Įkraunama...
Įkraunama...

Strateginis žaidimas

QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 26, 22:15)
tia jeigu kas zaidziat travian.lt pasidalinkit patirtimi ir ispudziais ax.gif

Per savaitgalį gavau į kaulus doh.gif Nušvilpė mano resursus verysad.gif
Gal steigiam aljansą? mirksiukas.gif
Atsakyti
neseniai ir as siam zaidime uzsiregistravau biggrin.gif naujoke esu tai dar neviska zinau blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(godive @ 2007 08 27, 12:46)
Per savaitgalį gavau į kaulus doh.gif Nušvilpė mano resursus verysad.gif
Gal steigiam aljansą? mirksiukas.gif

Na, koks tavo nickas, kokios koordinates?
Aljansų lietuviškų daug, aš pati priklausau LKD aljansui mirksiukas.gif
Tai pasakyk, kokios tavo koordinates, gal netyčia čia aš tave užpuolus buvau blush2.gif per savaitgali 7ias gyvenvietes užpuoliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxBlau @ 2007 08 28, 10:56)
Na, koks tavo nickas, kokios koordinates?
Aljansų lietuviškų daug, aš pati priklausau LKD aljansui mirksiukas.gif
Tai pasakyk, kokios tavo koordinates, gal netyčia čia aš tave užpuolus buvau blush2.gif  per savaitgali 7ias gyvenvietes užpuoliau ax.gif

Mano sostinė - Dalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(godive @ 2007 08 28, 11:17)
Mano sostinė - Dalas mirksiukas.gif

man rodos radau. koordinates berods -23|-37 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxBlau @ 2007 08 28, 11:46)
man rodos radau. koordinates berods -23|-37 mirksiukas.gif

Aha mirksiukas.gif
Atsakyti
mano dukra zaidzia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enimdreja: 28 rugpjūčio 2007 - 13:22
gal kas gali paaiskiniti naujokei sio zaidimo 4u.gif ax.gif
kokia nauda is aljanso?ir kas jame gali dalyvauti?
kaip riekia uzpulti kita gyvenviete?kodel?kaip apsiginti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 28, 22:14)
gal kas gali paaiskiniti naujokei sio zaidimo 4u.gif  ax.gif
kokia nauda is aljanso?ir kas jame gali dalyvauti?
kaip riekia uzpulti kita gyvenviete?kodel?kaip apsiginti? blush2.gif

aljanso prasmė- vieni kitiems aljanso nariai gali siųsti resursus, siųsti karius pastiprinimui-jeigu tau reikia pagalbos-aljanso narių pareigos-padėti kitam aljanso nariui
Užpulti galima tada, kai turi pasistatęs kareivines-tuomet spaudi ant žemėlapio, ant gyvenvites kurią nori užpulti, ir po "paveiksliuku" yra punktas siųsti karius-ten parenki kiek kokių karių siųsti nori ir spaudi ok. Geriau rinkis tuos, kurie turi mažiau gyventojų mirksiukas.gif ax.gif nes jei užpulsi "patyrusius" tavo kareiviukus gali užmušti
Tave tavo kariai gins automatiškai-apie tai, jog tave kažkas nori pulti, tau praneš. Jeigu puola su dag karių, geriau nesigink, o visus karius siųsk iš miesto-bet išsaugosi juos mirksiukas.gif o resursams slėpti didink slėptuvę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Enimdreja @ 2007 08 28, 22:30)
aljanso prasmė- vieni kitiems aljanso nariai gali siųsti resursus, siųsti karius pastiprinimui-jeigu tau reikia pagalbos-aljanso narių pareigos-padėti kitam aljanso nariui
Užpulti galima tada, kai turi pasistatęs kareivines-tuomet spaudi ant žemėlapio, ant gyvenvites kurią nori užpulti, ir po "paveiksliuku" yra punktas siųsti karius-ten parenki kiek kokių karių siųsti nori ir spaudi ok. Geriau rinkis tuos, kurie turi mažiau gyventojų mirksiukas.gif  ax.gif  nes jei užpulsi "patyrusius" tavo kareiviukus gali užmušti
Tave tavo kariai gins automatiškai-apie tai, jog tave kažkas nori pulti, tau praneš. Jeigu puola su dag karių, geriau nesigink, o visus karius siųsk iš miesto-bet išsaugosi juos mirksiukas.gif  o resursams slėpti didink slėptuvę mirksiukas.gif

aisku..aciu mirksiukas.gif tik kad tai karievinei dideliu resursu reikia kuriu dabar mazai turiu ir dar uzpuole mane.o karuomenes neturiu dar doh.gif
Atsakyti
godive, vakar aš tau atsiunčiau truputį resursų-kada jau turėsi-atsigausi po užpuolimo, tada gražinsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxBlau @ 2007 08 29, 07:01)
godive, vakar aš tau atsiunčiau truputį resursų-kada jau turėsi-atsigausi po užpuolimo, tada gražinsi mirksiukas.gif

Ačiū ačiū 4u.gif Tikiuosi per šiandien atsigausiu tongue.gif
Atsakyti