Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis nori vaikų?

QUOTE(abiga @ 2010 01 11, 15:55)
LadyMellon, man jusu noras suprantama, kad vaikai gimtu santuokoje 4u.gif Jusiskis taip bijo isipareigojimu?

Jei bijo isipareigojimu, tai kokios dar kalbos apie vaikus gali buti blink.gif
Atsakyti
mes su draugu esam kartu nuo 15 metu, tai beveik 4metus jau:) kazkaip mes nuo pat pradziu apie vestuves, vaikus galvojom, o va dabar jau kaip ir planuojam vaikuti wub.gif abu labai norim, ir visada norejom, visada jautem kad mes vienas kitam skirtas wub.gif
Atsakyti
Maniskis myli labai vaikucius, noretu, bet ne siuo metu rolleyes.gif as aisku labiau noriu ax.gif
Atsakyti
Kalbejom apie tai ne viena kart abu ju norim thumbup.gif
Atsakyti
jis nori, o as ne. pasakiau kad noriu pagyventi sau, pabaigti mokslus, susirasti normalu darba ir t.t. Beje abu suprantam kad siuo metu sunku butu islaikyti vaikeli, bet jis visdelto nori smile.gif nu ir tegu nori, kai ateis laikas tada ir turesim, o as dar kol kas tikrai nenoriu
Atsakyti
Man labai panašiai, kaip _buterfly_
Jis jau norėtų vaikų, bet abu žinom, kad šiuo metu tai nebūtų protingiausias sprendimas. Vaikų labai greitai galima prisidaryti, bet reikia pagyventi ir dėl savęs.
Atsakyti
Mes pries santuoka labai norejom vaiku,planavom,svajojom...Na dabar turim net daugiau nei planavom ir visai nesigailim biggrin.gif
Atsakyti
Mes dar draugaudami kalbėjomės apie vaikučius, nes tiek man, tiek būsimajam vyrui rūpėjo, kad šeimoje būtų du vaikučiai smile.gif Aš visada sakiau, kad svajoju apie tris smile.gif Bet vyras kartais lyg ir nori to trečio, o kartais ne visai. Kadangi trečias vaikutis ateitų tik esant ilgalaikei ir tikrai gerai finansinei padėčiai, kol kas apie tai negalvoju, o likimas parodys kaip ten bus wink.gif
Atsakyti
noret tai turbut visi norim, bet....
atsiemnu pasakiau vaikinui: noriu leliaus, tai jis man atsake per anksti, nu tai aisku, mes jau kartu greit bus 2 metai, taciau gyvenam dar atskirai... ax.gif poto ikirejau jam kad noriu, na o jis man aiskino kaip sunku bus ji islaikyti ir pan... doh.gif va tep va.... is tikruju as tai noreciau, tik va baisu man kai pagalvoju is pradziu isnesiot, poto gimdyti, auginti... unsure.gif siaip nelengvas darbas blush2.gif
Atsakyti
Labai seniai apie tai kalbėjom... Gal vasaros pradžioj g.gif Na bet tada ir buvo situacija apie tai kalbėti - plyšo apsauga per vaisingiausias mano dienas. Abu į paniką puolėm, tada abu nenorėjom vaiko. Teko bėgti vaistuku pirkti. Padėjo. Nors dabar, kai pagalvoju... Gal ir nereikėjo jų gerti. Su kiekviena diena vis labiau vaikučio noriu unsure.gif O su MB baisu apie tai kalbėti dabar kažkodėl...
Atsakyti
QUOTE(redushka13 @ 2010 01 12, 16:29)
Mano nuomonė sutampa su LadyMellon
Visiškai neantikvarinis požiūris, jei jau mylit viens kitą ir planuojat vaikus tai kas trukdo susituokt?
Aš asmeniškai noriu kad mano vaikai gimtu santuokoje gerai kad ir MB taip pat mano  biggrin.gif
Mano nuomonė taip pat lygiai tokia pati smile.gif Ir situacija tokia pat smile.gif Bet reiktų gal ir iš draugo pusės pažvelgti į šią situaciją. Gal jam tikrai labai labai norisi lialiuko smile.gif O jei nepavyktų ? Taigis planas gal jų akimis žiūrint toks - pastos tai vesiu. Nemanau, kad atiamoralu. Visi nori pilnos šeimos su vaikais smile.gif
Atsakyti
Paskaiciau jusu pasisakymus tai kazkaip net graudu pasidare..Ne, ne todel, kad jusiskiai vaiku nori..O todel, kad kartu prabuvusi su saviskiu, net po 6 metu draugystes girdziu, kaip jis nenori nei vaiku, nei vestuviu... O i klausima "kodel?" gaunu atsakyma - vestuviu nenori, nes jam ir taip gerai (tikrai gerai sutariam), o vaikam - kad dar ankstoka...Kur jau abnkstoka - mums po 27 metus verysad.gif verysad.gif
Ir ka daryt..... Mest nezinau ar mesiu ji, jau senai tai galejau padaryt... Bet nei kaip elgtis, nei ka kalbet - nezinau.....
O as jau noreciau ir vestuviu ir vaiku verysad.gif
Atsakyti