na, autokėdutė ar sportinė dalis nėra komplekte. Kiek domėjausi perki tik vežimą su lopšiu, o visa kita - papildomai. Čia būtent inglessina.
Taip, Lietuvoje pirkti - beprotiškai brangu. Bet šiaip visų tokio tipo vežimėlių panašios kainos... Yra pigus tik lenkų Roan Marita.
aisku brangokas, bet kokybiskas, paskui tikrai sekmingai parduosi ir dalis pinigeliu gris. man labai patinka
vitoria su baltais ratukaislabai patinka, nes as tai drasiai tokios firmos padeveta pirkciau, nes ju kokybe tokia, kad ne vaikuti gali uzauginti...
tik nezinau ar tie balti ratai praktiski
kazin kaip jie nesiojasi

QUOTE(Audrey29 @ 2009 02 08, 18:13)
tik kaina nelabai patinka... 
Papildyta:
kokia alternatyva butu tokiam vezimeliui, kokia dar kokybiska firma, bet mazesne kaina...?

Papildyta:
kokia alternatyva butu tokiam vezimeliui, kokia dar kokybiska firma, bet mazesne kaina...?

Uz pora simtu pigiau imanoma bet kad kardinaliai pigiau geras lopsinis nebus

Bet gi vaiko komfortas viska atperka .
Na, šiandien pirmą kartą su Vittoria į lauką išvažiavom
Labai šaunus vežimas! Patiko ir man, ir tėčiui, ir dukrytei
Per visus lietuviškų šaligatvių nelygumus labai minkštai siūbavo
Ir šiaip labai smagus važiuoti

Mamytes, kurios vezioja savo babies Inlesina Zippy, kiek kainuoja toks naujas vezimukas Lietuvoje? Niekur nerandu kainos
ir dar, ar jis tikrai nedidelis kaip sketukas?

QUOTE(feruka @ 2009 03 29, 21:19)
Mamytes, kurios vezioja savo babies Inlesina Zippy, kiek kainuoja toks naujas vezimukas Lietuvoje? Niekur nerandu kainos
ir dar, ar jis tikrai nedidelis kaip sketukas?

radau Zippy tindirindi internetinej parduotuvej:
http://parduotuve.ti...Path=21_295_312
O gal kas turit inglesina TRIP, kokie atsiliepimai? Va sito:
http://parduotuve.ti...roducts_id=2485
Ka gi, naudojame savo klasikini Inglesina Tortora

Pirkom is bimbomarked (+ tokia pat auto kedute), atsiunte per 1,5 men kazkur. Vos ispakavus buvau suzaveta, viskas nepriekaistinga..
issiuvinejimai, uzuolaideles, odine rankena, krepsys ir t.t.. viskas spindi.. vezimas ir visas siuntinys net gi iskvepintas buvo
(ir vis dar kvepia), visi namai tada Italija padvelke
Nusivyliau tik tuom, kad pas mus kiemas akmenimis gristas, tad normaliai tokia danga pavazineti ne kaip gaunasi, vezimas lb purtosi
Na, bet gi aisku, tai ne kaimo vezimas, traktoriskom placiom padangom, tad tokiose vietose nevazinejam, renkames gatves ir saligatvius
Beje, po kokio pusmecio galesiu parduoti, nes tiesiog neturiu kur laikyti keleta meteliu antram vaikuciui.

Pirkom is bimbomarked (+ tokia pat auto kedute), atsiunte per 1,5 men kazkur. Vos ispakavus buvau suzaveta, viskas nepriekaistinga..

Nusivyliau tik tuom, kad pas mus kiemas akmenimis gristas, tad normaliai tokia danga pavazineti ne kaip gaunasi, vezimas lb purtosi

Beje, po kokio pusmecio galesiu parduoti, nes tiesiog neturiu kur laikyti keleta meteliu antram vaikuciui.
QUOTE(Vijolia @ 2009 06 08, 17:42)
Ka gi, naudojame savo klasikini Inglesina Tortora

issiuvinejimai, uzuolaideles, odine rankena, krepsys ir t.t.. viskas spindi.. vezimas ir visas siuntinys net gi iskvepintas buvo
(ir vis dar kvepia), visi namai tada Italija padvelke
Na, bet gi aisku, tai ne kaimo vezimas, traktoriskom placiom padangom, tad tokiose vietose nevazinejam, renkames gatves ir saligatvius

o ar negalvojat sportine dali usisakyt? mes tokiu paciu tik tamsiai rudu vazinejames, aisku kelius taipogi renkames, bet vaikui tai patogumas nerealus, labai grazu man, o atrodo ir vaikui patogu turetu buti sportinis variantas, tik galwoju del patogumo

QUOTE(Juste1 @ 2009 06 12, 19:53)
o ar negalvojat sportine dali usisakyt? mes tokiu paciu tik tamsiai rudu vazinejames, aisku kelius taipogi renkames, bet vaikui tai patogumas nerealus, labai grazu man, o atrodo ir vaikui patogu turetu buti sportinis variantas, tik galwoju del patogumo 

Keista butu sportine dalimi toki vadinti, nes nera nei kazkokia lb kompaktiska, nei maza