Įkraunama...
Įkraunama...

Strateginis žaidimas

Del scriptu veikimo. Sisitema juos fiksuoja (kaip kitaip), taciau MH nespeja visu suziureti. Jei kas iskus - gali buti kad suziures. Irodyti faktiskai neimanoma. Nors MH ir neirodines, na nebent jau visiskas naglas scriptu naudojimas, kaip pvz atakeris. ax.gif

O realiai sakykim zaidimas malonumo nebetenka su tais scriptais. Losiu jau 2 metus - taciau scriptu nenaudoju. blush2.gif Gal del to ir sunku g.gif ... Nors esu nusiteikusi visiskai rimtai mesti sita bjaurybe, nes jau laiko suvalgo doh.gif nerealiai daug. blink.gif

Kazkaip atejusi vasara aatnese daug daug malonumo, ir sedeti isilindus i ekrana visiskai nebesinori. Susiradau gerus zmogeliukus, kurie nori irgi losti (ir tureti asmenini gyvenima) ir nuo to laiko losiame 4 -iese 1 anketa. thumbup.gif
Atsakyti
Labas ax.gif
Baigėsi dar vienas speed'o raundas thumbup.gif mes vėl antri doh.gif doh.gif Kažkoks užburtas ratas, ketvirtas raundas ir niekada dar tarp pastačiusiųjų nepapuoliau rolleyes.gif Todėl nebežaisiu, bent vieną raundą blush2.gif lotuliukas.gif
Nors šito WW statybos nesutrugdė mums išlėkti prie jūros ax.gif kažkaip atsainiau pradėjau žiūrėti į žaidimą rolleyes.gif gal jau sveikstu mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daina: 21 liepos 2009 - 10:14
Gal galetumet paiskint kuo skiresi aljanso forumas nuo forumo skype?Ir kuo tas skype forumas pranasesnis?
Atsakyti
sveikos 4u.gif na as ir uzsikretusi travianu, bet tik darbe ,kai tenka po 10 val per diena prie kompo prasedeti ,tai va ir zaidziu smile.gif dabar antra kart speede pradejau vel zaisti smile.gif tiesa, pries tai bandziau ieskoti scriptu, buvau radusi, bet ar jie kazkokie neveikiantys ,ar kas ,bet nieko man su jais neisejo unsure.gif zinau kad ju negalima naudoti, bet idomu kaip ten su jais vyksta biggrin.gif gal kas gali pagelbeti? 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Užsukau pasigirti kad pasveikau nuo Travian'o assa.gif yahoo.gif
Visiškai nepasigendu žaidimo schmoll.gif jau net nuoroda į puslapį Favorituose nemaišo biggrin.gif bigsmile.gif
Metėm abu su MB ax.gif tai dar šeštadienį ryte prabudes jis man sako "keista kai nereikia keltis 4 ryto ir lėkt prie Travian'o žiūrėt ar kas nepuola" lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2009 08 26, 14:07)
Labas  4u.gif
Užsukau pasigirti kad pasveikau nuo Travian'o  assa.gif  yahoo.gif

heh, o as sian uzsireginau i s5... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2009 08 26, 14:07)
Labas  4u.gif
Užsukau pasigirti kad pasveikau nuo Travian'o  assa.gif  yahoo.gif
Visiškai nepasigendu žaidimo  schmoll.gif  jau net nuoroda į puslapį Favorituose nemaišo  biggrin.gif  bigsmile.gif
Metėm abu su MB  ax.gif tai dar šeštadienį ryte prabudes jis man sako "keista kai nereikia keltis 4 ryto ir lėkt prie Travian'o žiūrėt ar kas nepuola"  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Sveikinu! biggrin.gif as tai buvau 7s pradejus zaisti gal pries koki 1,5 men. bet pazaidziau iki...pirmos atakos tongue.gif ..ir vel nebezaidziu.Neiseina travian'o zaisti ramiai-niekaip schmoll.gif biggrin.gif vistiek mintys istisai sukasi kaip ten kas vyksta blink.gif smile.gif
Atsakyti
oho kokią temą radau biggrin.gif prisijungiu prie ligonių lotuliukas.gif Šis žaidimas žiauri priklausomybė biggrin.gif išvažiuoti net į parduotuvę negaliu doh.gif o kas jei užpuls biggrin.gif
Atsakyti
O aš šiandien gavau pasiūlymą, kad parduočiau savo acc lotuliukas.gif
Aš tai nebijau niekur išvažiuoti, nes per pusę metų mane tik kelis kartus puolė, bet pas mane defo tiek yra, kad antrą kartą mėginę nebando pulti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 09 20, 19:48)
O aš šiandien gavau pasiūlymą, kad parduočiau savo acc  lotuliukas.gif
Aš tai nebijau niekur išvažiuoti, nes per pusę metų mane tik kelis kartus puolė, bet pas mane defo tiek yra, kad antrą kartą mėginę nebando pulti  biggrin.gif

Pradžiai pabandžiau 7 serve, atrodė kad veiksmas vyksta lotuliukas.gif ale dabar kai greitam žaidžiu tai saldu biggrin.gif kai adrenalino reikia, tai pasikraunu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 09 20, 21:11)
Pradžiai pabandžiau 7 serve, atrodė kad veiksmas vyksta  lotuliukas.gif ale dabar kai greitam žaidžiu tai saldu  biggrin.gif kai adrenalino reikia, tai pasikraunu  biggrin.gif

sveikinam "istojus i ligoniu gretas " tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrita @ 2009 09 21, 10:43)
sveikinam "istojus i ligoniu gretas "  tongue.gif

Ligonė tai tikrai doh.gif biggrin.gif šiąnakt pusę nakties prasėdėjau kad paimčiau kitą gyvenvietę blush2.gif
Atsakyti