Na maniskis tai tikrai manau ne itin nori vaiku, bet jei taip atsitiktu, kad laukciausi, tai augintumem ir myletumem. Tiesiog jei ir nebutu vaiku irgi gerai. Nes ne del vaiku gi gyvenam.. o jei labai noresim, tai gal jau ugtelejusi isivaikinsim

Esam apkalbėję viską seniai, nes abu esam labai atviri
Man labai svarbu, kad B vaikų norėtų, nes juos labai myliu.. tai jei jis vaikų būtų nenorėjęs, tikriausiai keliai būtų išsiskyrę... Abu norim vaikučių, esam net vardus bandę aptarinėt, tik aišku dar ne dabar.. Noris kažko pasiekt gyvenime, man baigt mokslus, o tada jau bus ir vaikiukas

Sako, jog nenori, man gerai, nes manes nespaudzia. Zinau, jei atsirastu, tikrai myletu ir rupintusi, jau senai tam subrendes...
QUOTE(accessories @ 2009 12 07, 07:10)
Sako, jog nenori, man gerai, nes manes nespaudzia. Zinau, jei atsirastu, tikrai myletu ir rupintusi, jau senai tam subrendes...
Saunu, kad yra sis zinojimas, man jo labai truksta.
O maniškis pasakė, kad norėtų trijų
O aš tai net nežinau, kai bus pirmas, tik tada tikriausiai galėsiu pasakyti ar reikės dar dviejų

mes daznai apie tai kalbam, jis labai nori, as taip pat, bet man norisi, kaip as sakau, kad butu normali seima, t.y. pirmiau vestuves, po to leliukas
aisku abu labai norim ir vieno ir kito

QUOTE(Betoninė kaladėlė @ 2009 12 07, 22:54)
Saunu, kad yra sis zinojimas, man jo labai truksta.
Viskam savas laikas, nesigruzink

p.s. ..o galbut ir savas vyras

Mes apie tai mėgstam pašnekėti
Manasis nori vieno vaikučio,šiek tiek išlepinto ir labai mylimo
Kad būtų vienas ir viską tik tam lepunėliui
o ir sakė,jog nesvarbu kas gimtų mergaitė ar berniukas.. Tik ,kad vienas mylimiausias

Taip, Jis vaikų nori.. netgi labai, jau dabar..

maniškis jau viską suplanavęs- žinau kad mažiau nei po 5m spaus mane gamint atžalą
et patiko man jo tas kategoriškas tonas