Įkraunama...
Įkraunama...

Strateginis žaidimas

QUOTE(Sandrita @ 2009 04 26, 22:51)
aga,baigiau

Šaunuolė 4u.gif
Tai jau visai nebežaidi ar dar kokiam speede loši?
Aš tai vis nepabaigiu blush2.gif doh.gif Čia panašiai kaip koks alkoholizmas - užsikoduot reikės blush-anim-cl.gif
Atsakyti
nea,jau visai niekur nebezaidziu schmoll.gif ,ai atidaviau zaisti tokiam berniukui blush2.gif ,o man db taip ramu,taip gerai,naktim miegu yahoo.gif ,o tai seniau jei kokia ataka pareidavo per kokias 24h tai ne miegot negaledavau lotuliukas.gif mirksiukas.gif ,o tu dar zaidi?
Atsakyti
QUOTE(Sandrita @ 2009 04 30, 19:49)
o tu dar zaidi?

Aha, speede lošiu rolleyes.gif Bet jau tingiu, tai nežinau trintis reikės arba kam nors perleisti ax.gif Nesinori visą vasarą prie pc kabot doh.gif Bet man sunku dėl to, kad paskui matau mb žaidžiant ir tada aš užsimanau žaist, nostalgija apima unsure.gif
Atsakyti
man kol kas, aciu Dievui, nostalgijos jokios kol kas neapema biggrin.gif ...man atostogos tongue.gif ...nuo traviano.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrita: 01 gegužės 2009 - 16:19
QUOTE(Blogytė @ 2009 04 24, 13:42)
Na kas 4s žaidžia? bigsmile.gif

MB neseniai pradejo 4s zaist.
Atsakyti
Girdejau,kad yra kaskokia programa zaist traviana,programoj suplanuoji veiksmus ir traviane viskas vyksta pagal plana.Na gal supratot ax.gif .Is kur galima butu tokia programa atsisiust?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimanjj: 02 birželio 2009 - 10:33
QUOTE(Laimanjj @ 2009 06 02, 08:32)
Girdejau,kad yra kaskokia programa zaist traviana,programoj suplanuoji veiksmus ir traviane viskas vyksta pagal plana.Na gal supratot  ax.gif .Is kur galima butu tokia programa atsisiust?

tai vadinasi scriptai, kurie yra draudziami bash.gif: blush2.gif taciau yra nemaza dalis jais besinaudojanciu blush2.gif tik neaisku kodel g.gif gal but del to, kad draudziami mirksiukas.gif . Naujom versijom senieji scriptai nebetinka. Taciau jau yra pasistengta padaryti ir naujosiom. blush2.gif jei dar domiesi ir konkreciais kuriais - parasyk az, paziuresiu ka pavyks rasti ax.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Kaip sekasi? Ar dar yra žaidžiančių?
QUOTE(Daumox @ 2009 06 05, 17:20)
tik neaisku kodel gal but del to, kad draudziami 

Na bent jau aš naudoju ne todėl kad uždrausta, o todėl kad su jais lengviau žaisti ax.gif ir laiko sutaupyti galima rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2009 06 24, 08:35)
Labukas  4u.gif

Na bent jau aš naudoju ne todėl kad uždrausta, o todėl kad su jais lengviau žaisti  ax.gif  ir laiko sutaupyti galima  rolleyes.gif

Aš žaidžiu smile.gif kol kas sekasi gerai bigsmile.gif
O MH pastebi tuos scriptus? g.gif nelabai apie juos nusimanau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2009 06 24, 09:35)
Labukas  4u.gif

Na bent jau aš naudoju ne todėl kad uždrausta, o todėl kad su jais lengviau žaisti  ax.gif  ir laiko sutaupyti galima  rolleyes.gif

O man visdar sekasi-nebezaisti biggrin.gif ... Kiti girdejau,jau ne vienus metus be perstojo zaidzia blink.gif ,nesiryzciau tiek laiko ,savotiskai, vejais leisti smile.gif nors visko gyvenime pasitaiko,taip,kad nespjaunu schmoll.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrita @ 2009 06 25, 16:40)
Kiti girdejau,jau ne vienus metus be perstojo zaidzia

Gal paprastam serverį ir neatsibosta g.gif pats žaidimas ilgiau užtrunka rolleyes.gif bet speede jau keli raundai per metus išeina, tai turi ir nusibosti doh.gif
Aš jau metus viršaus žaidžiu blush2.gif bet jau sau pažadėjau, kad baisiu šį raundą ir viskas biggrin.gif doh.gif tikiuosi šį kartą atlaikyti, nes žadu ir MB Travianą uždraust rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
Mano sunus traviana zadzia smile.gif
Atsakyti