Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(abzoryte @ 2007 08 28, 21:21)
Na nežinau nežinau. Gal jos dar jaunos? Kiek metų jos vienišos? Jei 10 metų sėdi viena ir nieko nesusiranda, tai jau sakyčiau joms pačioms ne viskas gerai... Nuo savęs reikia pradėti.. nuo savęs...

Nu ne jaunos. Apie trisdešimt. Pasiutiškai gražios. Ar bent jau taip apie save galvoja. Galvoti irgi gerai. Ypač iš gerosios pusės. Nu susiranda. Kartas nuo karto. Bet vienos. Normalios. Standartiškai paėmus. Bet turbūt kvailos. Va kame šuo pakastas. Kvailos. Jos netgi tikisi. kad tuoj. Tuoj. Kažkas įvyks. Na tarkim, kad ir vyras, viską pakeičiantis jų gyvenime ims ir ateis... Kvailystė. Beprasmiška viskas...
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 08 28, 21:45)
Nu ne jaunos. Apie trisdešimt. Pasiutiškai gražios. Ar bent jau taip apie save galvoja. Galvoti irgi gerai. Ypač iš gerosios pusės. Nu susiranda. Kartas nuo karto. Bet vienos. Normalios. Standartiškai paėmus. Bet turbūt kvailos. Va kame šuo pakastas. Kvailos. Jos netgi tikisi. kad tuoj. Tuoj. Kažkas įvyks. Na tarkim, kad ir vyras, viską pakeičiantis jų gyvenime ims ir ateis... Kvailystė. Beprasmiška viskas...

Va, štai ir atsakymas thumbup.gif joms dar nedaėjo kad nuo savęs reikia pradėti viską... man ačiū dievui daėjo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 28, 21:44)
Man šiandien galvą skauda, todėl punktai sunkiai vykdosi. Bet kad ir ligota, mąstau optimistiškai, daug šypsausi...einu į pokalbį dėl naujo darbo kitą savaitę  biggrin.gif

man irgi siandien kazkokia negera diena...saunuole pokyciai i nauda.del kokiu pareigu eini?beto rusas isdygo mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce&gabanna: 28 rugpjūčio 2007 - 20:51
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 28, 21:50)
man irgi siandien kazkokia negera diena...saunuole pokyciai i nauda.del kokiu pareigu eini?beto rusas isdygo mirksiukas.gif  ax.gif

Čia dėl tos dienos negerumo visos choru apkaltinkim mėnulį gun_rifle.gif
Jis čia kaltas.
Man irgi diena nekažkokia. O dar breketai. O dar laidotuvės.

Bet ir aš šypsotis nesustoju. Ir tikėti nesustoju. Ir ryt jau paskutinė diena man lieka savo CV susitvarkyt. Ale jau jaučiu, kaip pasikeitimai jau visai ne už kalnų ax.gif
Atsakyti
Beje ar zinote, kad siandien pradeda rodyti Kalejimo begliu antra sezona?22.00 per tv3....man tas pagrindinis aktorius toks grazuoliukas,grieko vertas assa.gif
tai lekiu ziuret, siulau ir jums akis paganyt sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 28, 21:47)
Va, štai ir atsakymas  thumbup.gif joms dar nedaėjo kad nuo savęs reikia pradėti viską... man ačiū dievui daėjo wink.gif

Ne. Joms nedaėjo. Jos kažko siekia. Pastoviai. Nuolat galvoja, kaip gyvenimą padaryti prasmingesnį. Jei Jums daėjo, kad gyvenimas beprasmiškas. Kas buvo, tai jau praeitis. O kas bus, tai vienintelis užtikrintas dalykas, yra mirtis ateityje. Tai beprasmiška viskas pasidaro. Ir meilė. Ir norai. Ir jausmai. Koks skirtumas, kas tau po mirties užmerks akis. Morgo darbuotojas ar tavo vyras? Taigi mirusi būsi. Jos to dar nesuprato. Kad beprasmiška viskas. Ir džiaugsmas. Ir skausmas. Nei viena, nei kita, nėra gerai. Tik bereikalingos emocijos.

Gerai, kad Jūs tai supratote. ir žinojote, nuo kur pradėti...
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 28, 21:50)
man irgi siandien kazkokia negera diena...saunuole pokyciai i nauda.del kokiu pareigu eini?beto rusas isdygo mirksiukas.gif  ax.gif

Direktoriaus pavaduotojos. Jau buvau keliuose pokalbiuose ir kaip davė suprasti esu beveik priimta biggrin.gif Senas darbas jau dakniso galutinai. Dirbu mažoje transporto paslaugas teikiančioje UAB. Ypač menopauzę išgyvenantis dirikas.
Geriau jau grybai negu rusai dygtų lotuliukas.gif Bet nauda apčiuopiamesnė būtų mirksiukas.gif
Kas tau negero šiandien?
Atsakyti
As tai sy vakara paskyriau grozio proceduroms :ax

Bet rimtai matyt menulis itaka kazkokia daro..nes neprisikapstau prie geru emociju..kazkas negerai...

