Įkraunama...
Įkraunama...

kaip grąžinti meilę

QUOTE(Medinis @ 2007 08 24, 12:16)
1. Na kaip jums paaiškinti... Informacijos per mažai. Bet yra žmonės, kurie yra valdomi ir žmonės, kurie valdo. Gal bus aiškiau, jei prisiminsit moteris, kurios patiria nuolatinį fizinį ir psichologinį smurtą ir gyvena toliau, nes "myli".
2. Trukdo. Kai sužinai, kad įmanomas ir kitoks gyvenimas, tai prie ankstesniojo gryžti yra gana sunku. Čia panašiai jei tau staiga sumažina atlyginimą.
3. Ne, tiesiog sužinojo, kad jis gali būti įdomus ir kitai moteriai, kad kitos moterys taip pat yra įdomios. Kad gyvenimas gali būti kitoks, nei paskurinius 13 metų.

Medini, Jūs taip puikiai ir nuosekliai man viską išdėstėte, kad aš dabar supratau, kad jam tikrai neverta gaivinti tų santykiu. Nėra nei vienos priežasties tai daryti.
Ir meilės čia jokios nėra... Ir herojaus noras grįžti pas žmoną man visiškai nebesuprantamas
Atsakyti
[quote=Hmmm...,2007 08 24, 13:22]
Vienas netiesioginis patarimas mano ankstesniame poste jau nuskambėjo - išsiaiškinti su žmona ko nori ji, jei jau taip myli smile.gif

Dėl antro cituojamo sakinio - tai vis dėlto "moters pareiga" ar "vienas kito palaikymas"? Mano nuomone, stengtis ar bent bandyti kažką keisti "pareigą" turi tas, kuriam yra blogai, kurio situacija netenkina. Jei "slėpimasis" darbe yra sprendimas, tuomet tiek to, bet nereikia po to stebėtis dėl pasekmių.

strucio pozicija visada turi savo vieta kazkiek tai laiko.. pradziai junti, kad kazkas negerai, slepesi, mastai kas/kaip/kodel (na, jei tas procesas budingas tai personai)... vistiek, nuo senu laiku moteris saugo namus - tad jos pareiga uzhduoti tona ir nuotaika, o vyras savo ruozhtu turi priimti ir palaikyti.. tad ir gaunasi "moters pareiga"+"palaikymas vienas kito"
Papildyta:
zodziu, mano sios istorijos verdiktas butu - skirtingi zmones, skirtingai suprantantys gyvenima, skirtingos vertybes. kad pora liktu kartu reikia kad jie matytu "tunelio gale" ta pati, gal skirsis budai, bet kad tikslas ishlyktu toks pat. o siaip, is gyvenimishkos patirties (savo ir artimuju, siaip is papasakotu istoriju) pastebejau, kad jei pora skiriasi, kad "pagyventi atskirai/pailseti vienas nuo kito" tai jau ish anksto nieko gero nebesigaus... labai svarbu santykiuose kalbeti vis del to. manau, autoriui reikia palaikyti draugishkus ryshius su zmona, bet nesitiketi tureti su ja darnia seima ir pabandyti eiti savo nuosavu keliu..
Atsakyti
QUOTE(Ania @ 2007 08 24, 12:50)
Ar tik ne dėl to, kad žmona išskyrė jį su ta kita, temos autorius ir panorėjo grižt pas žmoną, nes pagalvojo kad jai rūpi. O aš nemanau kad rūpi, manau žmona jo nemyli bet ir kitai 'atiduot' nenori. Gal pasipelnyti nori,gal savimeilė įžeista.

