Sveikos daruguzes
kaip jums cia sekasi, na pagaliau as jau Lietuveleje ir jusu ratelyje
pasiilgau visu labai labai
kaip jums sekasi> kaip reikaliukai? kas naujo, gero?
kaip ten Ledine-Saule su tuo musu baseinu? gal nuo lapkricio 20 varom? nes biskuti kita savaite dar turesiu reikalu ir butent vakarais, tai kaip?
kaip ten Ledine-Saule su tuo musu baseinu? gal nuo lapkricio 20 varom? nes biskuti kita savaite dar turesiu reikalu ir butent vakarais, tai kaip?
o jus nenorite pilvo sokio lankyti?
as tai jau kokia savaite vis mastau apie tai..
as tai jau kokia savaite vis mastau apie tai..
XXKAMANE pasiilgau taves, kur buvai?
Sveikos sveikos, as ka tik is siltu kastu, taigi pilna energijos.
bite-rite kaip tavo dieta?
Sveikute Atidela, o kur vyksta uzsiemimai?
bite-rite kaip tavo dieta?
Sveikute Atidela, o kur vyksta uzsiemimai?
siaip daugh kur vyksta. yra atskiros rytu sokiu studijos yra ir sporto klubuose. tik vat del sporklubiuose nezinau ar gerai, nes ten buna sujungta su aerobika. manau tada is tikruju ne vieno neismoksti. +kad man nugarai aerobika yra negerai.
Papildyta:
Senai noriu pilvo šokį MB pašokt žūt būt reikia iki vasaros išmokt, aš per You Tube pamokėles radau gal savarankiškai mokysiuos nes mažylės nėr kam palikt, kur aš pabėgsiu be jos...
QUOTE(xxkamane @ 2007 11 06, 13:25)
Sveikos daruguzes
QUOTE(Liudoskis @ 2007 11 06, 23:02)
Senai noriu pilvo šokį MB pašokt žūt būt reikia iki vasaros išmokt, aš per You Tube pamokėles radau gal savarankiškai mokysiuos nes mažylės nėr kam palikt, kur aš pabėgsiu be jos...
imesk linkus kur ten radai tas pamokeles