Įkraunama...
Įkraunama...

Strateginis žaidimas

QUOTE(Linokas @ 2008 05 26, 11:57)
jau susuitarėm susitikti atitinkamose koord  thumbup.gif

Kur? Kokiam serve?
Atsakyti
Tam pačiam, po restartavimo wink.gif

Mūsų viena mamytė bandys WW statyti bigsmile.gif thumbup.gif Dideliausios sėkmės jai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Mūsų ally tik stebės, nes po pirmų užpuolimų dauguma dėjo į kelnes ir pabėgo pas tuos, kurie puolė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linokas @ 2008 05 28, 00:56)

Dar ir taip bus bigsmile.gif Čiupt už vadžių, vėl iš pradžių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linokas @ 2008 05 28, 01:56)

Mūsų viena mamytė bandys WW statyti  bigsmile.gif  thumbup.gif Dideliausios sėkmės jai  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Sutariam kur dislokuosim SM thumbup.gif

Pas mus stebuklas jau 39 lygio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimakp @ 2008 06 04, 17:35)
Sutariam kur dislokuosim SM

Tai renkamės kur nors kur -/- rolleyes.gif Nors aš dar nežinau ar po restartavimo žaisiu g.gif Nesinori vasarą prie kompo praleist ax.gif
Atsakyti
Taigi artėjam prie finišo bigsmile.gif mūsų WW jau 96 lvl, mes pirmi clap.gif clap.gif
Atsakyti
Turim 98 thumbup.gif Daina tu su Liv?

Sakykit, o kodel stebuklu statytojai pasidaline i ally po du? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimakp @ 2008 05 12, 17:15)
Buvom vienam ally, jei neklystu mirksiukas.gif. KGB*. Buvau pavaduotoja, nick iksas (dabar su tuo acc kitas zaidzia). Ar tu dar tame pačiame ally, ar iširo jis?
Papildyta:
O tu paskelbk forume. Aš kai atidavinėjau, tai nespėjau norintiem atrašinėti mirksiukas.gif
Papildyta:
Ieškau ally 3x serve. Skubiai. Su nepadoriais ketinimais nesiųlyti. biggrin.gif  biggrin.gif

na ne, nebuvom smile.gif as su g[se] draugavau visalaik rolleyes.gif su kgb tik kariavom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laimakp @ 2008 06 12, 20:16)
Turim 98 thumbup.gif  Daina tu su Liv?

Aš prie WP ARGO biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daina: 12 birželio 2008 - 21:45
QUOTE(Daina @ 2008 06 12, 23:44)
Aš prie WP ARGO biggrin.gif

Laimėjom user posted image

Sveikinimai visai ARGO šeimai 4u.gif

Tiesa, didžiausi nuopelnai o2, bet šeima tai ta pati hihihi.gif. Ką gi... Po restarto nežaisiu.Vasarą reikia ilsėtis, o ne prie kompo sėdėti. Bet jau šiandien man travian'o trūksta verysad.gif . Sakiau - liga, sukelianti priklausomybę... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laimakp @ 2008 06 13, 09:53)
Bet jau šiandien man travian'o trūksta verysad.gif . Sakiau - liga, sukelianti priklausomybę... lotuliukas.gif
Man ir trūksta cray.gif kaip narkomanė be narkotikų hihihi.gif
O kada vėl prasidės speede žaidimas? O aš dar pagalvosiu žaisti ar ne rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kam įdomu kaip viskas atrodo bigsmile.gif mirksiukas.gif WW
Na va ir 1s žaidimas baigiasi ax.gif Tai jaučiu aš vis gi speede vėl žaisiu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daina: 13 birželio 2008 - 13:21