Įkraunama...
Įkraunama...

Strateginis žaidimas

QUOTE(godive @ 2007 08 29, 07:09)
Ačiū ačiū 4u.gif Tikiuosi per šiandien atsigausiu tongue.gif

Klausyk, jeigu nori-įstok į aljansą mirksiukas.gif
Aš kaip minėjau priklausau LKD, ir tau siūlau smile.gif Parašyk žinutę nariui vidi, sepaz_lt arba DoMizZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxBlau @ 2007 08 29, 08:32)
Klausyk, jeigu nori-įstok į aljansą mirksiukas.gif
Aš kaip minėjau priklausau LKD, ir tau siūlau smile.gif  Parašyk žinutę nariui vidi, sepaz_lt arba DoMizZ mirksiukas.gif

Parašiau VIDI, prieš tai buvau rašiusi sepaz, bet tas nieko neatrašė. O kaip tave priėmė? Kažkokias sąlygas turi atitikti ar kaip?
Atsakyti
na lyg ir nereikia g.gif
Tik, kad įstotum turi turėti ambasadą mirksiukas.gif

O šiaip, kaip aiškino, aljansas-tai žmonių grupuotė, kurios nariai vieni kitiems turi padėti: tai yra- atsiųsti pastiprinimą, jeigu kažkam "riesta" ar padėti resursais po gyvenvietės užpuolimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxBlau @ 2007 08 29, 11:16)
na lyg ir nereikia g.gif
Tik, kad įstotum turi turėti ambasadą mirksiukas.gif

O šiaip, kaip aiškino, aljansas-tai žmonių grupuotė, kurios nariai vieni kitiems turi padėti: tai yra- atsiųsti pastiprinimą, jeigu kažkam "riesta" ar padėti resursais po gyvenvietės užpuolimo mirksiukas.gif

Ambasadą turiu jau seniai, tik va kariuomenės dar nesukūriau cool.gif
Atsakyti
Nu idomu, kas cia per daiktas, gal visai ir nieko laikui darbe prastumt... g.gif
Atsakyti
na va, ash irgi uzhsikabinau biggrin.gif

beje, kazkada sirgau kita manija: www.thecrims.com
Atsakyti
Nu va, as irgi jau uzsikabinau, kazkas bande vakar uzpult, bet kaip suprantu nieko nepese thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mane vakar irgi pirma karta puole, tai gavo 9 vnt. medzio lotuliukas.gif

Kuriam supermamu aljansa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eos @ 2007 09 04, 10:07)
mane vakar irgi pirma karta puole, tai gavo 9 vnt. medzio lotuliukas.gif

Kuriam supermamu aljansa mirksiukas.gif

kuriam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(godive @ 2007 09 04, 14:21)

na ash kolkas tik ambasada pasistachiau, neturiu jokiu kariu biggrin.gif be to nelabai zinau, nuo ko pradet ta kurima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eos @ 2007 09 04, 13:32)
na ash kolkas tik ambasada pasistachiau, neturiu jokiu kariu biggrin.gif be to nelabai zinau, nuo ko pradet ta kurima g.gif

reikia ambasados lygį kelti, pabandysiu aš
Atsakyti
Va as irgi norejau sakyt, kuriam supermamu aliansa.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti