Įkraunama...
Įkraunama...

Maskva

QUOTE(Jjulie @ 2010 05 05, 20:42)
Gal kas žino ar reikia vaikams 2,9 metų ir 5 6 mėn vizų į Rusiją?

o kaip gali nereikėti? blink.gif kažkaip niekada net nesusimąsčiau, kad vaikui gali nereikėti blink.gif

----------------
zuzla, sėkmės kelionėje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 05 07, 16:17)
o kaip gali nereikėti?  blink.gif kažkaip niekada net nesusimąsčiau, kad vaikui gali nereikėti  blink.gif

----------------
zuzla, sėkmės kelionėje  mirksiukas.gif

na taip... parašyta, kad viza forminama kiekvienam įvažiuojančiam g.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena,

ieškau žmogaus, galinčio iš Maskvos, tiksliau iš čia (117312, г.Москва, пр-т. 60-летия Октября, д.9, к.203, Институт Системного Анализа РАН.) atvežti porą knygų. Norėjau užsisakyti internetu, bet jau kai sąskaitėlę atsiuntė, tai žagtėlėjau. Internete tų knygų kaina yra 94 rubliai ir 134 rubliai (tai grubiai paskaičiavus, išeitų maždaug 25 Lt). O sąskaitoje už abi knygas paprašė 17 eurų ir dar plius siuntimas tiek pat). Tai man ta suma yra šiek tiek per didelė, ir šiaip pabijau internetu pirktis.
Aišku, jei atsiras žmogus, galintis tai padaryti, manau dėl atlygio susitartume.

Galite rašyti į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 04 20, 09:20)
ir apie tai galvojom smile.gif taip, beveik tas pats gaunasi, skirtumas 100-200 lt... o jis iš rygos skrenda? su kokiom avialinijom? mes skaičiavom, jei skristume iš rygos, nes mums reikalingom dienom bent jau airbaltic tiesioginių skrydžių neduoda, įvertinom, dar kad parkingas kainuoja... kas dėl laiko, tai maždaug dvigubai mažiau užima - jei traukiniu 16 val ir tu maskvos centre (atrodo), o lėktuvu 8 val (kelias iki rygos, skrydis, važiavimas nuo šeremetjevo)

О čia bandėte žiūrėti http://booking.utair...cancelSession=1
Atsakyti
QUOTE(_Chilly @ 2010 05 20, 13:27)

nebandžiau, bet pažiūrėjau dabar smile.gif rodo ~700 vienam..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 05 20, 13:45)
nebandžiau, bet pažiūrėjau dabar smile.gif rodo ~700 vienam..

O man rodo apie 1400 litų dviems (1 suaug, 1 vaikas iki 12) pirmyn-atgal. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Chilly: 20 gegužės 2010 - 13:14
QUOTE(_Chilly @ 2010 05 20, 14:13)
O man rodo apie 1400 litų dviems (1 suaug, 1 vaikas iki 12) pirmyn-atgal.  smile.gif

taigi čia tas pats smile.gif aš vienam pažiūrėjau, o jus dviems
Atsakyti
ar galit kas nors mane apsviest? as ketinu vaziuoti i maskva su autobusu, tai kaip supratau per jokia baltarusija jis nevaziuoja. viza planuoju darytis per turizmo agentura, kad butu greiciau ir nereiketu pakvietimo..

