Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(CrazySun @ 2007 08 28, 22:12)
o aš pamiršau slaptažodį...  blush2.gif

Galiu ausin pašnibždėti lotuliukas.gif Man atrodo visiems slaptažodis vienodas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 28, 22:15)
Galiu ausin pašnibždėti  lotuliukas.gif  Man atrodo visiems slaptažodis vienodas  tongue.gif

iš anksto ačiū bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
hm, o ką ten veikti, kalbėtis apie tai kaip mylitės? biggrin.gif
Apie seksą kaip ir apie meilę, reikia ne kalbėti, o tai daryti thumbup.gif
Atsakyti
Į gražius berniukus pažiūrėt ten galima laisvu laiku lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu dzin irnesakyk.gif
įtariu šiandien sąžiningai vykdysiu 12 punktą, kad ryt būčiau laimingesnė nei šiandien bigsmile.gif
Atsakyti
As jau vykdau 12-ta punkta biggrin.gif vakar uzsiplepejau su jumis, tai man jau miego buvo maza biggrin.gif 8 val. min reikia biggrin.gif
Atsakyti
nu man irgi šiandien maža.. todėl mažai ir nuveikiau mega_shok.gif

ale dabar jau miegučiai ima kaip reikalas, taigi šiandien išsimiegosiu kaip kūdikis ir rytoj visa švytėsiu ir nudirbsiu milijoną punktų thumbup.gif Nu gerai, ne milijoną, bet prie poros punktų padirbėsiu išsijuosus biggrin.gif
Atsakyti
ir aš jau dvyliktą punktą vykdau - susiruošiau ir einu miegot smile.gif
kad nebūtų taip žiauru kaip šįryt biggrin.gif

labanakt, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Labanaktis smile.gif
Atsakyti
[quote=Gimusi_vasarą,2007 08 28, 22:45]
Nieko tokio negero, kazkaip nuotaikos nebuvo visadien dar masinos nepardaviau, siandien islydejau broliuka su seimyna,mazomis dvynukemis...labai grazi ir silta ju seima...as irgi to noriu, bet kaip suprantu dar yra laiko iki 20090909 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o siaip manau nuo rytojaus pradesiu vykdyti jusu punktus thumbup.gif

Beje GV, del darbo tai super,laikom uz tave kumscius...as irgi kartais uz miegamojo duru... blush2.gif blush2.gif o kas belieka kai nera vyro salia rolleyes.gif

Labankt mergaites iki rytojaus
Atsakyti
sveikos, mergyyynos bigsmile.gif 4u.gif
matau gyvuojat puikiai, nu jau tiek prišnekėjot blink.gif blush2.gif dar visko neperskaičiau biggrin.gif

mano fronte nieko naujo.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 28, 20:18)
Tai įsisivaizduokit kokia tikimybė man susirasti berną su viela šypsenoje???  blink.gif  cry.gif

Nori tikėk, nori ne, bet man viela šypsenoje yra super sexy biggrin.gif Aš gal šiaip pakrypus, nu bet man tikrai labai gražu smile.gif

Labas rytas biggrin.gif

Bet tik išeik iš darbo, čia prasideda patys linksmumai biggrin.gif
Atsakyti