Reikia susigriebti, eisiu knyga paskaityti smile.gif
Beja, visa vasara prasikankinau su odos liga tokia...ir neseniai (tiksliau kai vyra isvariaus is namu) pradejau sveikti! Ir beveik pasveikau!! Ne kazkokiais specialiais gydymais, ne vaistais, o tik sventu tikejimu, kad as sveika 4u.gif
Tai vat ir nerimauju, kad pastarosiomis dienomis apleidau save...Kazko gero gero reikia...
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 28, 21:54)
Beje ar zinote, kad siandien pradeda rodyti Kalejimo begliu antra sezona?22.00 per tv3....man tas pagrindinis aktorius toks grazuoliukas,grieko vertas assa.gif
tai lekiu ziuret, siulau ir jums akis paganyt sunglasses2.gif

Man geriausiai akys ganosi skyrelyje už miegamojo durų. lotuliukas.gif Nu bet kokia aš pošla biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 28, 20:58)
Man geriausiai akys ganosi skyrelyje už miegamojo durų.  lotuliukas.gif Nu bet kokia aš pošla  biggrin.gif

As irgi ten uzsuku blush2.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 28, 21:58)
Man geriausiai akys ganosi skyrelyje už miegamojo durų.  lotuliukas.gif Nu bet kokia aš pošla  biggrin.gif

o aš pamiršau slaptažodį... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 08 28, 21:54)
Ne. Joms nedaėjo. Jos kažko siekia. Pastoviai. Nuolat galvoja, kaip gyvenimą padaryti prasmingesnį. Jei Jums daėjo, kad gyvenimas beprasmiškas. Kas buvo, tai jau praeitis. O kas bus, tai vienintelis užtikrintas dalykas, yra mirtis ateityje. Tai beprasmiška viskas pasidaro. Ir meilė. Ir norai. Ir jausmai. Koks skirtumas, kas tau po mirties užmerks akis. Morgo darbuotojas ar tavo vyras? Taigi mirusi būsi. Jos to dar nesuprato. Kad beprasmiška viskas. Ir džiaugsmas. Ir skausmas. Nei viena, nei kita, nėra gerai. Tik bereikalingos emocijos.

Gerai, kad Jūs tai supratote. ir žinojote, nuo kur pradėti...

ėėė.. neeee!
matau nesusikalbėjome. Aš labai pritariu šiems žodžiams:

"Bet turbūt kvailos. Va kame šuo pakastas. Kvailos. Jos netgi tikisi. kad tuoj. Tuoj. Kažkas įvyks. Na tarkim, kad ir vyras, viską pakeičiantis jų gyvenime ims ir ateis... Kvailystė."

Bet tikrai nepritariu, kad beprasmiška viskas. Totali nesąmonė. O jei Jūs taip galvojate, tai užuojauta. Prarandate labai daug džiaugsmo gyvenime tuomet.
Apie gyvenimo prasmę čia būtų galima ir visą savaitę rašinėtis. Bet aš prasmę matau. Žmogus, tokia būtybė, kad gali patirti daug nuostabių dalykų. Užplūsta nuostabios emocijos patiriant kažką pirmąjį kartą. O patirti šiame gyvenime oi kiek daug mes dar galime. Tik noro reikia.

Dėl užtikrintumo Jūs teisi, mirtis užtikrinta. Ateitis ne. Bet kam galvoti apie ateitį, jei gali mėgautis šia minute! Čia, dabar, kur esi ir su kuo esi. Štai tą aš ir suvokiau. Ne gyvenimo beprasmybę, o akimirkos laikinumą. Suvokiau, kad beprasmiška laukti kažko. Beprasmiška tikėtis, kad jei neatėjo iki šiol, ateis rytoj. Reikia gyventi ir džiaugtis šia akimirka. Mėgautis. Ragauti. Klausytis. Jausti. Užuosti. Svajoti. Gyventi.

Meilė ateis. Ateis tikėtai ir netikėtai. Tikėtai, nes mes ja tiesiog Tikime. Netikėtai, nes mes ne laukiame jos, o gyvename. Jei gyvenimas pradeda nebepatikti, pati jį ir keičiu. Ne laukiu. O imu ir keičiu. Pakeisiu gyvenimą. Pasikeis žmonės. Vėl nauji pojūčiai.

Taip, tai ratas. Bet jis ne beprasmiškas. Prasmę įžvelgiu žmonių šypsenose. Žmonių prisilietimuose. Žmonių akyse. Prasmės tiek daug.. kad neužtenka man laiko apie ją parašyti. Ją reikia pajausti.

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 28 rugpjūčio 2007 - 21:15