Įkraunama...
Įkraunama...

Kovo 11 mokykla

Laba diena, 2011/2012 pirmokelius tures R.L. Miliuviene ir D. Koronkeviciene. Gal galetu dabartiniu ketvirtoku teveliai parekomenduoti viena is minetu busimam pirmokeliui. Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(odiseja5 @ 2011 02 18, 17:59)
Laba diena, 2011/2012 pirmokelius tures R.L. Miliuviene ir D. Koronkeviciene. Gal galetu dabartiniu ketvirtoku teveliai parekomenduoti viena is minetu busimam pirmokeliui. Buciau labai dekinga 4u.gif

pagal atsiliepimus - Rasa Miliuviene yra labai gera mokytoja 4u.gif
Atsakyti
Vis vesdama mažiuką daržan pasidairau į šitą mokyklą, nes ieškau mokyklinukui vietos.
Vakarais (16-17val), pasiimant vaiką iį darželio, vis už akių užkliūva kokios 3-4 mašinikės, tokios "chuligankių" tipo : vairuotojai jauni vaikinukai, muziką leidžia, rūko, aplink mašinas stumdosii, šūkalioja, keikiasi- garbės žodis nejauku praeiti būna. Anądien buvo ir panų, glaustėsi, gėrė alų, garsiai aptarinėjo kažkokius egzaminus ir komentavo mokytojus- iš to supratau, kad mokosi šitoje mokykloje.
Suprantu , kad panašiai gal vyksta visur prie mokyklų, ale gal atokiau nuo paradinių durų? g.gif Nes čia tai jie jau ant laiptų beveik sulipę- praeit neįmanoma jų nepastebėtam. Nu negi niekam neužkliūva už akių doh.gif Juk mažesni vaikai lanko būrelius visokius? g.gif Praeit tai reikia? g.gif Kitur jei jau rūko, tai bent pasislėpę kažkur, toliau.......
Paprastai prie durų kameros dėl saugumo būna, galvoju, kad arba čia jų nėra, arba jos neveikiančios, kad taip įžūliai atvirai ir drąsiai elgiamasi. doh.gif
Ar mokyklai visai nerūpi gera reputacija? g.gif
Atsakyti
Laba diena,
Googlinu busimu pirmoku mokytojas: 2011/2012 pirmokelius tures R.L. Miliuviene ir D. Koronkeviciene.
Ar galite pakomentuoti kas iš patirties apie šias mokytojas?
Kad viena gražesnė ir gražiau šypsosi, tą jau pastebėjome, kai lankėme mokyklą gyvai. Dabar norėtųsi "darbinės" informacijos :-) Ačiū!

O dėl kamerų mokykloje, mes ten dažnai vaikštom, kameros tikrai yra, arčiau vakare priėjus net matosi kompiuteris su vaizdų sekcijomis.
Atsakyti
Na man asmeniškai ši mokykla tikrai gera, o mokytojos atsidavusios darbui, prižiūri vaikus, labai mielos. Jei ir paspaudžia kada, tai ne veltui manau smile.gif Mano dukra pati buvo pas R. Stašaitienę, puiki mokytoja, dabar vyresnėse klasėse visos mokytojos giria klasę už mandagumą, begalinį aktyvumą pamokose ir puikias žinias smile.gif Na tai tiek reklamos wink.gif
Atsakyti
Gal žinot būsimų pirmokėlių mokytojos kokios bus? Kokie būtų atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(xxxkatulkaxxx @ 2012 01 05, 14:04)
Gal žinot būsimų pirmokėlių mokytojos kokios bus? Kokie būtų atsiliepimai?

