Įkraunama...
Įkraunama...

Kovo 11 mokykla

Cia radau sarasa bureliu kuriuos galima nemokamai ankyti. Pradinukams buna ir prailginta grupe kuri vyksta iki 16.30 val.

QUOTE(Brudi @ 2010 01 27, 17:47)
Pasiskaicius cia, man iskilo toks klausimas: kokia yra papildoma veikla pirmokeliams po ju jau pasibaigusiu pamoku ir iki kiek ilgiausiai jie ten gali likti? Nes nei as, nei vyras neturesim galimybes jau 12val. lekti pasiimti dukros is mokyklos. Is anksto dekoju 4u.gif

Atsakyti
Sveikos, pati baigiau tą mokyklą prieš vos ne 20 metų doh.gif dirikas - šeškas biggrin.gif likęs, matau, tas pats biggrin.gif keletą mokytojų irgi atpažįstu nuotraukoj, bet šiaip labai daug naujų, kas yra natūralu smile.gif
Na, aš tai savo vaiko tikrai ten neleisčiau, vien iš principo. Labai buvom susikirtę (visa laida) su dyriku ir kai kuriais mokytojais, labai buvo demonstruojamos mokytojų ambicijos mokinių atžvilgiu. Aišku, buvom ne pyragėliai, bet toks mokytojų požiūris mažų mažiausiai ne pedagogiškas... gal būt buvo kiti laikai, bet, atgal grįžt nebenorėčiau. Finale, atsikeršydami, žinau, kad tikrai atsikeršydami, padarė taip, kad pusė laidos neišlaikė algebros egzamino, būtų daugeliui sušikę gyvenimus, bet mūsų tėvai to padaryti neleido, susisiekė su švietimu ir išsireikalavo, kad egzaminas būtų perlaikytas po savaitės, o ne rugpjūčio mėn., kai visur stojamieji jau pasibaigę 4u.gif
Buvau viena iš aktyvisčių ir kovotojų už teisybę biggrin.gif tad skaudžiai į visas tas neteisybes reagavau, bet ir šiai dienai galiu pasakyt, kad pedagogai su direktorium priešaky elgėsi neetiškai 4u.gif
Labai tikiuos, kad situacija mokykloje pasikeitusi į gerąją pusę 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Jei Jus jauciate tokia didele nuoskauda, tai rasykit tiesiai sviesiai, o ne kaltinkit visus mokytojus......
Man labai idomu koks buvo jusu poziuris i moksla, kad taip stipriai nukentejot.

QUOTE(ely @ 2010 01 28, 14:52)
Sveikos, pati baigiau tą mokyklą prieš vos ne 20 metų doh.gif dirikas - šeškas biggrin.gif likęs, matau, tas pats biggrin.gif keletą mokytojų irgi atpažįstu nuotraukoj, bet šiaip labai daug naujų, kas yra natūralu smile.gif
Na, aš tai savo vaiko tikrai ten neleisčiau, vien iš principo. Labai buvom susikirtę (visa laida) su dyriku ir kai kuriais mokytojais, labai buvo demonstruojamos mokytojų ambicijos mokinių atžvilgiu. Aišku, buvom ne pyragėliai, bet toks mokytojų požiūris mažų mažiausiai ne pedagogiškas... gal būt buvo kiti laikai, bet, atgal grįžt nebenorėčiau. Finale, atsikeršydami, žinau, kad tikrai atsikeršydami, padarė taip, kad pusė laidos neišlaikė algebros egzamino, būtų daugeliui sušikę gyvenimus, bet mūsų tėvai to padaryti neleido, susisiekė su švietimu ir išsireikalavo, kad egzaminas būtų perlaikytas po savaitės, o ne rugpjūčio mėn., kai visur stojamieji jau pasibaigę 4u.gif
Buvau viena iš aktyvisčių ir kovotojų už teisybę biggrin.gif tad skaudžiai į visas tas neteisybes reagavau, bet ir šiai dienai galiu pasakyt, kad pedagogai su direktorium priešaky elgėsi neetiškai 4u.gif
Labai tikiuos, kad situacija mokykloje pasikeitusi į gerąją pusę 4u.gif  smile.gif

