Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno kolegija

QUOTE(ginturiux1 @ 2010 09 02, 21:31)
eina sau,aisku kad nepriskraidysiu tada...

tai gal viskas dar bus gerai, su destytojais susitarsi, nera jie ten labai blogi, tik kai kurie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akcent @ 2010 09 02, 23:14)
Man irgi jau ateinantis pusmetis bus paskutinis. Studijuoju tą pačią specialybę - SD, tik neakivaizdiniame skyriuje. Dėl visko su jumis sutinku, išsyrus tai, kad studijuoti buvo lengva biggrin.gif Buvo tikrai smagu ir įdomu, bet nelengva...Oi, dar ir kaip pavargti reikėjo g.gif

Na, galbūt galima suprasti Jus, kadangi studijavote neakivaizdžiai. Dabar pati įstojau į VDU, toliau tęsiu savo studijas, tik neakivaizdiniu būdu, tai jau jaučiu, kad nebus taip lengva, kai ne kiekvieną dieną reikia į paskaitas keliauti, nes reikia viską savarankiškai mokytis ir atsirinkti, o dieninėse studijose daugiau dėstytojai atrenka svarbiausią informaciją. smile.gif
Labiausiai įsiminė bakalauro darbo ruošimas, galbūt sunkiasia dalis iš visų studijų buvo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agave @ 2010 09 03, 05:16)
tai gal viskas dar bus gerai, su destytojais susitarsi, nera jie ten labai blogi, tik kai kurie  biggrin.gif

Tikiuosi viskas bus gerai,greitu laiku jau paaiskes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginturiux1 @ 2010 09 03, 12:50)
Tikiuosi viskas bus gerai,greitu laiku jau paaiskes smile.gif

aisku bus gerai, gal kaip nors susiderinsi
Atsakyti
QUOTE(Viktorija0624 @ 2010 09 03, 08:59)
Na, galbūt galima suprasti Jus, kadangi studijavote neakivaizdžiai. Dabar pati įstojau į VDU, toliau tęsiu savo studijas, tik neakivaizdiniu būdu, tai jau jaučiu, kad nebus taip lengva, kai ne kiekvieną dieną reikia į paskaitas keliauti, nes reikia viską savarankiškai mokytis ir atsirinkti, o dieninėse studijose daugiau dėstytojai atrenka svarbiausią informaciją.  smile.gif
Labiausiai įsiminė bakalauro darbo ruošimas, galbūt sunkiasia dalis iš visų studijų buvo. doh.gif

na VDU'e tiesa pasakius nera sunku studijuoti, tik aisku, kai esi iprates eiti kiekviena diena, tai visai kas kita, kai tik kas antra sestadieni. man tik nepatiko vdu'e ju vidine tvarka. na bet gal tau viskas tiks....
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2010 09 03, 14:16)
na VDU'e tiesa pasakius nera sunku studijuoti, tik aisku, kai esi iprates eiti kiekviena diena, tai visai kas kita, kai tik kas antra sestadieni. man tik nepatiko vdu'e ju vidine tvarka. na bet gal tau viskas tiks....

g.gif kažkaip labai daug žmonių taip sako unsure.gif Gal galima šiek tiek plačiau į AŽ, nes irgi mąstau po kolegijos studijuoti toliau ir neapsisprendžiu dėl universiteto.
Atsakyti
Na, man nebuvo kur dingti, į Kauną reikėjo stoti, nes ir arčiau Alytaus ir vyras mano ten cyvena, o be to pigiau išeis man tie metai, nuomuotis sesijos metu busto nebereikes.
Įdomu ir man apie vidinę tvarką būtų sužinoti plačiau.
Kiek aš girdėjau atsiliepimų, tai visi sakė, kad VDU sunkiau nei RMU studijuoti... g.gif
Atsakyti
na galiu atvirai parasyti, nes as neagituoju, o dalinuosi savo patirtimi. nors mokiausi ne tokia specialybe ten, bet tvarka buvo visiems vienoda. keisciausiai, kai kam pasakydavau, kad studijuoju VDU'e, visi uzuojauta reiske lotuliukas.gif , o as nesupratau kodel. tik jau veliau supratau
na trumpiau tariant, jei sugalvoji eiti akademiniu atostogu, reiktu labai gerai viska apsvarstyti (aisku man to niekas nesake), nes grizusi po akademiniu, mano visa programa pasikeiti, o tai reiskia, kad turejau mokytis daug papildomu dalyku, kuriu veliau suzinojau, kad man nereikejo mokytis, todel dar grazino pinigus doh.gif . prisidejo praktikos (ko stojant man nebuvo), dar tada neleisdavo perlaikyti egzaminu, tai jei trukdavo kokiu 0.1 balo, destytojai skestydavo rankomis (aisku ne visi tokie ziaurus, bet buvo toks dekanas, kuris taip nusodindavo kursa, kad tarkim daugiau nei puse grupes, turedavo jo dalyka studijuoti dar kitais metais).
na nezinau, tikriausiai yra ir patenkintu zmoniu, kurie ten studijuoja, bet as atsimokius bendrai 4 metus, isejau is univero, ir net minties netureciau ten grizti. ai dar, bakalauro beveik neimanoma apsiginti tai metais, kai jau turetu baigtis studijos, kadangi per ta semestra tuo paciu metu turi atsiskaityti uz koki 20 kreditu, ir dar bakalaura parasyti bei apsiginti doh.gif
Atsakyti
Mabi, Jūsų patirtis skaudi. 4u.gif Tikiuosi dabar bus reikalai pasikeitę, arba tik tos studijų programos, kurią Jūs studijavote, dėstytojai bei vadovybė buvo tokie netoliarantiški bei nesupratingi...
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif
istojau i turizmo ir viesbuciu vadyba, VVF, TVI-0 (istestines).
gal grupiokiu yra? ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif kas is TSI-0 ar matet jau tvarkarasti, as biski dabar susimeciau g.gif ant lapuko gi parasyta, kad pirma paskaita 17d, o tvarkarasti-15d, tai nezinau kaip cia suprast ir paskaitos bus antradieniais ir treciadieniais blink.gif hmmm, visai man nepalanku, man jau geriau penktadieniais ir sestadieni blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lelyteuk @ 2010 09 06, 15:19)
Sveikutes  4u.gif  kas is TSI-0 ar matet jau tvarkarasti, as biski dabar susimeciau  g.gif  ant lapuko gi parasyta, kad pirma paskaita 17d, o tvarkarasti-15d, tai nezinau kaip cia suprast ir paskaitos bus antradieniais ir treciadieniais  blink.gif hmmm, visai man nepalanku, man jau geriau penktadieniais ir sestadieni  blush2.gif

kur tu studijuosi? blink.gif
Atsakyti