kokia žmogžudyste? kas ruošias ką žudyti?
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 04 01, 14:30)
Tada kuo nuoširdžiausiai linkiu nepastoti - vis viena žmogžudyste mažiau.
Ačiū už palinkėjimus.
O apie kokią žmogžudystę kalbi? Kas ką nužudė, žudo ar ruošiasi žudyt?

QUOTE(Simulcika @ 2009 04 01, 22:48)
Ačiū už palinkėjimus.

Manau, kad neverta draskyti temos, nes Smalsutė turėjo omeny galimą abortą, jei pastotum, nes vieniems abortas - žmogžudystė, o kitiems ne

Siuo aspektu galiu dziaugtis- musu abieju norai vaikelio atzvilgiu vienodi, abu jo norim, jis netgi anksciau uz mane
Kartais tyliai susimastau sau kokia as laiminga, kiek daug aplinkui moteru svajojanciu apie vaikus, taciau neturinciu su kuo ju susilaukti..

QUOTE(solo @ 2009 04 02, 15:08)
Manau, kad neverta draskyti temos, nes Smalsutė turėjo omeny galimą abortą, jei pastotum, nes vieniems abortas - žmogžudystė, o kitiems ne 

Tai ir tegu vadina daiktus tikrais vardais.

QUOTE(Simulcika @ 2009 04 02, 19:58)
Tai ne daiktas, o reiškinys.
Visgi nesupratusių, esu tikra, neliko, tad, kaip solo ir patarė, nedraskykime temos.

Be abejo kalbėjom apie tai daug, tiek prieš, tiek po vestuvių, nors vaikų iki šiol neplanuojam. Tiksliau planuojam, bet negreit
bet kalbam ir apie auklėjimą, ir apie vardus, ir apie praktinius dalykus... MB vaikų jau nori labiau už mane, draugų kūdikius prižiūrėti šaunasi, kai aš tuo tarpu mieliau nukeliu viską ateičiai...

Na abu jauni esame, tačiau kartais pašnekame ta tema, na daugiau aš, nes jis tarsi mano, kad anksti kalbėti, nes dar netyčia prisikalbėsim

Mes su draugu pasnekam apie kudiki dazniau ir dazniau, nors dar nesame kartu nei metu
tiesiog kai santykiai rimteja, pradedama kurti bendra buitis, neimanoma apeiti toki klausimeli. Draugas su ikarsciu irengineja busimaji vaiko kambari, nors vaikeli planuojam tik uz keleto meteliu.O visai neseniai pats prisipazino,kad tokia mintis jau visai nebegazdina

DAUG KALBEJOME APIE VAIKUS. SUSITUOKEME FAKTISKAI DEL TO, KAD LABAI JAU NOREJOME TURETI LELIUKA (O PRIES TAI BUVOME KARTU BEVEIK 7 M.)
QUOTE(Runy @ 2007 08 22, 20:12)
Tiesiog idomu pasidare, draugauji draugauji su zmogum, juk kazkada ir apie vaikus pagalvoji... Bet ar vaikinas apie juos pagalvoja? Ar jis ju nori?
Ar kalbejotes kada apie tai su saviskiu?
Ar kalbejotes kada apie tai su saviskiu?
Taip kalbames ir labai daznai...vyras labai nori vaiku, ypac mergaites..as taip pat be galo noriu..net varda isrinkom bet esme tame kad niekaip negaliu pastoti...va cia jau beda

maniskis visa ta laika kol buvom susituoke vis kartojo,kad nori vaiku
ir net gi pries vestuves
ir labai baiminosi kai vaiko "gamyba" uztruko taip ilgai

ir net gi pries vestuves

ir labai baiminosi kai vaiko "gamyba" uztruko taip ilgai