Įkraunama...
Įkraunama...

Strateginis žaidimas

na, as tai darbe siulau pazaisti sita zaidimuka:

http://s2.gladiatus....c.php?uid=34206

strateginis, ir pakovoti truputi galima rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2008 04 01, 07:44)
Na tadu teks kitą kaimyną skriausti  hihihi.gif Jau bus 5 mano kaimas  nail.gif

As tai ruosiuosi dar tik 4 kaimui ax.gif jau savaite laiko turiu germanu vada ir negaliu uzkariauti savo kaimyno lotuliukas.gif tas parazitas buvo isiprases pas mus i ally, bet as pranesiau vadui, kad prieme ferma ir staigiai ji ismete is ally, bet vistiek man dabar neleidzia jo uzkariauti doh.gif turi praeiti kazkiek laiko doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oho kiek bendraminciu thumbup.gif. Pamisus as ant tu strateginiu zaidimu... Buvau uzsikabinus ant Sims, paskui ant Stronhold Crusader. O dabar sitas. Su laiku travian tampa ir laisvalaikiu, ir darbu. Tai liga mirksiukas.gif Pradejau nuo 2 serverio, o dabar zaidziu 3-iam, 3x ir bandau 4-am. Susirgau tuo zaidimu, net geda nuo seiminyksciu biggrin.gif

QUOTE(Daina @ 2008 03 02, 00:03)
doh.gif  verysad.gif
dar ir toks bus  bigsmile.gif  ar gal tu čia apie 3x galvoji  g.gif
Aš ten esu Daina -32/-55  4u.gif

Oho kaip neblogai isikurus bigsmile.gif . 3x esu Vevan (-63/-77). Sitam serveryje bandau zaisti visiskai kitokia strategija. Nestatau kaimu, nekeliu specialiai pop, o gaminu kariuomene. Nepriklausau jokiam ally, nes ir nereikia man jo. Lankausi pas kaimynus sveciuose, tik pas mane niekas neateina verysad.gif biggrin.gif .
P.S. Jus irgi neikit lotuliukas.gif. O jei as jau buvau pas kuria nors, tai atleiskit man - nezinojau ax.gif

Siulau padaryti serveriu SM sarasa (tik siandien tema radau, ne visas pazistu). Kad nepridaryciau bendramintems kiaulysciu blush2.gif. Tiek 3-iam, tiek 3x serveryje (ally DKKN) esu pavojinga ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimakp: 02 balandžio 2008 - 08:47
QUOTE(laimakp @ 2008 04 02, 08:37)
3x esu Vevan (-63/-77)
Siulau padaryti serveriu SM sarasa

Nelabai supratau mintį dėl to sąrašo blush2.gif ax.gif nesamonė būtų jei visus kaimus tektų surašyti, tai siūlau rašyt tik sostines 4u.gif arba Nikus bigsmile.gif
Bet manau su kita tema turėtume kraustytis į skyrių Mamos kompiuteris g.gif rolleyes.gif ir aišku ją būtų galima pradėti sąrašu mirksiukas.gif 4u.gif kiekviena pratęskit mirksiukas.gif

1 serveris
Baltas angelas (157|-134)

3x serveris
Daina (-32|-55)
Vevan (-63|-77)
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2008 04 02, 11:56)
Mamos kompiuteris g.gif  rolleyes.gif ir aišku ją būtų galima pradėti sąrašu  mirksiukas.gif  4u.gif kiekviena pratęskit  mirksiukas.gif

1 serveris

3x serveris
Daina (-32|-55)
Vevan (-63|-77)

3xserveris:
atlantida@alfa (-197 | -51)
julita?sostinė (-7 | -40)
julita@alfa (-193 | -51)

Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2008 04 02, 13:56)
Nelabai supratau mintį dėl to sąrašo  blush2.gif  ax.gif nesamonė būtų jei visus kaimus tektų surašyti, tai siūlau rašyt tik sostines  4u.gif  arba Nikus  bigsmile.gif
Bet manau su kita tema turėtume kraustytis į skyrių Mamos kompiuteris g.gif  rolleyes.gif ir aišku ją būtų galima pradėti sąrašu  mirksiukas.gif  4u.gif kiekviena pratęskit  mirksiukas.gif

1 serveris

3x serveris
Daina (-32|-55)
Vevan (-63|-77)

QUOTE(olajju @ 2008 04 03, 08:22)
3xserveris:
atlantida@alfa (-197 | -51)
julita?sostinė (-7 | -40)
julita@alfa (-193 | -51)

1 serveris
Baltas angelas

3 serveris
Vivan

3x serveris
Daina
Vevan
Julita

4 serveris
iksas

Va taip paprasciausia mirksiukas.gif. Koordinates susirasim, jei reikes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimakp: 03 balandžio 2008 - 08:24
QUOTE(laimakp @ 2008 04 03, 08:22)
1 serveris
Baltas angelas

3 serveris
Vivan

3x serveris
Daina
Vevan
Julita

4 serveris
iksas

Va taip paprasciausia mirksiukas.gif. Koordinates susirasim, jei reikes smile.gif

