Įkraunama...
Įkraunama...

Strateginis žaidimas

" Gerbiami žaidėjai.

Greitojo serverio restartas įvyks birželio 23 d. 07:00. Išankstinė registracija prasidės birželio 20 d. "

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2008 06 18, 08:26)

Mačiau yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2008 06 18, 08:26)
" Gerbiami žaidėjai.

Greitojo serverio restartas įvyks birželio 23 d. 07:00. Išankstinė registracija prasidės birželio 20 d. "

smile.gif

man tai kazkaip nelabai patinka tie greitiaji, labai jau ten greitai veiksmas vyksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oranzine @ 2008 06 19, 06:05)
man tai kazkaip nelabai patinka tie greitiaji, labai jau ten greitai veiksmas vyksta  ax.gif

O man tai kaip tik patinka, kad greitai vyksta. Nes 1-ame žaisti tai ir nusibodo... Ypač statyti kažką aukštesnio lygio sudėtinga...Stato stato po dvi, po tris paras ir dar ilgiau...
Atsakyti
Kaip smagu traviano gerbeju rast ir cia smile.gif

ir as jau laukiu restarto, ruosiuos zaist ax.gif tik vat vasara ant nosies (mokslai tik pasibaige), tad nezinau, kaip seksis biggrin.gif siaip speed tikrai labai daug laiko atima, norint rimtai juo uzsiimt
Atsakyti
Aš jau užsiregistravau blush2.gif Tuo pačiu niku, tose pačiose koordinatėse SW ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2008 06 13, 15:08)
Gal kam įdomu kaip viskas atrodo  bigsmile.gif  mirksiukas.gif WW

Ispudinga smoke.gif

QUOTE(oranzine @ 2008 06 19, 08:05)
man tai kazkaip nelabai patinka tie greitiaji, labai jau ten greitai veiksmas vyksta  ax.gif

Pabandzius greitaji, kitam nebenoriu zaist biggrin.gif Bet si kart praleisiu,noriu pailset nuo kompo vasara.Nebent paskutine minute persigalvociau hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimakp: 21 birželio 2008 - 19:13
QUOTE(laimakp @ 2008 06 21, 20:06)
Pabandzius greitaji, kitam nebenoriu zaist biggrin.gif Bet si kart praleisiu,noriu pailset nuo kompo vasara.Nebent paskutine minute persigalvociau hihihi.gif

as tai greitaji bandziau rusu, ki nebuv dar lietuvisko. tai man nepatiko, nes laiko daug neturiu skirti zaidimui, tai greitai jie ten sudoroja biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Daina @ 2008 06 13, 14:08)
Gal kam įdomu kaip viskas atrodo  bigsmile.gif  mirksiukas.gif WW

man nerodo verysad.gif
Atsakyti
Žaidžiau pirmam speede, tai dar ilgaaaiii nenoresiu jokio speedo karsta.gif
Paskutinėm savaitėm chebra kiauras paras prie kompo leisdavo blink.gif Man tiek laiko nebuvo, tai tik karius siusdavau pastiprinimui ir resursus statyboms. Ir tai čiut ne puse dienos praleidi kol visus kaimus apeini karsta.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
pradejau zaisti siandien ir as sita zaidima ax.gif bigsmile.gif
prisijungiu prie jusu,aisku jeigu galima blush2.gif
tai vat sakykit turit savo koki alijansa? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ivonyte @ 2008 06 25, 21:54)
sakykit turit savo koki alijansa?

Turiu krūvą pakvietimų ir niekaip neapsisprendžiu ax.gif Nors pasirenkant ally nėra kur skubėti ax.gif Gaila, kad šitam raunde nesusirinko sena komanda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2008 06 26, 08:44)
Turiu krūvą pakvietimų ir niekaip neapsisprendžiu  ax.gif Nors pasirenkant ally nėra kur skubėti  ax.gif  Gaila, kad šitam raunde nesusirinko sena komanda  verysad.gif

as tai tik nuo vakar zaidziu blush2.gif tai tik tobulinuosi blush2.gif
zaidziu 3X serve blush2.gif
Atsakyti