Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

D&G, prisijunk vakare, lauksim 4u.gif

O kas liečia visus Vienuolynus, tai kažkodėl aš šito labai laukiu, manau turėtų būti geras šou smile.gif

http://www.bernardin...=articles/66220
http://www.verslosav...t/view/1107/32/

Tik kažkaip prastai jų marketingas veikia, aš visai netyčia apie tą renginį sužinojau, ale sakiau varysiu, nors ir viena 4u.gif
Papildyta:
Sveika Riga 4u.gif
irgi vienišiauji šiuo metu? ax.gif
Atsakyti
tikrai neblogai - nuo klubų iki vienuolynų biggrin.gif
bet tai tik įrodo, kad galim būt visokios smile.gif thumbup.gif

aš taip tingiu dirbt..o dar ir šefas atvažiavo - ir ko jam čia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ale tikrai, ir ko tiems šefams reik biggrin.gif duotų sau ramiai SM pasirašinėti lotuliukas.gif
Atsakyti
va,va.. bent Tu, Abzoryte, mane supranti lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš CV išsiuntinėjau. Šiaip, sportinis azartas biggrin.gif Mano direktorė per mažai mane motyvuoja laugh.gif

Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 27, 15:27)
Aš CV išsiuntinėjau. Šiaip, sportinis azartas  biggrin.gif Mano direktorė per mažai mane motyvuoja laugh.gif

Šaunuolė thumbup.gif aš irgi numačiau kelias vietas siųsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 27, 14:02)

Sveika Riga  4u.gif
irgi vienišiauji šiuo metu?  ax.gif

aga smile.gif
vienisauju smile.gif
visas tris dienas verysad.gif
skauda sirdi baisiausiai, bet a skaip nors ax.gif gal...
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 27, 15:27)
Aš CV išsiuntinėjau. Šiaip, sportinis azartas  biggrin.gif Mano direktorė per mažai mane motyvuoja laugh.gif

aš šią savaitę laukiu skambučio dėl darbo biggrin.gif labai norėčiau pereit kitur...
Atsakyti
na, del tu CV, tai as ir vis ieskausi po truputeli darbelio, nors turiu gera tikrai, bet matyt atejo laikas keisti kazka, ir jauciu, kad darbas galetu buti vienas is tu elementu.
tad ta proga uzpildziau EPSO profaila 5 menesiu stazuotei Europos Parlamento generaliniame sekretoriate smile.gif
gal netycia pavyks... mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar nebūtų geriau draugiškus plepesius perkelti į bendraminčius? Juk Jūs bendramintės. Tam tikru kampu žiūrint.
Atsakyti
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2007 08 27, 15:37)
na, del tu CV, tai as ir vis ieskausi po truputeli darbelio, nors turiu gera tikrai, bet matyt atejo laikas keisti kazka, ir jauciu, kad darbas galetu buti vienas is tu elementu.
tad ta proga uzpildziau EPSO profaila 5 menesiu stazuotei Europos Parlamento generaliniame sekretoriate smile.gif
gal netycia pavyks...  mirksiukas.gif

thumbup.gif
šaunuolė smile.gif
ir man reikia permainų matyt ir darbo srity.. smile.gif tada jau būtų viskas nauja biggrin.gif
Atsakyti
O aš net nežinojau, kad ieškau kito darbo biggrin.gif Šiaip reiktų didesnės algos, ir tiek, savo darbu labai patenkinta. Na, matysim, jei nepavyks, niekas ir nesikeis labai biggrin.gif

Myliu-Rygą, tai kas čia tau nutiko? Išėjo meilė nepažadėjus sugrįžti? sad.gif
Papildyta:
suntea, o kam? Pasikeis forma, turinys liks tas pats. Nematau prasmės jokios tame.
Atsakyti