dabar turiu klausima del registracijos, prigasdino, kad reikia kazkokios registracijos bunant daugiau nei 3 d.d.? as vaziuoju savaitej, pas drauge, ji pati yra is piterio, ten nuomuojasi buta, manau ji pati neturi maskvos propiskos, ar kaip hi ten vadinasi.. bet esme, kad gyvensiu pas ja, tai kur man gauti ta registracija??? jeigu as gyvensiu ne viesbutyje o pas drauge.ir t.y. ar ji pati gales mane priregistruot jeigu gyvena nuomuojame bute? zodziu aciu tongue.gif
Papildyta:
patikslinsiu, kad mano drauge pas kuria vaziuoja nuosavo buto neturi...sad.gif(( zodziu nezinau ka daryti..sad.gif
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2010 05 23, 14:20)
ar galit kas nors mane apsviest? as ketinu vaziuoti i maskva su autobusu, tai kaip supratau per jokia baltarusija jis nevaziuoja

kur man gauti ta registracija??? jeigu as gyvensiu ne viesbutyje o pas drauge.ir t.y. ar ji pati gales mane priregistruot jeigu gyvena nuomuojame bute? zodziu aciu tongue.gif

pasitikslinkit, ar tikrai važiuoja per latviją, o ne per baltarusiją smile.gif

kodėl prigąsdino biggrin.gif taisyklės tokios smile.gif turizmo agentūroje jums turėtų duoti adresą, kur nueisit, užpildysit popierius, tiesiog parašysit adresą, kur gyvensit, niekas nesigilins... tik š... kad ta registraciją tik kitą dieną duoda unsure.gif
Atsakyti
zuzla, visu pirma tai aciu, kad atsiliepet, glavojau savaite niekas neatsilieps.

o tai asa galiu prisiregistruot maskvoje jeigu as gyvensiu ne viesbutyje, jeigu toj firmoj paklaus kur as gyvenu man reikia pasakyti, kad gyvenu pas drauge nuomuojamam bute? sad.gif o kiek registracija kainuoja mazdaug? nes jau blin, kaip askutine idijote pasiemiau atostogas, uzsisvajuojau o dabar kas... tikrasi neturiu pinigu viesbuciui sad.gif((

Papildyta:
aj, o ecolines vaziuoja per latvija, tikrai ne per baltarusija, bet jeigu ir per baltarusija man nebaisu, turiu ju viza, tik vat kas su ta registracija.. jie tikrai nesigilina? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2010 05 23, 14:35)
zuzla, visu pirma tai aciu, kad atsiliepet, glavojau savaite niekas neatsilieps.

o tai asa galiu prisiregistruot maskvoje jeigu as gyvensiu ne viesbutyje, jeigu toj firmoj paklaus kur as gyvenu man reikia pasakyti, kad gyvenu pas drauge nuomuojamam bute? sad.gif o kiek registracija kainuoja mazdaug?

tik nereikia ":(" mirksiukas.gif MB, kai prieš 4 metus su draugu važiavo, tai irigi vos ne barakuose pas studentus gyveno... jiems reikia tik adreso, kad turit kur gyventi ir neslampinėsit bele kur - nu aš taip galvoju g.gif gal jei neklaus, ar nuomojamas butas, tai ir nesakykit smile.gif tiesiog pas draugę ir adresą... o kaina kažkas ~50 litų, MB taip sako, bet tiksliai neatsimena, gal ką painioja, bet sako, tikrai tada stebėjosi, kad per daug..

o kada planuojat važiuot?
Papildyta:
QUOTE(paperdoll @ 2010 05 23, 14:36)
tik vat kas su ta registracija.. jie tikrai nesigilina? sad.gif

tikrai nesigilina mirksiukas.gif reikia tik adreso ir kontaktinio žmogaus smile.gif
Atsakyti
aciu tau, zuzla, as planuoju vaziuoti apie birzelio 28

ech, taip norisi aplankyti, iki negaliu... ir taip viskas taip brangiai kainuoja, o as is tokiu, kur visada kazkodel kliuna ir milicininkams ir visiems, nes as isivaizduoju, kad vaiksciuosiu po kremliu isiziuoje jie is karto pasdtebes, kad ne vietine, o ir sienoje nenoriu problemu... o kaip tycia, nu nieko maskvoj nera is savu, kas turi buta. sad.gif o dar kaip tycia, ta drauge jau puse metu oficialiai nedirba sad.gif
Atsakyti