Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmas kaip prieš/per mėnesines

QUOTE(kosminute @ 2007 08 22, 21:14)
o tai jei tą magnį gersiu tokį tirpstantį diasporal ar nepakenksiu leliukuui?

Magnis šiaip nekenkia, jis atpalaiduoja raumenis (juk jį visada liepia gerti, kai būna raumenų mėšlungis). Nerekomenduotina tik prieš pat gimdymą, nes tada sunkiau stangdintis mirksiukas.gif Sėkmės pas gydytoją, tikiuosi viskas bus gerai ir skausmai tik dėl placentos tvirtinimosi į gimdą 4u.gif
Atsakyti
Aš beveik visą nėštumą gėriau magnį. Tinka Jūsų minimas preparatas, tikrai nepakenks. Bet tik keista ginė Jūsų, ji privalo priimti nėščiąją, jei kažkokios problemos, nieko nesupratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamymamy @ 2007 08 23, 12:30)
Bet tik keista ginė Jūsų, ji privalo priimti nėščiąją, jei kažkokios problemos, nieko nesupratau  g.gif

Juk visokių bepročių būna... verysad.gif
Atsakyti
aga, aš irgi nustebau dėl tokio jos elgesio ir supykau, tad pas ją daugiau niekad nebeisiu. o gal man gresiantis persileidimas ar kažkas tokio.. na kolkas viskas ok., laukiu sekmadienio.
o galvoju nuo to magnio ar nepasidarai dar mieguistesnis? nes aš ir taip vos išlaukiu darbo pabaigos ir į lovą knarkt.
Atsakyti
QUOTE(kosminute @ 2007 08 24, 09:18)
aga, aš irgi nustebau dėl tokio jos elgesio ir supykau, tad pas ją daugiau niekad nebeisiu. o gal man gresiantis persileidimas ar kažkas tokio.. na kolkas viskas ok., laukiu sekmadienio.
o galvoju nuo to magnio ar nepasidarai dar mieguistesnis? nes aš ir taip vos išlaukiu darbo pabaigos ir į lovą knarkt.

Magnis nekelia mieguistumo, tai naturali ir normali nėštumo pradžios reakcija, per 3 mėn. praeis. Bet reikia daug ilsėtis, tikiuosi Jūs tą žinote smile.gif .
Tikrai nebeeikite pas tą gydytoją, ji tikrai neatidi ir ko gero dar laukianti babkių per kiekvieną vizitą.
Atsakyti
QUOTE(kosminute @ 2007 08 24, 10:18)

Nemanau, kad magnis mieguistumą sukelia. Miego labai norėjau iki 10 savaitės, paskui viskas pamažu liaujasi ir jauties normaliai, o magnio negėriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kosminute @ 2007 08 23, 00:14)
Ačiū, kad atsiliepėte. Susiskambinau su ginekologijoas kabineto sesele, liepė varyt iš darbo ir ateit. o atėjus gydytojos paklausiau, ar galės priimt, o ta liepė registruotis ir tada ir ateit. nuėjau registruotis, o ten pasakė artimiausia diena- sekantis ketvirtadienis. susinervinau ir išėjau. pikta ant gydytojos, kad nei išklausė, kas\per skausmas, kiek laiko trunka ir pan, noras būtų patarus ką daryt.

tad paprašiau kad pas budinčią ginekologę ligoninėj pas pažįstamą priimtu. galės tik sekmadienį. tad lauksim sekmadienio ir tikėsimės, kad skausmai dėl didėjančios gimdos.

o tai jei tą magnį gersiu tokį tirpstantį diasporal ar nepakenksiu leliukuui?

Sveika, nemanau, kad pakenksi. Aš su pirmu nėštumu visą laiką gėriau. Magnis stiprina gimdą. Beję, pati ką tik grįžus iš ligoninės dėl gręsiančio priešlaikinio gimdymo... Parašyk, kaip tau sekėsi smile.gif
Atsakyti
man irgi taip yra 4u.gif jau 11 sav, buvau pas gydytoja, tai irgi nuramini, kad gimda auga. Pradejau gert magni, tai tikiuosi paraeis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inex @ 2007 08 27, 14:06)
Parašyk, kaip tau sekėsi smile.gif

tikrai idomu kaip jei sekes g.gif

butu fain kad papasakotu kad ir kokios naujienos smile.gif
Atsakyti
Žinokit jau pamiršau koks būna skausmas kaip prieš mėnesines lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dabar galiu tik palyginti skausmą pilve kaip kad būna, kai susuka vidurius blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man kaip ir daugeliui is jusu,nestumo pradzioj irgi skausmai tokie buvo,labai issigandau verysad.gif maniau kad tuo nestumas pasibaigs.Taciau pas gydytoja neejau.pasiskaiciau literaturos ir mamytes papasakojo,kad tai yra normalu mirksiukas.gif ,bet reikia but labai atsargiai siuo laikotarpiu ir jokio sokolado blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo makarik: 13 rugsėjo 2007 - 11:28
QUOTE(makarik @ 2007 09 13, 13:23)
man kaip ir daugeliui is jusu,nestumo pradzioj irgi skausmai tokie buvo,labai issigandau verysad.gif maniau kad tuo nestumas pasibaigs.Taciau pas gydytoja neejau.pasiskaiciau literaturos ir mamytes papasakojo,kad tai yra normalu mirksiukas.gif ,bet reikia but labai atsargiai siuo laikotarpiu ir jokio sokolado blink.gif

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
kirtau šokolada kaip didelė ir kol kas nieko. Manau, kad kaip skirta, taip bus...
Atsakyti