na galiu atvirai parasyti, nes as neagituoju, o dalinuosi savo patirtimi. nors mokiausi ne tokia specialybe ten, bet tvarka buvo visiems vienoda. keisciausiai, kai kam pasakydavau, kad studijuoju VDU'e, visi uzuojauta reiske

, o as nesupratau kodel. tik jau veliau supratau
na trumpiau tariant, jei sugalvoji eiti akademiniu atostogu, reiktu labai gerai viska apsvarstyti (aisku man to niekas nesake), nes grizusi po akademiniu, mano visa programa pasikeiti, o tai reiskia, kad turejau mokytis daug papildomu dalyku, kuriu veliau suzinojau, kad man nereikejo mokytis, todel dar grazino pinigus

. prisidejo praktikos (ko stojant man nebuvo), dar tada neleisdavo perlaikyti egzaminu, tai jei trukdavo kokiu 0.1 balo, destytojai skestydavo rankomis (aisku ne visi tokie ziaurus, bet buvo toks dekanas, kuris taip nusodindavo kursa, kad tarkim daugiau nei puse grupes, turedavo jo dalyka studijuoti dar kitais metais).
na nezinau, tikriausiai yra ir patenkintu zmoniu, kurie ten studijuoja, bet as atsimokius bendrai 4 metus, isejau is univero, ir net minties netureciau ten grizti. ai dar, bakalauro beveik neimanoma apsiginti tai metais, kai jau turetu baigtis studijos, kadangi per ta semestra tuo paciu metu turi atsiskaityti uz koki 20 kreditu, ir dar bakalaura parasyti bei apsiginti