visiskai pritariu smile.gif Bent jau is keliu autoriau aprasytu postu neisvelgiu meiles nei is vienos puses. Jai - zmonai, tai naudinga ir patogu, vyrukui gi, tai prieraisumas ir iprotis.
Labiausiai gaila, kad nutruko naujai uzsimezge santykiai. Gal jie butu kazko "zmogisko" atnese rolleyes.gif O dabar nematau ka ir delko gaivinti. Vien plikas zodis meile, kuris niekuo neparemtas... doh.gif
Atsakyti
vistiek nesuprantu gyvenimo kartu be sekso...kaip ivardijami tokie santykia? partneryste? biciulyste?
kaip sake vienas mano draugas "platoniski santykia-kai duoda visiems, o myli platona..."
nenorejau nieko izeist 4u.gif
Atsakyti
Žinoma, griauti lengviau, nei statyti... Štai ir bandau statyti... Pasirinkau sunkesnį kelią, nes myliu žmoną. Ji daugiau negali turėti vaikų medicininiu požiūriu, todėl bendrų vaikų neturime. Siekdamas grįžti į šeimą, organizavau ne vieną romantišką vakarėlį žmonai, pradėjau keisti savo manieras, norėdamas jai įtikti. "Apipirkau" vaikus ne dėl to, kad žmona iškart man atsiduotų, o dėl to, kad negaliu pamiršti tų, kurie mane "tėveliu" vadina. Žmona siūlo man laukti, kol pasikeis jos požiūris į mane, tik negali nurodyti terminą. O kas liečia tą merginą, su kuria turėjau santykių... Ji sakė man, kad esu "jos svajonių vyras", bet aš jos nemylėjau, todėl mano žmonai itin didelių pastangų nereikėjo mus išskirti. Aišku, noriu sekso su žmona, kaip harmoningų santykių priedo. Dar 6 metus gyventi kaip brolis ir sesuo neturiu jokio noro ir jėgų. Bet viltis - durnių motina...
Atsakyti
<asagajus> gal galite pasakyti, ką jūsų žmonos nuomone jums reikėtų daryti, kur yra problema?
Atsakyti
QUOTE(asagajus @ 2007 08 24, 16:11)
Žinoma, griauti lengviau, nei statyti...  Štai ir bandau statyti... Pasirinkau sunkesnį kelią, nes myliu žmoną. Ji daugiau negali turėti vaikų medicininiu požiūriu, todėl bendrų vaikų neturime. Siekdamas grįžti į šeimą, organizavau ne vieną romantišką vakarėlį žmonai, pradėjau keisti savo manieras, norėdamas jai įtikti. "Apipirkau" vaikus ne dėl to, kad žmona iškart man atsiduotų, o dėl to, kad negaliu pamiršti tų, kurie mane "tėveliu" vadina. Žmona siūlo man laukti, kol pasikeis jos požiūris į mane, tik negali nurodyti terminą. O kas liečia tą merginą, su kuria turėjau santykių... Ji sakė man, kad esu "jos svajonių vyras", bet aš jos nemylėjau, todėl mano žmonai itin didelių pastangų nereikėjo mus išskirti.  Aišku, noriu sekso su žmona, kaip harmoningų santykių priedo. Dar 6 metus gyventi kaip brolis ir sesuo neturiu jokio noro ir jėgų. Bet viltis - durnių motina...

bet negi tam negana buvo tu seseriu metu? pakankamai ilgas laiko tarpas kazka pakeisti
nesupykite, bet manau kad jusu zmonai tiesiog patogu taip gyventi
Atsakyti
QUOTE(asagajus @ 2007 08 24, 16:11)
Žmona siūlo man laukti, kol pasikeis jos požiūris į mane, tik negali nurodyti terminą.

Va nuo šito tada ir reikėtų pradėt.
Atsakyti
Gal žmogus nori bendrauti tik su moterimis, o aš trukdau. Pasišalinu iš šios temos, neskriauskit jo , jei nesunku...
Atsakyti
ir taip nuskriaustas...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 24, 16:31)
Gal žmogus nori bendrauti tik su moterimis, o aš trukdau. Pasišalinu iš šios temos, neskriauskit jo , jei nesunku...

Medini aš tada galiu paklaust, nes antras klausimas žmonai tikrai galėtų būtų toks kokį parašėt:
asgajus, gal galite pasakyti, ką jūsų žmonos nuomone jums reikėtų daryti, kur yra problema?

O dėl tų 6, 13 m. Na kas buvo tai buvo, ko čia užsiciklinti.
Jei norisi pabandyt dabar iš naujo, tai tegu bando. Bet termino nustatymas abiemas praverstų (tiek jam - kad pagaliau bus kažkokia riba, iki kiek turi vilties bandyt susigrąžint pilnaverčius santykius, tiek jai - kad autorius visą gyvenimą negalės lakstyt paskui ją ir negalės jo kaltinti jei paskui jis be jos tvarkysis savo gyvenimą).
Toliau - tegu žmona pasisako ką reikėtų daryt, kas buvo blogai. Problemą spręst turi norėt abu, o ne vienas.
Atsakyti
Medini, tikrai ant Jūsų neįsižeidžiau - visų nuomonė man svarbi, kaip ir Jūsų. Tai pirma... Šiuo metu esu darbe, todėl nespėju paskaityti... Vieną iš problemų man žmona nurodė mano pareigą uždirbti didelę pinigų sumą. Vyriškai stengiuosi...
Atsakyti