Įkraunama...
Įkraunama...

Strateginis žaidimas

Sveikos, jungiuos ir aš 3x servery 4u.gif

MB užkrėtė, pastoviai sako padaryk tą, padaryk aną doh.gif na galvoju be jo žinios pasidarysiu ir aš biggrin.gif

Gyvenu Ubagyne, prisijungiau tik šiandien...NEPULKIT... blush2.gif 4u.gif

O kaip gauti karius? kada jie būna? iš kur atsiranda? Nenoriu klausti MB, o tai "išuostys" biggrin.gif
Atsakyti
Labutis,

kiek čia jūsų pasirodo daug žaidžiančių, užsikabinus ir aš, draugai žaidžia, pagalvojau prisijungsiu tik pažiūrėt kas jiems ten jau taip įdomu, kai prisijungiau, tai ir žaidžiu iki šiol doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linokas @ 2008 03 13, 13:40)
O kaip gauti karius? kada jie būna? iš kur atsiranda?

Pradžiai pasistatai kareivines ir jose gali jau gaminti karius wink.gif Jei norėsi geresnių tada statai akademiją, keli kareivinių lygį, šarvų kalvę ir kt. paprasčiau ką turi turėt norėdama geresnių karių gali pasižiūrėt kairėje pusėje kur Žinynas 4u.gif Ten daug įvairios info ne tik apie karius bet ir apie pastatus mirksiukas.gif Jei kas neaišku klausk mirksiukas.gif patarsim biggrin.gif

O koks nikas traviane? Kokios koordinatės?
Atsakyti
http://s3.gladiatus....c.php?uid=17346
zaidziam traviana visa seima,bet sis zaidimukas irgi labai patinka,pabandykit gal ir jums patiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2008 03 14, 00:13)
Pradžiai pasistatai kareivines ir jose gali jau gaminti karius wink.gif Jei norėsi geresnių tada statai akademiją, keli kareivinių lygį, šarvų kalvę ir kt. paprasčiau ką turi turėt norėdama geresnių karių gali pasižiūrėt kairėje pusėje kur Žinynas  4u.gif  Ten daug įvairios info ne tik apie karius bet ir apie pastatus  mirksiukas.gif Jei kas neaišku klausk  mirksiukas.gif  patarsim  biggrin.gif

O koks nikas traviane? Kokios koordinatės?

jau truputį peržvelgiau mirksiukas.gif

ubagėlė lotuliukas.gif -64/-180
Atsakyti
Kaip įstoti į alijansą jau aišku, o kaip pačiai jį susikruti? g.gif
Atsakyti
irgi jau išsiaiškinau rolleyes.gif
Atsakyti
Tema pavadinimą pakeitė g.gif

Matėt, tuoj paleis 4 serverį mirksiukas.gif bet kaip supratau bus ne ką greitesnis už 1 ax.gif
Atsakyti
Sveikos, jo greit ketvirtas atsidarys, bet bus tokio pacio greicio kai ir pirmas... As is speed issiregisstravau, likau pirmam ir antram... cool.gif
Atsakyti
o as buvau 3 uzsiregistravus,m o kai pasirode speed serveris, tai ten persijungiau, ir ti speed serv zaidziu,

taip uzsikabinau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif net vyras pyksta blush2.gif

as esu aljanse rakstis
Atsakyti
Sveikos, ir as kuri laika jau zaidziu ax.gif 2 serveryje nepulkit gyvenvietes Zimbabve 4u.gif planuoju ir naujame zaisti. su savo aljansu susitareme visi isikurti ten ir vel jungtis:)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As ziadziu jau ilgokai Traviana , uzkrete vyro draugas lotuliukas.gif
atsiunte nuoroda ir uzsikabinau blush2.gif
Zaidziu pirmam serve Romut gyvenviete 4u.gif , registravau x3 naujam , bet taip greitai mane esti pradejo ir galvoju dar vienam serve jau neturiu kantrybes zaisti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boruzele.: 19 kovo 2008 - 17:52