QUOTE(B-r-u-n-e-t-e @ 2009 01 27, 18:58)
Nori nebetureti tos sonines? As galiu tau padeti. Taip, kad paklausyk:
Buvau putli, bet ne stambi. Turejau C dydzio krutine ir grazu riesta sikniuka. Viskas butu buve tiesiog idealu 90-60-90, jei ne ta sonine. Bet man jos pavyko atsikratyt be alinanciu dietu, sunkiu pratimu, sporto saliu... Tereikia rasti laisvas 10 minuciu per diena, nusipirkti metalini lanka ( kaina ~80Lt, o jei nera pinigu, tai tiesiog nusipirk paprasta plasmasini ~2Lt kaina jo, prakirpk ji. Tada i vidu prisipilk zvyro ir daug kartu su lipnia juosta apvyniok tuos du galus kad vel nepraplystu) ir suk aplink problemines vietas, ant su soniniu 10min per diena ( KIEKVIENA DIENA) ir jau po 2 - 3 menesiu galesi dziaugtis grazia figura. Tik viskam reikia tureti valios ir netinginiauti. Ir zinoma nenorek kad po savaites matytusi akivaizdus rezultatai. Sekmes, tau, tobulinant figura. Tikiuosi, pades. Nors ka cia tiketis, kad ir pati zinau jog pades. Taigi negali buti viena 1000000 kuriai netiks sitas pratimas.
Aš taip pat suku lanką.Bet aš suku Acu Hoop lanką.Jis daug sunkesnis ,su spec rutuliukais į kuriuos vėliau gali įdėti svorio rutuliukus.pradėti sukti nuo vienos minutės ir be rutuliukų, nes kitaip iš skausmo cypsit. Na taip apskaldys šoninę, kad bus :-Ai, ai!!!
Supermamų klube kaip tik vyksta forumas apie šiuos lankus.
Aš labai patenkinta rezultatais.

Labai pritariu jums , kad lanko sukimas duoda rezultatų