As irgi pratesiu sarasiuka ax.gif

1 serveris
Baltas angelas

3 serveris
Vivan

3x serveris
Daina
Vevan
Julita
Savana

4 serveris
iksas
Atsakyti
aš savo sostinę su kaimu 3x serveryje atidaviau ally vadui, tai dabar tik 4 serveryje žaidžiu. čia laiko taupymo sumetimais ir šiaip, geriau galima vystyti strategiją 4.
o vat 4am aš įsivažiuoju. strategija šiuo metu: resursų atėmimas iš kitų žaidėjų ir kariuomenės didinimas lotuliukas.gif ir galiu pasakyt, kad neblogai sekasi biggrin.gif pop 55, kariuomenės kolkas 45, laiškų su prašymais nepulti gaunu lotuliukas.gif ir beje ne pati prašymą į ally siunčiau, bet man keli su pasiūlymu atsiuntė. tai išsirinkau vieną iš top6, kur žmogai susirinke daugmaž nuo 20 metų ir rašo lietuviškais ženklais hihihi.gif

ai, dar man 4 servas patinka, nes ten viskas lėčiau. nusiunti kariuomenę, puolimas po kokios 1+val ir darai savo darbus toliau rolleyes.gif reikalauja rečiau online būt ir etc.

QUOTE(laimakp @ 2008 04 02, 08:37)
Su laiku travian tampa ir laisvalaikiu, ir darbu. Tai liga mirksiukas.gif Pradejau nuo 2 serverio, o dabar zaidziu 3-iam, 3x ir bandau 4-am. Susirgau tuo zaidimu, net geda nuo seiminyksciu biggrin.gif 

aha man irgi lotuliukas.gif aš kai vienam draugui papasakojau, kaip ten kur ir ką aš, tai po juoko sekė fakto konstatavimas, jog man stogas pavažiavęs fool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pompaduska: 03 balandžio 2008 - 09:28
1 serveris
Baltas angelas

3 serveris
Vivan

3x serveris
Daina
Vevan
Julita
Savana
ausryte

4 serveris
iksas

MB jau ligone laiko doh.gif sako tu geriau SM sėdėk, bet ne traviane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2008 04 03, 13:07)
MB jau ligone laiko  doh.gif sako tu geriau SM sėdėk, bet ne traviane biggrin.gif

O aš slepuosi lotuliukas.gif. Sėdžiu prie kompo kol jis darbe būna, o vakarais tik retkarčiais, maždaug tarp kitko, prienu irnesakyk.gif. Kitaip sako, kad dėmesį ne jam o kompui skiriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurtatra @ 2008 04 01, 14:02)
na, as tai darbe siulau pazaisti sita zaidimuka:

prajuokino mane šitas pasiūlymas lotuliukas.gif spėju puse traviano žaidėjų darbe žaidžia lotuliukas.gif reikėtų užblokuot ofisuose prieigą, kad darbo našumas pakiltų hihihi.gif

beje va straipsniuką smagų radau lotuliukas.gif

"Mat paaiškėjo, kad iš keturių žaidėjų bent du yra prasmegę juodon skylėn – skylėn, kuri vadinasi Travian. Per pertraukėles tarp padalijimų jiedu aistringai keitėsi informacija, kas kokiam aljansui priklausąs ir „kaip krūtai toks bičiukas pasiūlė daryti elementsus“ ir dar kažką, ko nesupratau.

O jūs ką, dar net nežinote, kas yra Travian? Tai masinis verslininkų ir top-menedžerių pamišimas, besitęsiantis jau kelintas (turbūt) mėnuo, kai šeimos nesulaukia maitintojų, o va pažįstama psichoterapeutė jau tuoj tuoj ketina įtraukti to žaidimo vardą į priklausomybių sąrašą – šalia narkotikų, alkoholio ir kazino."

http://verslas.bloga...i-jau-dzin.html
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2008 04 03, 15:24)
prajuokino mane šitas pasiūlymas  lotuliukas.gif  spėju puse traviano žaidėjų darbe žaidžia  lotuliukas.gif  reikėtų užblokuot ofisuose prieigą, kad darbo našumas pakiltų  hihihi.gif

beje va straipsniuką smagų radau  lotuliukas.gif

"Mat paaiškėjo, kad iš keturių žaidėjų bent du yra prasmegę juodon skylėn – skylėn, kuri vadinasi Travian. Per pertraukėles tarp padalijimų jiedu aistringai keitėsi informacija, kas kokiam aljansui priklausąs ir „kaip krūtai toks bičiukas pasiūlė daryti elementsus“ ir dar kažką, ko nesupratau.

O jūs ką, dar net nežinote, kas yra Travian? Tai masinis verslininkų ir top-menedžerių pamišimas, besitęsiantis jau kelintas (turbūt) mėnuo, kai šeimos nesulaukia maitintojų, o va pažįstama psichoterapeutė jau tuoj tuoj ketina įtraukti to žaidimo vardą į priklausomybių sąrašą – šalia narkotikų, alkoholio ir kazino."
http://verslas.bloga...i-jau-dzin.html

Net iki ašarų prisijuokiau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti