Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis nori vaikų?

na maniskis jau apie leliukus uzsimine kai dar nieko rimto nelpanavome (bent jau as, nes buvome tik neseniai susipazine). o db kai jau arteja vestuves tai kalba laaabai daznai... labai jau jis nori, ypac mergytes, kazkodel biggrin.gif ir kai jau tik mano dienos veluoja kokia diena ar dvi tai tik rankytem ploja ir nenori kad jos pasirodytu... bet vis tenka nusivilti biggrin.gif tad isivaizduoju jo reakcija kai pasakysiu kad bus tetis biggrin.gif
Atsakyti
maniskis jau senai nori... wub.gif jei butu vieno jo valia,jau turetume vaikuti.tai siais metais jau ir bandem-bet nesekmingai,pabego nuo musu zirniukas verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Jis uz mane keliais metais vyresnis, tai jau senokai svajojo apie seima bigsmile.gif Visuomet pats pradeda kalbet ir rodyt iniciatyva atidaryt fabrikeli lotuliukas.gif Jau kai nestuke.gif labai apsidziauge ax.gif
Atsakyti
Maniskis nori, daznai ta tema pats pokalbi nukreipia smile.gif
Atsakyti
Abu nenorim bent jau artimiausius 5 metus ir tikiuosi, kad nebus unsure.gif
Atsakyti
manasis nenori, jam nepatinka vaikai biggrin.gif
Atsakyti
Nori jis, jauciu.. smile.gif tik stengiuosi per daug daznai neliesti sitos temos, nes dar nieko neturim savo, nesam baige bakalauro ir dar turim begales kitu tikslu iki vaikelio. Bet labai smagu stebeti kaip jis akimis nulydi mamytes ar tevelius su vezimeliais, komentuoja mazus bambliukus smile.gif
Atsakyti
Kai mes tik susipažinom, MB paklause "ar tu nori turėti vaikų"? Jei bučiau atsakiusi neigiamai, turbūt nedraugautumėm blush2.gif
Atsakyti
maniskis labiau nori uz mane biggrin.gif as jauciuosi dar nepasirengusi...
Atsakyti
QUOTE(wwwmonika @ 2009 11 24, 22:11)
maniskis labiau nori uz mane biggrin.gif  as jauciuosi dar nepasirengusi...

Panašiai ir pas mane smile.gif Jis pirmas pradėjo kalbėt apie vaikus ir šeimą, tuo metu dar net nebuvau pasirengus ir kalbos gąsdino smile.gif
Atsakyti
Maniškis kažkaip itartinai dažnai pradėjo mėtyti užuominas apie vaikus, šeima ir t t... Ir kaip jis pokštauti ta tema pradeda, aš tada ir sakau tai ką iš tikro nori, o jis kuo rimčiausiai atsako, kad taip. O visus du draugystes metus net prasižioti apie tai bijojo, ir kai draugai užsimindavo apie vaikus tai iškart keisdavo tema, o dabar... Gazdina jis mane...Realiai net apsidžiaugčiau jei viskas išsipildytu, bet norisi kad viskas iš eilės butu t y sužadėtuvės, vestuvės ir t t. O jis dabar kalba vos ne apie galutini varianta ir nesuprantu ko jis tikisi ir nori.... Lyg ir aptare esam, kad viskas iš eilės... Na laikas parodys kaip viskas iš tiesų bus... wink.gif
Atsakyti
Nori jis ju taip pat kaip ir as, bet abu esame tos pacios nuomones,kad pirmiausia savo namucius reikia isigyti, be to as dar karjeros laiptais palypeti noriu, zodziu musu nuomone siuo klausimu visiskai vienoda blush2.gif
Atsakyti