Įkraunama...
Įkraunama...

Inglesina

Atkeliavo mano Vittoria assa.gif
Štai
user posted image

Kol kas esu labai patenkinta thumbup.gif Labai minkštas, lengvai užsideda ir nusiima lopšys, lengvai susilanksto. Rankena patogiame aukštyje. Na, man viskas super! Dabar tik reikia sulaukti leliuko ir išbandyti su juo - kaip lauke seksis važinėt ir kaip išsinešt/parsinešt jį blush2.gif Bet kol kas kiek kambary stumdžiau ir čiupinėjau jį - man super wub.gif
Atsakyti
Nuostabus vezimaitis wub.gif Lauksim ispudziu jau su leliuku mirksiukas.gif

Mes baigem savo Sofios naudojima. Biski skauda sirdi smile.gif bet tenka pardavinet. Kol kas jokiu skelbimu niekur nerasau, bet jei kas domites butent siais vezimais, brukstelkit AZ, pakalbesim wink.gif

Geru svenciu smile.gif
Atsakyti
prieš šventes vis bandžiau tindi rindi pažiūrėt Inglesina, bet kad dar nebuvo ekpozicijoj.
turim labai gerą sportinuką, svajojau antrąjam mažiukui turėti lopšiuką iš karto tvirtinamą ir automobilyje, įsimylėjau aš Inglesina, bet atrodo šiame visuotiname taupymo vajuje teks tiesiog apseit su minkstu lopsiuku senajame vežime.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2008 12 29, 17:42)
Važiuoklė su lopšiu 509 Eurai
Sėdima dalis 189 Eurai
Siuntimas 40-45 Eurai
Rodos taip  unsure.gif
Autokėdutės nepirkau, nes lopšys tvirtinasi mašinoje. Pirksim iš karto tą didesnę, kai jau reiks.

Tai pagrindine ju komplektacija yra lopsys ir ta tasele perkant, arne?

Kurios turit klasikinius PRAM, perkant yra tokios uzuolaideles vezimuke?
user posted image

Kokie atsiliepimai siunciantis is http://www.bimbomarket.it ?
Atsakyti
QUOTE(Vijolia @ 2009 01 10, 10:55)
Tai pagrindine ju komplektacija yra lopsys ir ta tasele perkant, arne?

Kurios turit klasikinius PRAM, perkant yra tokios uzuolaideles vezimuke?
user posted image

Kokie atsiliepimai siunciantis is http://www.bimbomarket.it ?

Pagrindinė - taip: važiuoklė, lopšys ir tašė leliuko daiktams.
Maniškiame tokių užuolaidėlių nėra schmoll.gif
O dėl bimbomarket thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Viskas puikiai. Kiek parašyta dienų prie prekės, tiek ir užtruko - niekas nevėlavo. Tikrai drąsiai galima siųstis thumbup.gif
Atsakyti
Truputeli nesupratau:
Tindi rindi raso vidiniai išmatavimai: 33x20x73 cm;
O bimbomarket raso Internal size: width 37 cm - height 22 cm - depth 81 cm
Tai kurie is tikruju teisingi??

Papildyta:
QUOTE(Kirameki @ 2009 01 10, 10:59)
O dėl bimbomarket  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Viskas puikiai. Kiek parašyta dienų prie prekės, tiek ir užtruko - niekas nevėlavo. Tikrai drąsiai galima siųstis thumbup.gif

Ir siunciantis gaunasi pigiau, nei LT perkant smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijolia: 20 sausio 2009 - 17:28
QUOTE(Kirameki @ 2009 01 10, 10:59)
Maniškiame tokių užuolaidėlių nėra  schmoll.gif

Raso - užuolaidėlės iš organzos suteiks grakštumo ir jaukumo kūdikiui.
http://www.tindirind...mp;page_menu=18
Atsakyti
QUOTE(Vijolia @ 2009 01 20, 17:31)
Raso - užuolaidėlės iš organzos suteiks grakštumo ir jaukumo kūdikiui.
http://www.tindirind...mp;page_menu=18

Mano vežimas Vittoria, o ne Clasica ax.gif

O dėl išmatavimų, tai gal abu teisingi? Ta prasme, kad lošys į viršų išplatėja truputį... g.gif tai matyt priklauso - kaip kas matuoja..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirameki: 20 sausio 2009 - 18:45
QUOTE(Kirameki @ 2009 01 20, 18:37)
Mano vežimas Vittoria, o ne Clasica  ax.gif

Ach, tai vat smile.gif butu faina, jei ir klasikos turetojos parasytu.
Atsakyti
Aš tiesiog įsimylėjau Vittoria wub.gif Gal kas parašytų iki kada tinkamas pirmasis komplektas, ką ir kada dar pirko? Reikia susiplanuoti, kad priedai nekainuotų daugiau už patį vežimą doh.gif
Atsakyti
Tai kad tų priedų kažkokių nelabai ir yra... Nebent tinklelis nuo uodų, apsauga nuo lietaus ir automobilinis diržų komplektukas lopšio tvirtinimui mašinoje... g.gif
Atsakyti
Teiravausi Babymarket, tai sake, kad tie automobilio dirzai yra uz papildoma moksti, ta prasme i komplekta neiseina... Bet sie vezimeliai tikrai labai patogus vaikuciams... ir grazi man ta klasika, tos visos plasmases taip daug visuose kituose...
Atsakyti