Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

lotuliukas.gif
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 27, 09:44)
Aš tai tik pasakyčiau, kad storos turi daugiau vidaus  biggrin.gif
Viesule, kaip suprantu iš tavo pasisakymų, moterys turi alpti vien dėl to, kad diedai į jas žiūri? Nes blyn, kas per nesąmonė, joms dar tas netinka, anas, išvis, koks nesveikėlis joms balsavimo teisę suteikė? biggrin.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Viesulas @ 2007 08 27, 09:47)
Cia ne tu viena laukei manes, yra ir daugiau, vien nuo mano pamatyto avataro , daug kam orgazmas istinka. ax.gif

ale, kaip gerai tikėt savimi.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 08 27, 09:29)
Ojojoi...mat , atsirado grozio stebuklai, kurioms niekas netinka.Dabar gi madoj delaruoti kad ne grozyje esme?Kad balti marskinukai geriau uz nesvarius?Kad  susiausti plaukai geriau, nei karves sulaizyti.Kad smailejantys batai geriau nei sudini?Ir is vis, skonio cia reikalas.Man patinka lieknos, trumpais sijoneliais, sexy mergaites, bet tuoj uzsipulsite, kad storos turi grazesni vidu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kai Kauno fauna išeina iš rašto į kraštą - tai ir neįtinka. Ne apie madą jau čia kalba eina, o apie mados nesuvokimą. Apie tuštybę. Ir apie kaunietišką gyvenimo būdą.

Žmogaus apsirengimas labai daug pasako apie žmogų, tai kodėl į tai nekreipti dėmesio?
Tau patinka trumpi sijonėliai, mums patinka kiti dalykai. Ar mes ne vienodi?

Beje, kartas nuo karto aš irgi užsidedu trumpą sijonėlį, mėgstu su juo važinėti riedučiais smile.gif bet kasdien man labiau prie širdies lengvai krentantys, plėvesuojantys, iki kelių, kurie tik dar labiau išryškina mano grakštumą ,eleganciją ir moteriškumą smile.gif Beje, kiek žinau, D&G irgi buvusi šokėja, taigi jei tau šviečiasi kad visos čia susėdusios XXXL, tai tegu šviečiasi iš naujo lotuliukas.gif

O dėl tavo paskutinės frazės, klausimėlis: Ar tu ne iš Kauno? lotuliukas.gif
Atsakyti
Abzoryte drinks_cheers.gif

kaip pasimatymas? smile.gif
Atsakyti
Oi net pasimiršo man jis... Tiek visko nutiko per vakar ir šiandien, kad jau galvoje nesutelpa...

Na nuėjau, išgėrėm kavos, nuėjom į filmą ir po filmo iš karto važiavau namo.. ai, na neįdomus jis man nei kiek...
važiuojant namo pastrigo mašina.. kol viskas išsisprendė užtruko dar apie porą val... teko tempti.. vienu žodžiu doh.gif vakaras buvo nekoks.

Ryte sužinojau kad mirė draugės vyras.... Diena irgi ne kokia... Reikia sukviesti kitus į laidotuves... Pačiai irgi galva neišneša kaip taip nutinka... Kartais net pagalvoju, po velniais jau geriau mane būtų Dievulis pasiėmęs, aš tai viena niekam nereikia manęs, o jie buvo dviese.. ir vienas kitam buvo reikalingi...
neteisingas tas gyvenimas vistik... et.. nenoriu čia užsivesti apie tai.. bet tik dar kartą įsitikinu, kad niekada negali žinoti kaip pasisuks gyvenimas...
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 27, 10:58)
Oi net pasimiršo man jis... Tiek visko nutiko per vakar ir šiandien, kad jau galvoje nesutelpa...

Na nuėjau, išgėrėm kavos, nuėjom į filmą ir po filmo iš karto važiavau namo.. ai, na neįdomus jis man nei kiek...
važiuojant namo pastrigo mašina.. kol viskas išsisprendė užtruko dar apie porą val... teko tempti.. vienu žodžiu  doh.gif  vakaras buvo nekoks.

