Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno kolegija

QUOTE(Edijana @ 2008 03 26, 20:50)
Papildyta:

O ką daryti jei mokiausi prancūzų ir rusų doh.gif , ar nebūtų per sunku pima vokiečių kalba, nes prancūzų nemanau kad ateityje man bus labai reikalinga, ir kaip neakivaizdiniame galima savarankiškai išmokti kalbą g.gif

Dabar kiek girdejau,tai yra pas mus ir rusu kalba 4u.gif Tai gali pirma kalba pasirinkti rusu,o antra anglu,jeigu galima taip bus padaryti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(NaiLi @ 2008 03 27, 20:11)
Sveikos 4u.gif
Norėjau jūsų klausimėlį paklausti g.gif
Šian sužinojau, kad mums pripaišytos 2 praktikos g.gif  Kaip čia suprast, kad pirmam kurse praktikos blink.gif  Ir ką per jas daryt reikės? Vajei kokia aš buka šituose reikaluose doh.gif  blush2.gif

Pirma karta girdziu,kad butu dvi praktikos g.gif Visa laika buna viena praktika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2008 03 31, 21:33)
Pirma karta girdziu,kad butu dvi praktikos g.gif Visa laika buna viena praktika 4u.gif

Na pas mus pasirodo dvi doh.gif
Na ok, bet tai koki velnią ten galima veikti per jas? Neikertu nieko doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(NaiLi @ 2008 04 01, 12:46)
Na pas mus pasirodo dvi doh.gif
Na ok, bet tai koki velnią ten galima veikti per jas? Neikertu nieko  doh.gif  blink.gif

Pasirenki imone kurioje nori atlikti praktika,pasiemi is kolegijos sutarti ir nunesi i ta imone,kad tau paskui pasirasytu i ta sutarti.Ir ten atlikinesi praktika,padesi darbuotojams.Na zodziu tau ten viska toje imoneje paaiskins ka tu darysi ir duos tau darbo ir taip turesi vaikscioti i praktika 6 savaites man atrodo.Paskui,kai atliksi praktika tures imones vadovas parasyti apie tave atsiliepima,nes reikes to atsiliepimo kolegijai ir turesi parasyti darba apie praktika ir jos uzduoti pasiimti is kolegijos 4u.gif Na tikiuosi aiskiai parasiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2008 03 31, 23:33)
Papildyta:

Šiaip tai būna viena aš irgi pirmą kartą girdžiu apie dvi praktikas, nors mes dar praktika vadinome, kai buvo mėnesis netikroje įmonėje dirbti mirksiukas.gif Kaip tau sekasi mokslai? kaip diplominis? gal jau apsigynei? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2008 04 01, 11:40)
Pasirenki imone kurioje nori atlikti praktika,pasiemi is kolegijos sutarti ir nunesi i ta imone,kad tau paskui pasirasytu i ta sutarti.Ir ten atlikinesi praktika,padesi darbuotojams.Na zodziu tau ten viska toje imoneje paaiskins ka tu darysi ir duos tau darbo ir taip turesi vaikscioti i praktika 6 savaites man atrodo.Paskui,kai atliksi praktika tures imones vadovas parasyti apie tave atsiliepima,nes reikes to atsiliepimo kolegijai ir turesi parasyti darba apie praktika ir jos uzduoti pasiimti is kolegijos 4u.gif Na tikiuosi aiskiai parasiau ax.gif

Kazkodel manau kad cia ne sitas reikalas bus. nes i tvarkarasti irasyta viena savaite programavimo praktika, kita savaite, IT technoloigiju praktika. tai cia nujauciu kad kazkas kitas bus g.gif
Atsakyti
Sveikos KK studentes,
Gal galetumete pasakyti kaip yra su mokejimu uz mokslus, kokios kainos? Bandziau rasti tinklalapyje..bet ten nieko neraso. Mane domintu zeldinamu teritoriju inzinerija. Ir kaip vyksta paskaitos studijuojant neakivaizdiniu, kas kiek laiko sesija. Ar uzsiskaitytu bendru dalyku, kuriuos studijavau universitete (VDU)? Stai tiek klausimu butu..dekoju is anksto uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2008 04 01, 21:45)
Šiaip tai būna viena aš irgi pirmą kartą girdžiu apie dvi praktikas, nors mes dar praktika vadinome, kai buvo mėnesis netikroje įmonėje dirbti  mirksiukas.gif Kaip tau sekasi mokslai? kaip diplominis? gal jau apsigynei?  bigsmile.gif

Sveikute 4u.gif

Man su diplominiu kosmaras gavosi kurio net nesapnavau doh.gif Jau rasiau sioje temoje,kaip man sekesi pristatineti teorine dali doh.gif doh.gif doh.gif Zodziu apkaltino,kad plagijatas ir jo nerado,nes ieskojo savaite ir nepavyko jiems surasti,nes pati rasiau darba.Dabar pakeite tema ir liko tik pusantro men iki gynimo,o as dar nedaug parasiau,nes su vaiku gulejau reanimacijoje doh.gif doh.gif doh.gif Kaip sekasi tau?
Atsakyti
QUOTE(blackmustang @ 2008 04 02, 16:31)
Sveikos KK studentes,
Gal galetumete pasakyti kaip yra su mokejimu uz mokslus, kokios kainos? Bandziau rasti tinklalapyje..bet ten nieko neraso. Mane domintu zeldinamu teritoriju inzinerija. Ir kaip vyksta paskaitos studijuojant neakivaizdiniu, kas kiek laiko sesija. Ar uzsiskaitytu bendru dalyku, kuriuos studijavau universitete (VDU)? Stai tiek klausimu butu..dekoju is anksto uz atsakymus  4u.gif

Sveika.
Aš kai stojau šiemet, tai buvo kainos sudėtos, tiksliai dėl šios tavo spec. nežinau, bet Želdiniai ir jų dizainas neakivaizdinis buvo 1200lt į semestrą. Visus bendruosius dalykus užskaito, kuriuos jau studijavai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal galit ka nors papasakot apie islyginamasias studijas rolleyes.gif
Atsakyti
kokios srities?
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2008 04 09, 13:33)
kokios srities?

buhalterija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2008 04 02, 20:50)
Sveikute 4u.gif

Man su diplominiu kosmaras gavosi kurio net nesapnavau doh.gif Jau rasiau sioje temoje,kaip man sekesi pristatineti teorine dali doh.gif  doh.gif  doh.gif Zodziu apkaltino,kad plagijatas ir jo nerado,nes ieskojo savaite ir nepavyko jiems surasti,nes pati rasiau darba.Dabar pakeite tema ir liko tik pusantro men iki gynimo,o as dar nedaug parasiau,nes su vaiku gulejau reanimacijoje doh.gif  doh.gif  doh.gif Kaip sekasi tau?

blink.gif blink.gif niu čia dabar kas, tai jeigu nerado, tai kodėl temą pakeitė juk neįrodė, kad ką nors nukopijavai schmoll.gif ir apskritai iš kur pas juos tokios mintys, jeigu darbas gerai parašytas, tai būtinai jau turi nuo kažkur nusirašyti fool.gif Niu nežinau reikėjo tau juos apskūsti, kad temą pakeitė nepagrįstai visiškai doh.gif O sekasi neblogai, tik va darbo kurį reikės gintis irgi dar nedaug parašiau tik porą lapų blush2.gif
Atsakyti