Čia tvarkaraštis jei neklystu...
Laba
norėjau paprašyti pagalbos
norėčiau gauti visą Akušerijos pirmo kurso mokinimosi medžiaga, noriu mokintis savarankiškai, šiemet nestojau nes laukiuosi vaikelio, o kitais metais stosiu, bet smegenys džiūsta nuo neveiklos, tai norėčiau neleisti laiko be reikalo
ATSILYGINSIU už pagalbą bendradarbevimą
ačiū
rašykit į AŽ
norėjau paprašyti pagalbos
norėčiau gauti visą Akušerijos pirmo kurso mokinimosi medžiaga, noriu mokintis savarankiškai, šiemet nestojau nes laukiuosi vaikelio, o kitais metais stosiu, bet smegenys džiūsta nuo neveiklos, tai norėčiau neleisti laiko be reikalo

ATSILYGINSIU už pagalbą bendradarbevimą

ačiū

rašykit į AŽ
Sveikute, turiu prasyma studijuojanciu KK soc darba studenciu
Gal kuri turite Ilonos Kupcikienes emaila?Buciau lb dekinga, jei atsiustumet i AZ..
Lb gera destytoja yra
Mano darbo vadove buvo, ir dabar noreciau jai parasyti, bet pameciau kontaktus..Tai buciau dekinga, jei kas parasytumet..

Lb gera destytoja yra

QUOTE(rozeslasiukas @ 2010 10 21, 17:06)
Sveikute, turiu prasyma studijuojanciu KK soc darba studenciu
Gal kuri turite Ilonos Kupcikienes emaila?Buciau lb dekinga, jei atsiustumet i AZ..
Lb gera destytoja yra
Mano darbo vadove buvo, ir dabar noreciau jai parasyti, bet pameciau kontaktus..Tai buciau dekinga, jei kas parasytumet..

Lb gera destytoja yra

man dar tik pirmas kursas tai tokios dar nepazystu

sveikutes
gal kas nors daret darba zmogaus sauga? sauga darbe kazkas panasaus. gal galetumet pagelbet ir parodyt pavyzdziu

gal kas nors daret darba zmogaus sauga? sauga darbe kazkas panasaus. gal galetumet pagelbet ir parodyt pavyzdziu

QUOTE(MysticWoman @ 2010 10 23, 12:09)
sveikutes

Cia gal pas Kabli ? idomu koks jis per egzus buna ?
QUOTE(Elija* @ 2010 10 24, 19:19)
Cia gal pas Kabli ? idomu koks jis per egzus buna ?
pas tapati

QUOTE(MysticWoman @ 2010 10 24, 19:31)
Man pas ji ryt egzas