kiek žinau pirmokų mokytojos bus Laima Krūminienė ir dar kita. Apie Krūminienę geri atsiliepimai, kitos nežinau.
gal kas turit pradinių klasių uniformą lieknai 125cm mergaitei, rašykit į až?
Atsakyti
Gyvenu prie pat šitos mokyklos ir-mano vaikas į ją neina. Apie pradinių klasių mokytojas girdėjus tikrai labai daug gero-čia veikia vadinama geros pradžios sistema, bet toliau... labai kontingentas nekoks (aukščiau jau parašė pastabą snickers) nes visai dar pypliukai eina mokyklos keime ir rūko, iš tikro yra kameros bet matomai nieko nedaroma deja... nes pas mus vos tik kas tuoj ant kilimo ir vaikas ir auklėtoja ir tėvai-labai būtų gerai kad parašytų kas yra su tuo susidūręs nes kiek kaimynų vaikų eina tai nieko panašaus sakė negirdėję. Mokyklos pliusas šiek tiek sportinė pakraipa, daug būrelių, ir maniškis lankė-deja šiemet vienas iš buvusių būrelio draugų iš jo atėmė telefoną, beje ne iš jo vieno, ir dabar sėdi areštuotas... žodžiu aplink daug bendrabučių su nelabai kokiu gyventojų kontingentu: manau tai irgi turi įtakos, pati esu pedagogė ir būna klasių kur tu net labai gali stengtis ir
nieko nesigauna, na bet jei iš mūsų labai vidutinės mokyklos išmesti lanbai nekokie mokiniai nusėda Kovo 11-oj ar Nemuno vid-tai manau irgi kažką pasako. Žodžiu jei vaikas bent kiek gabesnis nepatingėkit po pradinės kad ir toliau kur pavežt, nes toks suvokimas kad jei norės tai bet kur mokysis yra tuščia frazė-ką tu gali mokytis kai ant galvos lipa balvonai...
Atsakyti
QUOTE(RSTT @ 2012 05 21, 12:13)
Gyvenu prie pat šitos mokyklos ir-mano vaikas į ją neina. Apie pradinių klasių mokytojas girdėjus tikrai labai daug gero-čia veikia vadinama geros pradžios sistema, bet toliau... labai kontingentas nekoks (aukščiau jau parašė pastabą snickers) nes visai dar pypliukai eina mokyklos keime ir rūko, iš tikro yra kameros bet matomai nieko nedaroma deja... nes pas mus vos tik kas tuoj ant kilimo ir vaikas ir auklėtoja ir tėvai-labai būtų gerai kad parašytų kas yra su tuo susidūręs nes kiek kaimynų vaikų eina tai nieko panašaus sakė negirdėję. Mokyklos pliusas šiek tiek sportinė pakraipa, daug būrelių, ir maniškis lankė-deja šiemet vienas iš buvusių būrelio draugų iš jo atėmė telefoną, beje ne iš jo vieno, ir dabar sėdi areštuotas... žodžiu aplink daug bendrabučių su nelabai kokiu gyventojų kontingentu: manau tai irgi turi įtakos, pati esu pedagogė ir būna klasių kur tu net labai gali stengtis ir
nieko nesigauna, na bet jei iš mūsų labai vidutinės mokyklos išmesti lanbai nekokie mokiniai nusėda Kovo 11-oj ar Nemuno vid-tai manau irgi kažką pasako. Žodžiu jei vaikas bent kiek gabesnis nepatingėkit po pradinės kad ir toliau kur pavežt, nes toks suvokimas kad jei norės tai bet kur mokysis yra tuščia frazė-ką tu gali mokytis kai ant galvos lipa balvonai...

Mano vaikai lanko šią mokyklą ir kolkas labai patenkinti. Mokykloje niekas telefonų ar pinigų neatiminėja. Dėl kontingento...Kodėl manote, kad ,tarkim, Daukanto mokykloje kontingentas kitoks? Kaimynų vaikas lankė, tai pastoviai prie mokyklos jį reketavo, kol tėvai nesužinojo. Atstumas tarp mokyklų nedidelis, tai ir kontingentas panašus... Beje, kur jūs matėte aplinkui daug bendrabučių. Visą gyvenimą gyvenu šitam rajone, bet žinau tik keletą. Dabar, turbūt, tik vienas belikęs... o dėl sportinės pakraipos... Atleiskite, bet pirmą kartą girdžiu smile.gif .
Atsakyti
Sveiki, mano geriausia draugė lanko šią mokyklą nuo pirmos klasės ir jai ten labai patinka. Dabar ji bus devintokė, ir aš jai siūliau kartu eiti į gimnaziją, bet ji nesutiko. Pažįstu daug vaikų iš ten, ir dauguma tokie "koviniai", bet yra ir tikrai šiltų žmonių . biggrin.gif Mokymosi lygis geras, ypač jeigu pats stengies. Toliau, kas man pačiai čia patinka, kad čia begalo daug ir įvairių renginių, akcijų, tikrai labai daug! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tinto @ 2012 06 07, 00:02)
Mano vaikai lanko šią mokyklą ir kolkas labai patenkinti. Mokykloje niekas telefonų ar pinigų neatiminėja. Dėl kontingento...Kodėl  manote, kad ,tarkim, Daukanto mokykloje kontingentas kitoks? Kaimynų vaikas lankė, tai pastoviai prie mokyklos jį reketavo, kol tėvai nesužinojo. Atstumas tarp mokyklų nedidelis, tai ir kontingentas panašus... Beje, kur jūs matėte aplinkui daug bendrabučių. Visą gyvenimą gyvenu šitam rajone, bet žinau tik keletą. Dabar, turbūt, tik vienas belikęs... o dėl sportinės pakraipos... Atleiskite, bet pirmą kartą girdžiu smile.gif .

