Įkraunama...
Įkraunama...

Amelija

QUOTE(korete @ 2012 06 11, 11:07)
O Amelija yra sventas vardas? Noreciau kreiptis i Ameliju mamytes ir paklausti ar krikstyjant buvo reikalingas kitas vardas?  4u.gif

Ne nereikia kito vardo,krikstija siuo vardu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuo pat neštumo pradžios žinojau, kad mergytės vardas bus Amelija. Ir štai mes ja turime, juodukę rudom akim ir nerealiai dailę mergytę. Ir mergytė nuostabi ir vardas jai tinka. smile.gif
Atsakyti
Grazus:)
Atsakyti
Labai labai gražus vardas:) Tikrai tokį rinkčiau:)
Atsakyti
QUOTE(*Amila* @ 2012 06 11, 22:12)
Ne nereikia kito vardo,krikstija siuo vardu. mirksiukas.gif

O mus nepakrikstijo siuo vardu, nes sventu vardu sarasuose neradome sad.gif
Atsakyti
Labai grazus svelnus vardas, man asocijuojasi su svelne moteriska butybe. thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazus vardas,kai pussesere pavadino siuo vardu savo mergyte tai sunkiai paskui saviskei tinkama radau biggrin.gif
Atsakyti
Ir as pavadinau savo mergyte siuo vardu, labai grazus vardas wub.gif ir kunigas pakrikstijo su siuo vardu ir dar pridure, kad nereikalingi tie antri vardai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(korete @ 2012 06 11, 12:07)
O Amelija yra sventas vardas? Noreciau kreiptis i Ameliju mamytes ir paklausti ar krikstyjant buvo reikalingas kitas vardas?  4u.gif

Šventas: http://thecatholicex...ub/Saint-Amelia

QUOTE(Ksesanko @ 2012 11 13, 11:54)
O mus nepakrikstijo siuo vardu, nes sventu vardu sarasuose neradome sad.gif

Kitą kartą bigsmile.gif prieš eidami pas kunigėlį, pasiklauskit tetulės googlės
Atsakyti
Oj smile.gif labai gražus vardas, man asmeniškai vienas nuostabiausių, o dėl krikštijimo tai viskas priklauso nuo kunigų. Vieni gali krikštyti ir be švento vardo, o kitiems reik net kelių wink.gif Tad, mamytės, viskas priklausys nuo kunigo tongue.gif
Atsakyti
Man tai pats moteriskiausias ir svelniausias vardas wub.gif . Savo dukra taip pavadinau, ir visiskai nesigailiu, tobulai jai tinka, jo tokia svelni, svelniu bruozu.
Atsakyti
Mano dukryte irgi svelniu bruozu, smulkute, bet del charakterio, tai patylesiu. Toli grazu ne moteriskumo ir svelnumo isikunijimas lotuliukas.gif
Atsakyti