Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno kolegija

kiek atsimenu tik 5 studentai gali buti prisiregistrave vienu metu su vienu slaptazodziu, todel taip ir raso kad jus jau prisiregistraves
Atsakyti
Sveikos visos!

Istoju i zeldinamu teritoriju inzinerija, radau tvarkarasti, nu ale ot nieko nesuprantu blush2.gif . Gal gali kas nors man i AZ isaiskinti klaidziuosius tvarkarascio labirintus? Busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
pagaliau radau savo tvarkarascius bigsmile.gif nugi nugi,ziuresim ar bus idomu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Celeste: 17 rugsėjo 2008 - 21:36
gal kas gali pageti susigaudyti kaune ? setadieni ju i paskaitas o tiksliai net nzn kur jos vyks.istojau i kk ekonomikos ir teises fakulteta(neakivaizdziai)bet nzn kaip ten nuvykti..? paskaitos kiek zn vyks adresu puodziu g.20 .kokiu autobusu ar troleibusu vaziuoti is autobusu stoties? sad.gif(( padekite
Atsakyti
QUOTE(nerse @ 2008 09 19, 01:10)
gal kas gali pageti susigaudyti kaune ? setadieni ju i paskaitas o tiksliai net nzn kur jos vyks.istojau i kk ekonomikos ir teises fakulteta(neakivaizdziai)bet nzn kaip ten nuvykti..? paskaitos kiek zn vyks adresu puodziu g.20 .kokiu autobusu ar troleibusu vaziuoti is autobusu stoties? sad.gif(( padekite

Galiu pagelbėti tik su mikriukais, tad nuo stoties gali važiuoti 30; 35; 27; važiuoji iki senamiesčio, Vilniaus g.požeminės perėjos. Kadangi miesto nežinai, tai išlipk sustojime ar prie požeminės. Nuo sustojimo ( ar požeminės) teks grįžti atgal, jei eisi sustojimo puse, tai iki pirmo skersgatvio, jei priesinga sustojimui puse, tai antras skersgatvis ir bus Puodžių g., truputi į priekį ir pamatysi fakultetą.
O geriausiai įsivesk adresą maps.lt, ten vaizdžiai pamatysi kur yra fakultetas.
Sekmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nerse @ 2008 09 19, 00:10)

i kokia specialybe istojai? nes bent jau man tai paskaitos rytoj vyks gedmino gatvej,o sekmadieni puodziu,as imoniu ir istaigu admin mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2008 09 19, 19:06)
i kokia specialybe istojai? nes bent jau man tai paskaitos rytoj vyks gedmino gatvej,o sekmadieni puodziu,as imoniu ir istaigu admin  mirksiukas.gif

as i finansus istojau.ryt man puodziu gatvej ir nzn ar tikrai puodziu 20.beje gal zn kaip greiciau nuo autobusu stoties nusigauti iki fakulteto? verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(mam2ka @ 2008 09 19, 10:16)
Galiu pagelbėti tik su mikriukais, tad nuo stoties gali važiuoti 30; 35; 27; važiuoji iki senamiesčio, Vilniaus g.požeminės perėjos. Kadangi miesto nežinai, tai išlipk sustojime ar prie požeminės. Nuo sustojimo ( ar požeminės) teks grįžti atgal, jei eisi sustojimo puse, tai iki pirmo skersgatvio, jei priesinga sustojimui puse, tai antras skersgatvis ir bus Puodžių g., truputi į priekį ir pamatysi fakultetą.
O geriausiai įsivesk adresą maps.lt, ten vaizdžiai pamatysi kur yra fakultetas.
Sekmės 4u.gif

mikriukai...na bet aciu ir uz tokia pagalba ax.gif
Atsakyti
Nuo autobusu stoties bet kokiu troleibusu 4u.gif visi vaziuoja pro ten mirksiukas.gif reikes islipt vilniaus gatves stotelej mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2008 09 19, 20:05)
Nuo autobusu stoties bet kokiu troleibusu  4u.gif  visi vaziuoja pro ten  mirksiukas.gif reikes islipt vilniaus gatves stotelej  mirksiukas.gif

aciukas 4u.gif beje,gal kas jau zinote(snd turejau problemu ir nenuvykau i paskaitas verysad.gif ) kaip del anglu pogriupu?skirstoma taip pat kaip ir visur? pirmas pogrupis nuo pirmo iki viduriuko,antras nuo viduriuko iki saraso pabaigos ? smile.gif
Atsakyti
Sakot skirstosi? informatika tai taip,nuo 1 iki 15,ir nuo 16 iki ....o vat del anglu ir pati nzn unsure.gif reiks pasidomet rytoj rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DarkMind @ 2008 09 15, 12:11)
Gal kas iš pirmakursių neakivaizdininkų darėtės jau studento pažymėjimus? Aš prieš 2 sav užsiregistravau bet man iš kolegijos nepatvirtina  g.gif Gal reikia laukti kol sesija prasidės, tada patvirtins?  g.gif

reikia nueit i studentu atstovybe kolegijoj ir paklaust nes daug kam veluoja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(inguciukas69 @ 2008 09 21, 18:04)
reikia nueit i studentu atstovybe kolegijoj ir paklaust nes daug kam veluoja smile.gif

kiti jau menesi laukia dabar uz pazymejimus atsakyngi studentu atstovybe
Atsakyti
sveikutes 4u.gif o as siemet pagaliau prisiruosiau ir istojau i neakivaizdini i teise clap.gif beda tik kad man viskas labai baisiai atrodo blush2.gif pasidalinkite prasu savo patirtim,ar tikrai ten viskas taip sunku ir baisu kaip atrodo is pirmo zvilgsnio?man kaip pirmakursei viskas idomu:kokie destytojai,kaip vertina egzus ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neas: 08 spalio 2008 - 11:07