Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno kolegija

Labutis 4u.gif

Tai kaip atsventet sventes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 12 27, 14:19)
Labutis 4u.gif

Tai kaip atsventet sventes? 4u.gif

Su šventėm tave mirksiukas.gif ir visas kitas mamytes ir ne mamytes mirksiukas.gif Šventės man šįmet praėjo labai neįprastai tiesa pasakius nes atsitiko nemažai bėdų, o dar susirgau prieš Kūčias doh.gif Tai šventės nei šiokios, nei tokios, na bet nieko gal Naujieji bus geresni biggrin.gif Tai dar nemažai laiko iki diplominio tau liko spėsi viską pasidaryti ir dar pailsėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Kitais metais noriu stot i Dantu technika kauno kolegijoje.Mano balai bio71,liet49,chemija mokyklinis 9,metiniai pazymiai geri,maziausias tik 7,norejau paklaust,ar istociau i dantu technika,i nemoka vieta?
P.S zinau,kad ten dar yra ir stojamasis manualiniu gebejimu patikrinimo egzeas?
ax.gif
Atsakyti
prisijungsiu ir as i jusu grupele,nes irgi mokausi kauno kolegijoje mirksiukas.gif flirt.gif
Papildyta:
QUOTE(Maat`e @ 2007 12 27, 16:23)
Sveikutes 4u.gif
Kitais metais noriu stot i Dantu technika kauno kolegijoje.Mano balai bio71,liet49,chemija mokyklinis 9,metiniai pazymiai geri,maziausias tik 7,norejau paklaust,ar istociau i dantu technika,i nemoka vieta?
P.S zinau,kad ten dar yra ir stojamasis manualiniu gebejimu patikrinimo egzeas?
ax.gif

tai pasiskaiciuok savo stojamaji bala,ir lygink su pernai metu,ir daugmaz zinosi kokios tavo galimybes...nes didelio skirtumo nebuna del stojamuju balu kasmet.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2007 12 27, 14:37)
Su šventėm tave  mirksiukas.gif ir visas kitas mamytes ir ne mamytes  mirksiukas.gif Šventės man šįmet praėjo labai neįprastai tiesa pasakius nes atsitiko nemažai bėdų, o dar susirgau prieš Kūčias  doh.gif Tai šventės nei šiokios, nei tokios, na bet nieko gal Naujieji bus geresni  biggrin.gif Tai dar nemažai laiko iki diplominio tau liko spėsi viską pasidaryti ir dar pailsėti  mirksiukas.gif

Ir as susirgau pries sventes ir suprantu tave,kaip tai nemalonu doh.gif Mane kankina baisus kosulys ir net draskantis ir taip skauda ir nieko nenoriu ir as tikiuosi,kad per Naujus busiu jau sveika 4u.gif Na taip iki diplominio viso darbo gynimo dar daug laiko ir tikiuosi greitai ji parasysiu ir dar pailsesiu biggrin.gif Teorine dali jau beveik pasirasiau ir gavosi jos tiek lapu,kiek turetu buti visas diplominis doh.gif Tai paziuresiu ka pasakys per katedrini kuris jau greitai bus doh.gif Sveikatytes tau ir kad nesirgtum wub.gif
Papildyta:
[quote=renateliaaa,2007 12 27, 18:58]
prisijungsiu ir as i jusu grupele,nes irgi mokausi kauno kolegijoje mirksiukas.gif flirt.gif
Papildyta:

Sveikute 4u.gif ka studijuoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesmamyte: 27 gruodžio 2007 - 18:07
Sveikinu jus su Naujais Metais ir linkiu,kad visi norai issipildytu ir sie metai butu geresni 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2008 01 01, 20:59)
Sveikinu jus su Naujais Metais ir linkiu,kad visi norai issipildytu ir sie metai butu geresni 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Su Naujais metais mirksiukas.gif Stiprybės, laimės ir sveikatos, kad visi darbai sektųsi gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2008 01 01, 22:51)
Su Naujais metais  mirksiukas.gif Stiprybės, laimės ir sveikatos, kad visi darbai sektųsi gerai  thumbup.gif

Jau pasirasiau diplominio pirma dali doh.gif Tik nezinau,kaip bus per gynima,nes man teorijos gavosi beveik,kiek turi buti visas diplominis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2008 01 02, 20:30)
Jau pasirasiau diplominio pirma dali doh.gif Tik nezinau,kaip bus per gynima,nes man teorijos gavosi beveik,kiek turi buti visas diplominis doh.gif

Tikėkimės viskas bus gerai, o man jau pirmadienį į mokslus reikės traukti doh.gif Visai nelaukiu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2007 09 09, 15:46)
As dabar studijuoju KK antrame kurse "Zeldiniai ir ju dizainas" man tai ten  wub.gif  wub.gif  wub.gif  sunku, bet patinka  wub.gif

labukas.Aš pernai pabaigiau tavo specialybės studijas
Papildyta:
QUOTE(Edijana @ 2007 11 22, 19:17)
Labukas, norėčiau ir aš studijuoti želdinių dizainą, tik vis nesirįžtu, norėjau paklausti, kokio amžiaus neakivaizdininkės studijuoja šioje specialybėje, nes metukų jau ir kaip daugoka, nenorėčiau būti "balta varna"  wub.gif

Nematau čia tragedijos tuose metuose smile.gif .Aš studijavau dienineme,tai mano grupėje buvo moteriškiu nemažai ir metuose ir vaikai tokio amžiaus kaip grupiokai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesak: 03 sausio 2008 - 20:00
QUOTE(ingakyca @ 2008 01 03, 15:39)
Tikėkimės viskas bus gerai, o man jau pirmadienį į mokslus reikės traukti  doh.gif Visai nelaukiu  hihihi.gif

Isivaizduoju,kaip nelauki mokslu.Man irgi jau uz savaites prasides mokslai irgi nelaukiu doh.gif
Atsakyti
Niu va ir vėl prasidėjo mokslai rolleyes.gif Kaip sunku buvo anksti keltis doh.gif Jau davė kursinio temą, reikės pradėti rašyti kurią tai dieną, o tai visai nedaug laiko beliko mokytis iki vasario 18 - 21 dienos bigsmile.gif

SĖKMĖS VISOMS MOKSLUOSE mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingakyca: 07 sausio 2008 - 12:27