Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis nori vaikų?

Na maniskis tai tikrai manau ne itin nori vaiku, bet jei taip atsitiktu, kad laukciausi, tai augintumem ir myletumem. Tiesiog jei ir nebutu vaiku irgi gerai. Nes ne del vaiku gi gyvenam.. o jei labai noresim, tai gal jau ugtelejusi isivaikinsim blush2.gif
Atsakyti
Esam apkalbėję viską seniai, nes abu esam labai atviri thumbup.gif Man labai svarbu, kad B vaikų norėtų, nes juos labai myliu.. tai jei jis vaikų būtų nenorėjęs, tikriausiai keliai būtų išsiskyrę... Abu norim vaikučių, esam net vardus bandę aptarinėt, tik aišku dar ne dabar.. Noris kažko pasiekt gyvenime, man baigt mokslus, o tada jau bus ir vaikiukas wub.gif
Atsakyti
Sako, jog nenori, man gerai, nes manes nespaudzia. Zinau, jei atsirastu, tikrai myletu ir rupintusi, jau senai tam subrendes...
Atsakyti
QUOTE(accessories @ 2009 12 07, 07:10)
Sako, jog nenori, man gerai, nes manes nespaudzia. Zinau, jei atsirastu, tikrai myletu ir rupintusi, jau senai tam subrendes...

Saunu, kad yra sis zinojimas, man jo labai truksta.
Atsakyti
O maniškis pasakė, kad norėtų trijų blink.gif O aš tai net nežinau, kai bus pirmas, tik tada tikriausiai galėsiu pasakyti ar reikės dar dviejų biggrin.gif
Atsakyti
Nori dvieju vaikuciu smile.gif
As tai galbut tik 1 noreciau... ax.gif gal po pirmo ir antro noresiu,kas ten zino,bet siuo metu tai tik 1.
Atsakyti
Nori labai, jau svajoja koki varda duos ir bus panasus i mamyte ar teveli rolleyes.gif bet abu sutariam kad dar kokius 7 metelius reik palaukt.
Atsakyti
mes daznai apie tai kalbam, jis labai nori, as taip pat, bet man norisi, kaip as sakau, kad butu normali seima, t.y. pirmiau vestuves, po to leliukas ax.gif aisku abu labai norim ir vieno ir kito wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Betoninė kaladėlė @ 2009 12 07, 22:54)
Saunu, kad yra sis zinojimas, man jo labai truksta.

Viskam savas laikas, nesigruzink 4u.gif zinau ka sakau smile.gif

p.s. ..o galbut ir savas vyras tongue.gif
Atsakyti
Mes apie tai mėgstam pašnekėti ax.gif Manasis nori vieno vaikučio,šiek tiek išlepinto ir labai mylimo ax.gif Kad būtų vienas ir viską tik tam lepunėliui blush2.gif o ir sakė,jog nesvarbu kas gimtų mergaitė ar berniukas.. Tik ,kad vienas mylimiausias ax.gif
Atsakyti
Taip, Jis vaikų nori.. netgi labai, jau dabar.. wink.gif
Atsakyti
maniškis jau viską suplanavęs- žinau kad mažiau nei po 5m spaus mane gamint atžalą smile.gif et patiko man jo tas kategoriškas tonas smile.gif
Atsakyti