Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmas kaip prieš/per mėnesines

4u.gif

Man labai neramu, nes nuo nėštumo pradžios iki dabar yra toks kartais gan pastovus, arba užeinantis pilvo skaudėjimas toks pat kaip prieš ar per mėnesines. Toks bendras silpnumas, pilvo maudimas, sąnarių skausmai, nugaros skausmai per juosmenį, ir ypač dešinėj pusėj (ir nugaroj, ir toks jausmas kaip dešinėj kiaušidėj). Ką tai turėtų reikšti? ar verta apsilankyti pas gydytoją?
buvau prieš 2-3 savaites, tuomet tik patikrino, ar iš tikrųjų laukiuosi, jokių tyrimų nedarė.

Prašau man patarti, pas gydytoją manj liepta atieti rugsėjo pradžioje. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kosminute @ 2007 08 22, 14:09)
4u.gif

Man labai neramu, nes nuo nėštumo pradžios iki dabar yra toks kartais gan pastovus, arba užeinantis pilvo skaudėjimas toks pat kaip prieš ar per mėnesines. Toks bendras silpnumas, pilvo maudimas, sąnarių skausmai, nugaros skausmai per juosmenį, ir ypač dešinėj pusėj (ir nugaroj, ir toks jausmas kaip dešinėj kiaušidėj). Ką tai turėtų reikšti? ar verta apsilankyti pas gydytoją?
buvau prieš 2-3 savaites, tuomet tik patikrino, ar iš tikrųjų laukiuosi, jokių tyrimų nedarė. 

Prašau man patarti, pas gydytoją manj liepta atieti rugsėjo pradžioje.  ax.gif

nenoriu gasdint, bet manau tau reikia ko greičiau apsilankyti pas gydytoją-nelauk rugsėjo.
Atsakyti
o pas ginekologą einant kaži ar reikia turėti siuntimą? ar eit pas bendros praktikos gydytoją?
Atsakyti
QUOTE(kosminute @ 2007 08 22, 14:44)
o pas ginekologą einant kaži ar reikia turėti siuntimą? ar eit pas bendros praktikos gydytoją?

nežinau kaip pas jus poliklinikoje-pas mus jokio siuntimo nereikia. Bet manau jei nueisi ir be siuntimo (būtinai pasakyk, kad esi neščia ir turi skausmų), tai turėtų priimti ir bejo. Jei ne tai nuvažiuok pasitikrinti į ligoninę, bent jau žinosi kas vyksta.
Papildyta:
QUOTE(kosminute @ 2007 08 22, 14:44)

Užmiršau parašyti, kad pas genekolgą. Bendrosios praktikos gydytoja tau nieko nepasakys
Atsakyti
Man žiauriai pradėjo pilvą skaudėti kai buvo 5 sav. Tai pasirodo, kad gimda mano buvo neelastinga ir trukdė lėliukui augti. Tai žiauriom dozėm teko gerti magnį ir nieko, praėjo. Tai tikiuosi, ir Jums viskas bus gerai. Būtinai eikit pas ginekologą. Aš nulėkiau be jokių popierių, tik registratūroje pasakiau kad nėščia ir skausmai, tai be jokių problemų patekau. Reikia eiti tiesiai pas ginekologą, nereikia jokio bendros praktikos gydytojo dėl tokių dalykų. Sėkmės.
Jeigu turit po ranka magnio, tai gerkit, jis nepakenks nieko, tik geriau bus. Vistiek lieps tą daryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamymamy: 22 rugpjūčio 2007 - 10:27
QUOTE(kosminute @ 2007 08 22, 11:09)
4u.gif

Prašau man patarti, pas gydytoją manj liepta atieti rugsėjo pradžioje.  ax.gif

Man taip irgi buvo. Tai tvirtinasi placenta prie gimdos, todėl būna tie skausmai. Man kazkur iki 8 savaičių ir buvo. Jeigu labai neramu, nueik pas gydytoją. Sėkmės! 4u.gif
Atsakyti
man buvo skausmai tokie pat kaip per menesines, jau 7savaites del to skausmai mazeja, net nzn kas cia buvo, pas gydytoja eisiu tik rugsejo vidury... nes niekaip neina pakliut anksciau:(
Atsakyti
As beveik nuo pat pradziu jauciu maudima, skausmus panasiai kaip per menesines. Iki siol nepraeina, nors jau 10 savaiciu. Sakiau ginekologei, tai patare magni gerti. Paaiskino, kad cia del to, kad pirmas nestumas, gimda auga, zodziu tai normalu. Siek tiek nuramino. Tikiuosi magnis pades kazkiek...
Atsakyti
As siulyciau apsilankyti pas ginekologa. Man irgi taip buvo, pasirodo buvo gimdos tonusas, geriau magni, bet nepadejo, teko gultis i ligonine. Jei buciau delsusi, buciau netekusi vaikucio. Siaip 6 nestumo menesius jauciau maudima tuo metu kai turejo buti menesines, pasirodo tai normalu. smile.gif Bet jei pastoviai skauda, maudzia, nieko nelaukiant reikai kreiptis pas ginekologa, priima be siuntimu, tik reikai pasakyti, kad nestuke.gif ir skauda.
Atsakyti
man taip pat tas pats unsure.gif praktiskai istisai skauda taip. tik pora paskutiniu dieneliu ramiau. geriu duphastona ir magni.

o autorei butinai reikia pas gydytoja nuvaziuot ir tiesiai. galima i ligonine, pasakai kad nescia ir tau labai blogai ir viskas. nes jei nedaryta echoskopija juk neaisku ar nestumas gimdoj. reikia butinai pasitikrint ir ieko nelaukt.
Atsakyti
Man su pirmu vaiku taip buvo, neštumas tada buvo 5 sav.-tai iškart atsiradau ligoninėj. O dabar irgi nuo 16 sav. turiu tokiu problemų. Visą laiką buvo gresiantis persileidimas, dabar jau gimdymas
Atsakyti
Ačiū, kad atsiliepėte. Susiskambinau su ginekologijoas kabineto sesele, liepė varyt iš darbo ir ateit. o atėjus gydytojos paklausiau, ar galės priimt, o ta liepė registruotis ir tada ir ateit. nuėjau registruotis, o ten pasakė artimiausia diena- sekantis ketvirtadienis. susinervinau ir išėjau. pikta ant gydytojos, kad nei išklausė, kas\per skausmas, kiek laiko trunka ir pan, noras būtų patarus ką daryt.

tad paprašiau kad pas budinčią ginekologę ligoninėj pas pažįstamą priimtu. galės tik sekmadienį. tad lauksim sekmadienio ir tikėsimės, kad skausmai dėl didėjančios gimdos.

o tai jei tą magnį gersiu tokį tirpstantį diasporal ar nepakenksiu leliukuui?
Atsakyti