Ryte sužinojau kad mirė draugės vyras.... Diena irgi ne kokia... Reikia sukviesti kitus į laidotuves... Pačiai irgi galva neišneša kaip taip nutinka... Kartais net pagalvoju, po velniais jau geriau mane būtų Dievulis pasiėmęs, aš tai viena niekam nereikia manęs, o jie buvo dviese.. ir vienas kitam buvo reikalingi...
neteisingas tas gyvenimas vistik... et.. nenoriu čia užsivesti apie tai.. bet tik dar kartą įsitikinu, kad niekada negali žinoti kaip pasisuks gyvenimas...

uj..kaip negerai... unsure.gif
laikykis console.gif
Atsakyti
as ne is kauno! blink.gif
Man patinka lieknos, buvusios zuvedros,pramoginiu sokiu sokejos bigsmile.gif
Atsakyti
Kad ir kaip bebūtų, reikia galvoti apie gyvuosius kol jie dar gyvi.. Todėl visai nenorėjau ir nenoriu šitos temos juodinti niūriomis mintimis.. Tik kai pagalvoju apie tai kiek Jai reikės jėgų atsistoti.. tai mano bėdos pasirodo net ne bėdos... Aš tai žinau, kad mano mylimas žmogus sveikas, gyvas ir laimingas..

Vienu žodžiu, gyvenimas tęsiasi, vertinkim tai ką turime 4u.gif
Papildyta:
Visiškas pravalas, aš tai ne iš Žuvėdros doh.gif Praktiškai nebėra man šansų su Viesulu. O dar ne kaunietis... lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 27, 11:10)

Papildyta:
Visiškas pravalas, aš tai ne iš Žuvėdros  doh.gif  Praktiškai nebėra man šansų su Viesulu. O dar ne kaunietis...  lotuliukas.gif

och, o jei ne Žuvėdros šokėjos netinka irgi turbūt? biggrin.gif nors ką jau..juk ir aš Kaune lotuliukas.gif
Atsakyti
Oho, abzoryte... Stiprybės tavo draugei..

Aš va irgi nuolat bijau, kai atsiranda žmogus, kuris tampa labai svarbus, baisiai bijau kad jam kas nenutiktų. Ir bijau kad prisišauksiu "prisišaukitą" su tuo bijojimu, bet vistiek labai baisu.. sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Drugelis: 27 rugpjūčio 2007 - 10:22
nu jo.. tie prisišaukitai ir mane gąsdina.. tai stengiuosi vyti bet kokias baimes dabar šalin.. bo bijojau bijojau kad mane paliks, na ir paliko. dabar stengiuosi nebijoti kad liksiu viena, kad taip neatsitiktų smile.gif

o dėl žmogaus mirties.. sunkus reikalas... bet neišvengiamas... todėl aš ir stengiuosi labai galvoti apie kiekvieną dieną kaip apie paskutinę... Tokiu atveju jei jau nutiks kažkas kažkada, bent nesigailėsi nespėjęs jam kažko pasakyti... nereikia galvoti kad taip nutiks.. bet reikia labai vertinti tai ką turi, nes nėra nieko amžinesnio už laikiną...

na bet nesijuodinkit minčių mergytės.. turime dar daug darbų šitame gyvenime.. juk jei mūsų dar Dievulis nepasiėmė, vadinasi turim kažkokią neatliktą misiją dar šioje žemėje 4u.gif
Atsakyti
teisingai - reikia džiaugtis šia diena 4u.gif
nes kaip Mamontovas dainuoja "ko bijosi, tas ir bus..", reikia gyvent tik pozityviom mintim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 27, 10:58)
Kartais net pagalvoju, po velniais jau geriau mane būtų Dievulis pasiėmęs, aš tai viena niekam nereikia manęs, o jie buvo dviese.. ir vienas kitam buvo reikalingi...

Ot, gausi lupti, mergaite, už tokius žodžius!!!! nono.gif Ir dar kaip esi reikalinga, ir netgi ne vienam!!
Atsakyti