Įkraunama...
Įkraunama...

Maskva

QUOTE(paperdoll @ 2010 05 23, 14:52)
aciu tau, zuzla, as planuoju vaziuoti apie birzelio 28

ech, taip norisi aplankyti, iki negaliu... ir taip viskas taip brangiai kainuoja, o as is tokiu, kur visada kazkodel kliuna ir milicininkams ir visiems, nes as isivaizduoju, kad vaiksciuosiu po kremliu isiziuoje jie is karto pasdtebes, kad ne vietine, o ir sienoje nenoriu problemu... o kaip tycia, nu nieko maskvoj nera is savu, kas turi buta. sad.gif o dar kaip tycia, ta drauge jau puse metu oficialiai nedirba sad.gif

aš važiuoju jau penktadienį, tai grįšiu papasakosiu mirksiukas.gif

milicininkas tik pažiūrės ar turit registraciją ir tiek, tiesiog turėkit prie savęs visada dokumentus, būtinai pasą, be jų nei pro kur schmoll.gif o sienoj kokios gali būt problemos? juk kontrabandos nevešit mirksiukas.gif
Atsakyti
mano pusesere buvo maskvoje 4 d. vaziavo su traukini atgal, pasienietis paklause registracijos- nebuvo, ja islaipino ir kol ji visai neapsiverke ir nesukpraste paskutinius pinigus i traukini nepaleido, deja, as su pusesere nebendrauju, tai negaleciau daugiau suzinoti, zinau, kad tai buvo pries 2 metus, kai mes dar bendravom, tik tada man i maskva nereikejo..sad.gif

o jus kur gyvensit, gal irgi su firmele registracija darysit?? ar viesbutyje busit ar pas gimines, kurie turi savo buta..?

as negaliu rizikuoti, as tikrai is toki, pro kuria siaip sau milicininkas maskvoje nepraeis sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paperdoll: 23 gegužės 2010 - 14:08
QUOTE(paperdoll @ 2010 05 23, 15:03)
mano pusesere buvo maskvoje 4 d. vaziavo su traukini atgal, pasienietis paklause registracijos- nebuvo, ja islaipino

o jus kur gyvensit, gal irgi su firmele registracija darysit?? ar viesbutyje busit ar pas gimines, kurie turi savo buta..?

as negaliu rizikuoti, as tikrai is toki, pro kuria siaip sau milicininkas maskvoje nepraeis sad.gif

tai čia tik ji kalta..

vat aš dabar susimąsčiau g.gif gyvensim tai pas pažįstamus Podolske , kur prie Maskvos, į pačią Maskvą pasibūt su električka važiuosim, tai kur mum tą registraciją daryt Maskvoj ar Podolske g.gif dar į Mičiurinską važiuosim.. na, vietoj sužinosim smile.gif

milicininkui reikia tik adreso, kad turit kur apsistot smile.gif detaliau, kas ten yra toj registracijoj galėsiu papasakoti grįžus
Atsakyti
na jeigu tu gyvensi podolske tai manau ir registracija podolske reikia, juk tu tik aplankyuti maskvos vaziuosi smile.gif

o tai tau registracija padarys pazistami ar pati darysies per tas firmeles? zodziu lauksiu tavo pasakojimo, kada grisi?
ir gerai pasibukit!
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2010 05 23, 18:11)
o tai tau registracija padarys pazistami ar pati darysies per tas firmeles?

zodziu lauksiu tavo pasakojimo, kada grisi?
ir gerai pasibukit!

tai bet kuriuo atveju mes patys turim daryt registraciją g.gif tų pažįstamų net nežinau ar reikia, kad būtų... vietoj patars, atrodo, kad ir pašte galima prisiregistruot...

grįšiu birželio 6-tą ryte mirksiukas.gif ačiū už linkėjimus, o tu mažiau pergyvenk, kalchozas ta rusija, bet susitvarkysi
Atsakyti
zuzlal tik buk gerute, nepamirsk plez papaakoti kaip ten su ta registracija, o kai gimines registruoja as maniau, kad jie kartu ateina ir pasiraso, kazkaip taip. nu bet lauksiu ziniu.

