Man nestumo pradzioje irgi daznai mausdavo lyg prie menesines. Gydytoja mane nuramino - tai del gimdos augimo.

o man 5savaite eina.... ir tas keistas maudimas ar tai skausmu galima pavadinti atsiranda vakarais..

beje, kada jum dare kraujo tyrima? ar jau daretes?nezinau kada ji reikia atlikti

Sveikutės, buvau pas kitą gydytoją, kuri pažiūrėjo echoskopu. Iškart nusiraminau, kai pamačiau plakančią širdutę. Tas skausmas kankino iki kokios 9 savaitės. 9 ir dešimta sav. buvo pačios lengviausios: niekas neskaudėjo, nepykino, buvo gera nuotaika.
O ant tos gydytojos iki šiol labai pykstu, kad nerado laiko nėščios moterytės nuraminti
O ant tos gydytojos iki šiol labai pykstu, kad nerado laiko nėščios moterytės nuraminti

Gydytoja teisi - ji negali priimti nestukes be ligonio korteles ir registracijos, todel siunte i registratura. Bet registraturoje reikejo pastroint seseles: laukiuosi, skauda, gydytoja priims. Ir butu registrave..
Pastebejau, kad medikai nereaguoja i kulturingas, bet labai reaguoja i naglas :/
Pastebejau, kad medikai nereaguoja i kulturingas, bet labai reaguoja i naglas :/
QUOTE(kosminute @ 2007 09 17, 10:47)
Sveikutės, buvau pas kitą gydytoją, kuri pažiūrėjo echoskopu. Iškart nusiraminau, kai pamačiau plakančią širdutę. Tas skausmas kankino iki kokios 9 savaitės. 9 ir dešimta sav. buvo pačios lengviausios: niekas neskaudėjo, nepykino, buvo gera nuotaika.

smagu girdet kad nusiraminai

sveiki,
ka tik uzsiregistravau ir nezinau, ar gerai.norejau papulti i foruma skausmas kaip per menesines.tiesiog pasidariau testa ir abi linijos nevienodo ryskumo, prasidejo maudimas, kaip per menesines, bet jos ir turetu kaip tik dabar buti, tad nezinau ka galvoti.dekui

QUOTE(Doliki @ 2007 09 27, 18:27)
sveiki,
ka tik uzsiregistravau ir nezinau, ar gerai.norejau papulti i foruma skausmas kaip per menesines.tiesiog pasidariau testa ir abi linijos nevienodo ryskumo, prasidejo maudimas, kaip per menesines, bet jos ir turetu kaip tik dabar buti, tad nezinau ka galvoti.dekui 

labutis, akip gerai kad yra sis forumas, AS VIS LAUKIAU MENESINIU, nes visa laika pamaudzia, sanarius skauda,,ir ka -SULAUKIAU II

QUOTE(mironenko @ 2007 09 16, 22:10)

o man 5savaite eina.... ir tas keistas maudimas ar tai skausmu galima pavadinti atsiranda vakarais..

beje, kada jum dare kraujo tyrima? ar jau daretes?nezinau kada ji reikia atlikti

Man tas pats su tais pamaudejimais, skausmeliais. Gydytoja, tai man sake, jog esi kuda, tai ir gali jautriau viska jausti, ivairius tempimus

O del tu tyrimu, tai tau gydytoja pati turi israsyti lapelius. As buvau pas saviske pries pora savaiciu, ji man net 6 tyrimu lapelius israse, ir einu su jais dabar tik spalio 9 diena ir tada atlikines. Paprasciausiai klausk, jei kas neaisku savo gydytojos, nes juk buna tokiu, kurios daugiau nei reikia nieko nesakys, kol neklausi

Man taip pat nestumas prasidejo tokiais kaip priesmenstruaciniais maudimais.Konsultavausi su gydytoja-tai visiskai normalu nestumo pradzioje.Juk organizmas ruosia vietele zirniukui
Bet su gydytoju pasikonsultuoti,jei neramina,nepakenks zinoma

Bet su gydytoju pasikonsultuoti,jei neramina,nepakenks zinoma

mielos moterys, jei iskyla kazkokiu problemu del
, o gydytojai atsisako priimti (paskiria kita diena ir pan.), sulaukit vakaro, kada poliklinika nebedirba ir vykit tiesiai i priimamaji. bus iskviestas budintis gydytojas, kuris privales jus apziuret (jei kreipsites diena, tai gali nusiust pas gydytoja ir pasikartos ta pati istorija su atvykimo paskyrimu kita diena).