Mano vaikui telefoną pagrobė šios mokyklos mokiniai, dabar jau pasodinti (veiksmas vyko šį pavasarį). Prie Daukanto irgi yra buvę reketo bet kamerų pagalba pagavom net kelis. Jei tėvai nesiskundžia tai jau nebe mokykla kalta ar ne? Bendrikai yra Chemijos g ir kitoj pusėj Pramonės pr ir Draugystėsg-iš ten yra vaikų. O dėl sportinės pakraipos-šioje mokykloje labai gilios sporto tradicijos, labai daug gerų sporto būrelių (sūnus lankė kelis nes šalia gyvenam), sportiniai šokiai ir tt-jei nežinot tai nekokia mama esat. Kontingentas tai taip, panašus-bet ką sako tai kad iš mūsų mokyklos išmesti mokiniai nepažangūs rūkantys ir tt priimami čia? staiga tampa pažangūs? bendrauju su kai kuriais tai tikrai matau kad nepasikeitę tiesiog nuolaidžiau žiūrima, deja... man joks mokinys nėra blogas, sutariam su visais, net didžiausi buvę banditėliai mielai sveikinasi, pasikalbam, tai sakė nėr ko nė lygint reikalavimų ir tvarkos... ne pati sugalvojau.

PS WAZEP-dėl renginių ir tradicijų tai taip, labai super šitoj mokykloj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RSTT: 14 birželio 2012 - 09:41
QUOTE(RSTT @ 2012 06 14, 09:40)
Mano vaikui telefoną pagrobė šios mokyklos mokiniai, dabar jau pasodinti (veiksmas vyko šį pavasarį). Prie Daukanto irgi yra buvę reketo bet kamerų pagalba pagavom net kelis. Jei tėvai nesiskundžia tai jau nebe mokykla kalta ar ne? Bendrikai yra Chemijos g ir kitoj pusėj Pramonės pr ir Draugystėsg-iš ten yra vaikų. O dėl sportinės pakraipos-šioje mokykloje labai gilios sporto tradicijos, labai daug gerų sporto būrelių (sūnus lankė kelis nes šalia gyvenam), sportiniai šokiai ir tt-jei nežinot tai nekokia mama esat. Kontingentas tai taip, panašus-bet ką sako tai kad iš mūsų mokyklos išmesti mokiniai nepažangūs rūkantys ir tt priimami čia? staiga tampa pažangūs? bendrauju su kai kuriais tai tikrai matau kad nepasikeitę tiesiog nuolaidžiau žiūrima, deja... man joks mokinys nėra blogas, sutariam su visais, net didžiausi buvę banditėliai mielai sveikinasi, pasikalbam, tai sakė nėr ko nė lygint reikalavimų ir tvarkos... ne pati sugalvojau.

PS WAZEP-dėl renginių ir tradicijų tai taip, labai super šitoj mokykloj.

Man tai labai įdomu pasidarė, kodėl taip ta Daukanto mokykla pila šiukšles ant Kovo 11-osios vidurinės mokyklos. Mano vaikai baigė šią mokyklą, įstojo į aukštąsias ir dabar jau dirba pakankamai gerose pareigose. Kodė taip reikia juodinti vieni kitus. Aš taip suprantu, kad čia vis rašinėja Daukanto mokyklos mokytoja. Labai negražu. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(usura @ 2012 06 14, 21:44)
Man tai labai įdomu pasidarė, kodėl taip ta Daukanto mokykla pila šiukšles ant Kovo 11-osios vidurinės mokyklos. Mano vaikai baigė šią mokyklą, įstojo į aukštąsias ir dabar jau dirba pakankamai gerose pareigose. Kodė taip reikia juodinti vieni kitus. Aš taip suprantu, kad čia vis rašinėja Daukanto mokyklos mokytoja. Labai negražu. blush2.gif

Visose mokyklose yra įvairiausių mokinių ir įvairiausių nutykimų, bet čia tai tendencingai paskutiniu metu yra rašoma ant Kovo 11-osios mokyklos. Aš tai galiu pasakyti, kad ši mokykla yra gera, mokiniai draugiški, mokytojai puikūs, renginiai labai gražūs, mokinių ir mokytojų santykiai šilti. O kuo užkliuvo bendrabučių vaikai? Ir bendrabučiuose yra labai puikių vaikų, gerai besimokančių. Kuo jie kalti, kad tėvai negalėjo nusipirkti buto ne bendrabučio tipo ar namo. Žinau daug pavyzdžių, kad vaikai gyvena bendrabučiuose, tačiau mokosi dar geriau, nei tie, kurie gyvena nuosavuose namuose ar butuose. Tad nenuteiskit tų vaikų, kurie turi prastesnes gyvenimo sąlygas. Tačiau jie yra daug daugiau nuoširdesni ir šiltesni vaikai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo usura: 14 birželio 2012 - 21:45