aciu 4u.gif
Atsakyti
registracija paprasta. nueinate su gyvenamosios vietos savininku i pasta,uzpildote dideli blanka ir ten pat pastu issiunciamas i migraciajos sk ar pan. ten paste zinos. visa tai kainuos apie 250 rub priklauso kiek laiko busite (nors nelabai ten ta kaina skirsis)
kas neturi savininko su bustu - registracija daro viesbuciuose (uz pinigus taippat - kazka girdejau 500 rub kainuoja).
vaziuojant pasenieciai nepraso registracijos, pats pradzioje pasiuliau parodyti - tai jie pasake kad (vazinejau traukiniu, autobusu, lektuvu) registracija daugiauisa reikalinga jei mieste patrulis koks sustabdytu. registracija reikia atlikti per 3 darbo dienas. Bunant savaite - nedarydavau smile.gif
autobusas ecolines vaziuoja per latvija (nekerta baltarusijos) - pats pigiausias vykimo budas. Lektuvu reikia jieskoti airbaltic tinklapyje ten galima skristi is rygos uz 79 eur o gal pajieskojus ir pigiau.

gryztant latviai suzvereja jiesko kontrabandos. vezti galima tik 2 pok cigareciu. litra stipraus gerimo, o alus ir vynas atrodo 2 litrai
Atsakyti
rramun, as ecolines vaziuoju. o kaip viesbuciuose daryti registracija? gal gali daugiau apie tai? tiesiog ateiti ir pasakyti uzregistruokit mane prasau?smile.gif)
o ka dar gali pasakyti apie kelione per latvija? ar registracija ziurejo kada jie? kontrabandos lygtais nevesiu, cigaretes bus, bet negalvojau, kad tik 2 galima, tai realiai cia man uzteks tik kelionei biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2010 06 03, 19:39)

registravausi ne maskvoj, o podolske, kur gyvenom, pašte... blankas kainuoja 10 rublių, reikės dviejų (nežinau kam), taigi viso 20, už siuntimą migracijos tarnybai reikės paplot 300 žmogui, mums dviems kainavo ~460 berods.. gal ta kaina priklauso nuo gyvenamosios vietos... be to, reikia migracijos lapo ir pasų kopijų - besiregistruojančiojo ir to, pas kurį registruojasi, taigi jei pašte nedaro, kaip buvo mūsų atveju, reikia paieškot, kur kopiją pasidaryt... blanke reikės pasų duomenų (besiregistruojančiojo ir to, pas kurį registruojasi), datų, gyv, vietos adreso... lyg ir tiek
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2010 06 03, 19:39)
rramun, as ecolines vaziuoju. o kaip viesbuciuose daryti registracija? gal gali daugiau apie tai? tiesiog ateiti ir pasakyti uzregistruokit mane prasau?smile.gif)

Buvau Rusijoj pora kartu. Del registracijos pasakysiu taip - jei buni ilgiau nei tris dienas, ja pasidaryti butina, nes isvaziuojant dazniausiai tikrina, ir gatvej jei sustabdytu tikrina. Registracijos pastuose ar milicijoj yra pigiau, bet baisinis vargas, prarandi daug laiko ir nervu, reikia visokiu popieriu ir pan. zodziu marazmas. Pats paprasciausias variantas, kuri daro daugelis ir as visada darau - nueini i firma maskvoje, ju yra nemazai, kurios butent tuo ir uzsiima. Per penkias minutes viska sutvarko, uzsiraso duomenis, susimoki, kita diena ateini pasiimi registracija, ir vsio. Kainuoja brangiau nei siaip, bet ne ziauriai. Tokios firmos adresa man visada duoda lietuvoj toj vietoj, kur darausi rusijos vizas. Jeigu viza darei ambasadoj, gali paskambint i bet kuria turizmo agentura kuri su rusijos vizom uzsiima ir paklausti, arba internete susirast. Gali buti kad viesbuciuose registracija panasiu principu vyksta, uz tam tikra mokesti, tiesiog pasakyk registraturoj kad reikia registracijos, ir paklausk ar jie daro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klomba: 07 birželio 2010 - 11:49
QUOTE(klomba @ 2010 06 07, 12:47)
jei buni ilgiau nei tris dienas, ja pasidaryti butina, nes isvaziuojant dazniausiai tikrina, ir gatvej jei sustabdytu tikrina

prarandi daug laiko ir nervu, reikia visokiu popieriu ir pan

Per penkias minutes viska sutvarko

būtina tai būtina, bet maskviečiai sako, kad mentams jau "nuėmė" šitą įpareigojimą tikrinti registraciją smile.gif jie tikrina tik juočkius, čigonus, kad užparint ir pinigėlio apturėt, jei neturi registracijos

o dėl ko nervinotes ir kokių dar popierių reikėjo? smile.gif

per tiek mes susitvarkėm paprasčiausiam pašte smile.gif ir registraciją davė iškart, nereikėjo kitą dieną ar dar kada ateit
Atsakyti
Kas zinote,jeigu perku bilieta Vilnius-Maskva-Delis su isskridimu ta pacia diena ir nepaliekant oro uosto,ar reikia vizos vistiek (tranzitines pvz )?Kiek ji kainuotu
Atsakyti