Įkraunama...
Įkraunama...

Amelija

Visau nieko vardas smile.gif bet manau geriau būtų Emilija.
Atsakyti
Labai gražus vardas, esantis mūsų sąrašiuke,jei gimtų mergytė. smile.gif Mano nuomone jis tinka tiek mažai mergytei, tiek panelei,tiek suagusiai moteriškiai. smile.gif
Atsakyti
Labai grazus vardas ir visad sakiau, kad jei susilauksiu kada dukrytes, bus Amelija, bet kad kuo toliau tuo labiau tu Ameliju pilna, tai kazkaip vis labiau pamastau, kad turbut kitokio ieskociau dabar jau smile.gif
Atsakyti
Gražus vardelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(june1984 @ 2013 07 27, 16:55)
Labai grazus vardas ir visad sakiau, kad jei susilauksiu kada dukrytes, bus Amelija, bet kad kuo toliau tuo labiau tu Ameliju pilna, tai kazkaip vis labiau pamastau, kad turbut kitokio ieskociau dabar jau smile.gif

Kai pavadinau dukryte Amelija, tai nepazinojau nei vienos ir aplamai pirma karta si varda pamaciau vardu knygoje. Negirdejau nei karto...Bet dabar Ameliju pilna doh.gif Nuo to, kad Ameliju padaugejo sis vardas nepasidare blogesnis. Geriau jau Amelija, negu koks tevu isgalvotas darinys, kuri niekas negirdejo...Niekad nesekiau isskirtinio vardo, ieskojau to, kuris graziai skamba, yra aiskus ne tik Lietuvoje, bet ir kitose salyse bei dera prie musu seimos vardu ir pavardes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Saulė Debesėlio @ 2013 07 27, 12:54)
Labai gražus vardas, esantis mūsų sąrašiuke,jei gimtų mergytė. smile.gif Mano nuomone jis tinka tiek mažai mergytei, tiek panelei,tiek suagusiai moteriškiai. smile.gif

Jusu avataras man asocijuojasi su Amelijos vardu wub.gif Labai grazi mergyte wub.gif
Butent tokia Amelija isivaizdavau, ir kai gime supratau, kad jai tas vardas idealiai tinka smile.gif
Atsakyti
Vardas Amelija yra kilęs iš germaniško žodžio „amal“, reiškiančio darbą. Labiausiai tikėtina, kad vardas reiškia darbšti, darbinga, atkakli, tačiau tikėtina ir kita versija, kad vardo reikšmė yra „Dievo darbas (kūrinys)“.

Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/...3#ixzz2aju204Z1
Atsakyti
QUOTE(Trolestina @ 2013 08 01, 20:27)
Vardas Amelija yra kilęs iš germaniško žodžio „amal“, reiškiančio darbą. Labiausiai tikėtina, kad vardas reiškia darbšti, darbinga, atkakli, tačiau tikėtina ir kita versija, kad vardo reikšmė yra „Dievo darbas (kūrinys)“.

Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/...3#ixzz2aju204Z1

Sita reiksme priskiriama Amalijos vardui. Amelija yra Amalijos darinys. Man Amalija grubesnis vardas. Amelija kazkaip zymiai moteriskiau ir svelniau wub.gif
Atsakyti
Grazus vardelis 4u.gif
Atsakyti
Dailus! wub.gif
Atsakyti
Amelija - labai grazus vardas. Visada sakiau, kad jei turesiu dukryte kada nors, tai duosiu jai sita varda. Bet kadangi turiu du nuostabius sunelius, tai sitas vardas ir liko nepanaudotas smile.gif
Atsakyti
Labai wub.gif
Atsakyti
Labai simpatiskas wub.gif butu mergyte tai i sarasiuka itrauksciau sita varda butinai thumbup.gif
Atsakyti