Atsakyti
Tai ir parašiau tiesiai šviesiai, jau tiesiau šviesiau, manau, parašyt neįmanoma biggrin.gif sakau gi, ir mes nebuvom stebuklas (kaip ir visi vaikai), ir mokytojai ne visi, o kai kurie tiktai kaltinami neetiškumu ir nepedagogiškumu su, konkrečiai, direktorium priešaky biggrin.gif oi neatidžiai skaitot biggrin.gif
ai, dar dėl to požiūrio, tai, žinokit, jis buvo labai normalus biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes, o as manau, kad sitoje mokykloje tikrai gera vaikams, ypac pradinukams. pirmokeliams yra prailginta grupe, kuri dirba iki 16:30 (as pati esu prailgintos grupes aukletoja) smile.gif su vaikais darom visokius darbelius, zaidziam ugdomus zaidimus, vaikai bent jau siais metais gali lankyti ketvirtadieniais keramikos bureli, dainavima, drama. mokytojos ateinanciam rugsejui tikrai geros vel bus, Jolita radvilavičienė ir Rinalda Margelevičienė. apie jas galite sužinoti daugiau musu mokyklos portale kovo11vm@kovo11.kaunas.lm.lt pati esu baigus sita mokykla ir tikrai galiu pasakyti kad joje vaikai jauciasi gerai, eina noriai i mokykla. ateity ir savo atzalas vesiu i sita mokykla. mokykloje vyksta integracija su spec. poreikiu vaikais. manau kad ta integracija yra veiksminga vaikams, tuomet vaikai ramiau ziuri i kitokius vaikus, poziuris pasikeicia, labiau bendrauja su jais. na manau, kad Kovo 11-osios vidurine mokykla tikrai yra gera pradzia vaikui.
Atsakyti
QUOTE(Rassee @ 2010 04 28, 11:22)
sveikutes, o as manau, kad sitoje mokykloje tikrai gera vaikams, ypac pradinukams. pirmokeliams yra prailginta grupe, kuri dirba iki 16:30 (as pati esu prailgintos grupes aukletoja) smile.gif  su vaikais darom visokius darbelius, zaidziam ugdomus zaidimus, vaikai bent jau siais metais gali lankyti ketvirtadieniais keramikos bureli, dainavima, drama. mokytojos ateinanciam rugsejui tikrai geros vel bus, Jolita radvilavičienė ir Rinalda Margelevičienė. apie jas galite sužinoti daugiau musu mokyklos portale  kovo11vm@kovo11.kaunas.lm.lt  pati esu baigus sita mokykla ir tikrai galiu pasakyti kad joje vaikai jauciasi gerai, eina noriai i mokykla. ateity ir savo atzalas vesiu i sita mokykla. mokykloje vyksta integracija su spec. poreikiu vaikais. manau kad ta integracija yra veiksminga vaikams, tuomet vaikai ramiau ziuri i kitokius vaikus, poziuris pasikeicia, labiau bendrauja su jais. na manau, kad Kovo 11-osios vidurine mokykla tikrai yra gera pradzia vaikui.

Norejau paklausti ar penktoku klases formuojamos vien tik is pradinuku, kurie mokesi tik sioje mokykloje ar yra klases, kurioje vien tik vaikai ateje is kitu pradiniu mokyklu?
Atsakyti
Kiek girdėjau bus 2 klasės.O jose mokiniai bus ir atėję iš kitur ir iš šios mokyklos. Maišytai. Tai kas, kad iš kitų pradinių ateina apie 18 mokiniu. Tai sudaryti klasei per mažas skaicius. Girdėjau bus 2 maisytos klases.
Atsakyti
QUOTE(asis @ 2010 08 03, 12:07)
Kiek girdėjau bus 2 klasės.O jose mokiniai bus ir atėję iš kitur ir iš šios mokyklos. Maišytai. Tai kas, kad iš kitų pradinių ateina apie 18 mokiniu. Tai sudaryti klasei per mažas skaicius. Girdėjau bus 2 maisytos klases.

aciu
Atsakyti
Pati bagiau sia mokykla, mokytojai paskutiniais metais buvo nuostabus, su visais labai sutariau, visi buvo geri, tikrai stengesi, kad kuo geriau islaikytume egzaminus, ko pasekoje pati istojau i medicina ax.gif Fizikos mokytoja isvis dieviska, griezta, bet ismoko puikiai ir nusodina visus issisokelius lotuliukas.gif o pradinuku mokytoja patariu Skaite, ji begalo myli vaikus. Be to sioje mokykloje yra ir vaiku su negale grupe, todel vaikai mokomi tolerancijos. Atmosfera mokykloje tikrai gera, mokytojai tolerantiski, as pati labai reiksdavau savo nuomone, daznai priestaraujancia mokytoju, bet ja gerbdavo, daznai padiskutuodavom.
Atsakyti
Galiu komentuoti tik pradines klases: viskas priklauso nuo klases mokytojos. Su dukters mokytoja mums labai pasiseke, o ir siuo metu sergancia mokytoja pavaduojanti mokytoja - super. Bet va su pirmoko sunaus mokytoja - jauciames padare klaida doh.gif jau kyla minciu sunu i kita mokykla pervesti (nes kazkaip nesmagu ko gero vaikui butu toje pacioje mokykloje tik pas kita mokytoja mokintis)
Kol kas dar tikimes kad tai tik pirmas klaidingas ispudis ir viskas pasikeis i geraja puse
Atsakyti
QUOTE(tenelga @ 2010 10 20, 17:48)
Galiu komentuoti tik pradines klases: viskas priklauso nuo klases mokytojos. Su dukters mokytoja mums labai pasiseke, o ir siuo metu sergancia mokytoja pavaduojanti mokytoja - super. Bet va su pirmoko sunaus mokytoja - jauciames padare klaida  doh.gif jau kyla minciu sunu i kita mokykla pervesti (nes kazkaip nesmagu ko gero vaikui butu toje pacioje mokykloje tik pas kita mokytoja mokintis)
Kol kas dar tikimes kad tai tik pirmas klaidingas ispudis ir viskas pasikeis i geraja puse

Greičiau tai ne nuo mokytojos priklauso, o nuo mokytojos ir tėvų tarpusavio santykių. O kas čia blogo, jei į kitą klasę pervestumėt? Čia jums atrodo, kad nesmagu. o vaikui, tai, manau jokio skirtumo. Juk dar tik pradžia. Jums juk teks bendrauti dar beveik keturis metus. Tai, jeigu iškart neradote su mokytoja bendros kalbos, nedelskite. Mano vaiko klasėje mokosi berniukas, perėjęs iš kitos klasės. Jokių problemų nekyla. 4u.gif
Atsakyti
Gal čia užsuka dabartinių ketvirtokų mamos gal ką papasakotumėt apie mokytojas bent pavardes ar kažką daugiau...
Atsakyti