Įkraunama...
Įkraunama...

Inglesina

Man tai Sofia labai fainas, tikrai kiekviena smulkmena apgalvota.. ir rankenos aukstis reguliuojas.. Toks vezimelis puikiai tinka mazyliams iki sesiu menesiu, o paskui persokti i sportinuka smile.gif
Atsakyti
na, autokėdutė ar sportinė dalis nėra komplekte. Kiek domėjausi perki tik vežimą su lopšiu, o visa kita - papildomai. Čia būtent inglessina.
Atsakyti
tik kaina nelabai patinka... ax.gif
Papildyta:
kokia alternatyva butu tokiam vezimeliui, kokia dar kokybiska firma, bet mazesne kaina...? g.gif
Atsakyti
Taip, Lietuvoje pirkti - beprotiškai brangu. Bet šiaip visų tokio tipo vežimėlių panašios kainos... Yra pigus tik lenkų Roan Marita.
Atsakyti
aisku brangokas, bet kokybiskas, paskui tikrai sekmingai parduosi ir dalis pinigeliu gris. man labai patinka smile.gif vitoria su baltais ratukaislabai patinka, nes as tai drasiai tokios firmos padeveta pirkciau, nes ju kokybe tokia, kad ne vaikuti gali uzauginti... smile.gif tik nezinau ar tie balti ratai praktiski g.gif kazin kaip jie nesiojasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sdanra: 23 vasario 2009 - 23:06
QUOTE(Audrey29 @ 2009 02 08, 18:13)
tik kaina nelabai patinka...  ax.gif
Papildyta:
kokia alternatyva butu tokiam vezimeliui, kokia dar kokybiska firma, bet mazesne kaina...? g.gif

Uz pora simtu pigiau imanoma bet kad kardinaliai pigiau geras lopsinis nebus sad.gif
Bet gi vaiko komfortas viska atperka .
Atsakyti
Na, šiandien pirmą kartą su Vittoria į lauką išvažiavom thumbup.gif Labai šaunus vežimas! Patiko ir man, ir tėčiui, ir dukrytei thumbup.gif Per visus lietuviškų šaligatvių nelygumus labai minkštai siūbavo thumbup.gif Ir šiaip labai smagus važiuoti wub.gif
Atsakyti
Mamytes, kurios vezioja savo babies Inlesina Zippy, kiek kainuoja toks naujas vezimukas Lietuvoje? Niekur nerandu kainos verysad.gif ir dar, ar jis tikrai nedidelis kaip sketukas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feruka: 29 kovo 2009 - 21:20
QUOTE(feruka @ 2009 03 29, 21:19)
Mamytes, kurios vezioja savo babies Inlesina Zippy, kiek kainuoja toks naujas vezimukas Lietuvoje? Niekur nerandu kainos  verysad.gif ir dar, ar jis tikrai nedidelis kaip sketukas?

radau Zippy tindirindi internetinej parduotuvej:
http://parduotuve.ti...Path=21_295_312
O gal kas turit inglesina TRIP, kokie atsiliepimai? Va sito:
http://parduotuve.ti...roducts_id=2485
Atsakyti
Ka gi, naudojame savo klasikini Inglesina Tortora smile.gif
user posted image
Pirkom is bimbomarked (+ tokia pat auto kedute), atsiunte per 1,5 men kazkur. Vos ispakavus buvau suzaveta, viskas nepriekaistinga.. wub.gif issiuvinejimai, uzuolaideles, odine rankena, krepsys ir t.t.. viskas spindi.. vezimas ir visas siuntinys net gi iskvepintas buvo biggrin.gif (ir vis dar kvepia), visi namai tada Italija padvelke rolleyes.gif
Nusivyliau tik tuom, kad pas mus kiemas akmenimis gristas, tad normaliai tokia danga pavazineti ne kaip gaunasi, vezimas lb purtosi doh.gif Na, bet gi aisku, tai ne kaimo vezimas, traktoriskom placiom padangom, tad tokiose vietose nevazinejam, renkames gatves ir saligatvius ax.gif
Beje, po kokio pusmecio galesiu parduoti, nes tiesiog neturiu kur laikyti keleta meteliu antram vaikuciui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijolia: 08 birželio 2009 - 16:44
QUOTE(Vijolia @ 2009 06 08, 17:42)
Ka gi, naudojame savo klasikini Inglesina Tortora  smile.gif 
user posted image
Pirkom is bimbomarked (+ tokia pat auto kedute), atsiunte per 1,5 men kazkur. Vos ispakavus buvau suzaveta, viskas nepriekaistinga..  wub.gif issiuvinejimai, uzuolaideles, odine rankena, krepsys ir t.t.. viskas spindi.. vezimas ir visas siuntinys net gi iskvepintas buvo  biggrin.gif  (ir vis dar kvepia), visi namai tada Italija padvelke  rolleyes.gif
Nusivyliau tik tuom, kad pas mus kiemas akmenimis gristas, tad normaliai tokia danga pavazineti ne kaip gaunasi, vezimas lb purtosi doh.gif Na, bet gi aisku, tai ne kaimo vezimas, traktoriskom placiom padangom, tad tokiose vietose nevazinejam, renkames gatves ir saligatvius ax.gif
Beje, po kokio pusmecio galesiu parduoti, nes tiesiog neturiu kur laikyti keleta meteliu antram vaikuciui.

o ar negalvojat sportine dali usisakyt? mes tokiu paciu tik tamsiai rudu vazinejames, aisku kelius taipogi renkames, bet vaikui tai patogumas nerealus, labai grazu man, o atrodo ir vaikui patogu turetu buti sportinis variantas, tik galwoju del patogumo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Juste1 @ 2009 06 12, 19:53)
o ar negalvojat sportine dali usisakyt? mes tokiu paciu tik tamsiai rudu vazinejames, aisku kelius taipogi renkames, bet vaikui tai patogumas nerealus, labai grazu man, o atrodo ir vaikui patogu turetu buti sportinis variantas, tik galwoju del patogumo sad.gif

Keista butu sportine dalimi toki vadinti, nes nera nei kazkokia lb kompaktiska, nei maza g.gif gal greiciau, tiesiog sedima smile.gif Bet as sedimo tokio nebenoresiu, visad norejau lopsinio klasikinio, o sedimo modernaus ax.gif
Atsakyti