, gal kažkuriems ir amelijos reikšmė priimtina, nors keistoka būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 08 25, 22:50)
na taip, yra kaip yra, amelija (graikiškas vardas) reiškia begalūnystę, o amalija (vokiškas) kovą, tai nėra tas pats vardas ir net kilmė skirtinga. nė vienas žinantis reikšmę tėvas kažin ar vaikui duotų tokį vardą, užtat pirma pavadina, o po to bando priskirti kito vardo reikšmę. emilija tikrai nėra "tas pats", tai lotyniškas vardas smile.gif aišku kiekvienam savo, gal kažkuriems ir amelijos reikšmė priimtina, nors keistoka būtų g.gif

vardas nieko,bet reiksme blink.gif
Atsakyti
Kažkam turbūt patiko filmas "Amelija iš Monmartro" mirksiukas.gif
Gražus vardas.
Atsakyti
Gražus vardas 4u.gif
Atsakyti
man šiaip sau schmoll.gif
Atsakyti
Labai grazus vardelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 08 25, 22:50)

Gal pirma ir pavadina, bet po to nieko nebando niekam priskirt. O info, kaip sakiau, raso visaip, t.pr. ir tapatina ir ne. Bet vardas tai super moteriskas, grazus, beje ir senoviskas.
O seip nereiktu uzsiciklint ant tu bloguju reiksmiu, reik geras emocijas skleist bigsmile.gif Jei kazkada, kazkoks zmogelis dave reiskiniui pavadinima, tai kitas zmogelis, be blogu minciu savo vaikui varda sumaste, juk graziai skamba mirksiukas.gif
Beja, pamirsau pridurt, cia i tema apie tai, kad jei tevai zinotu vardo sio neduotu...... biski papriestarauciau - duotu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milana: 26 rugpjūčio 2010 - 21:26