as kai pirma kart laukiaus, irgi testukas parode labai neryskia juostele (nors buvo jau 7 nestumo savaite
), bet kadangi ja pamaciau is karto, tai net minciu neturejau, kad gali buti kitaip

QUOTE(kycia @ 2007 09 20, 20:30)
as tai nusprendziau daugiau testuku nesidaryti, nes kiek ju darausi, beveik visada atsiranda antra linija, bet aisku ne ryski, ir net ne rausva, ji parausveja po kiek laiko.
Jau tiek vaiduokliu esu pamaciusi, kad
nesuprasiu, kai jau tikrai bus tas nestumas, nes kiekviena menesi man ta pati rodo
rapipreg juosteles va tik tuscios, o easycup vis iziuriu kazka 
Jau tiek vaiduokliu esu pamaciusi, kad

oj mergyt as irgi pikta ant testu

bet man rapi preg paskutiniu metu pradejo nebepatikti nes jame vis vaiduokliai o va puodeli nieko neatsirado
Ryte dariaus Instant View testą, kuris man nėra toks girdėtas ir žinomas kaip rapi preg ar after10. ar esat kuri susidūrus? kaip rezultatai? man buvo I. nuėjau toliau miegot, susapnavau teigiamą testą, atsikeliu, pasižiūriu, o ten šalia antra neryški juostelė. nežinau, ar apsimiegojus neįmačiau, ar vėliau išryškėjo. parašyta, kad po 10 min nevertint, tai dabar nežinau kreipt dėmesį, ar ne
ilgai nepastojom, tai net bijau džiaugtis. mmm turėjo būt ketvirtadienį, o vėluoja 4ta diena.
nusipirkau dar eurovaistinės testą, darysiuos ryt
kad tik būčiau

ilgai nepastojom, tai net bijau džiaugtis. mmm turėjo būt ketvirtadienį, o vėluoja 4ta diena.
nusipirkau dar eurovaistinės testą, darysiuos ryt

O gal kuri žinote kur klaipėdoje atlieka kraujo tyrimą nėštumui nustatyti?

Testas "Bitutė, kuris kainuoja virš 6 litukų, mano draugei nėštumą parodė dar net likus kelioms dienoms iki mmm. Siūliau jai palaukti mmm, o nesusirgus darytis tik po 3-4 d., bet ji taip nekantravo, kad nusipirko du testukus. Vieną pasidarė tą pačią dieną ir visai ne su rytiniu šlapimu
Skambina man ir sako, kad vis gi jos įtarimai pasitvirtino
O aš sakau, jog negali būti, kad jai turbūt paranoja, juk, kai labai svajoji ir lauki, tai visko gali prisigalvoti ir net matyti tai, ko realiai nėra
Niu, bet fantastika kažkokia, kad testukas parodė tokį ankstyvą nėštumą dar net mmm nesulaukus
Vėliau, maždaug po savaitės, kai vis dėlto nesulaukė mmm, pakartojo antrą, ir šis tik patvirtino rezultatą
Ar yra taip kuriai nors iš Jūsų buvę???

Niu, bet fantastika kažkokia, kad testukas parodė tokį ankstyvą nėštumą dar net mmm nesulaukus

Ar yra taip kuriai nors iš Jūsų buvę???
O "Bitute" cia kokios salies gamintojas?negi lietuviski
man su testais kazkaip visada juokingai rodo..pradzioje neigiamas, o teigiamo vos matoma, o pasidarius po kiek laiko antra testa - rodo ryskia teigiamo atsakymo juostele, o antra neryski. cia buvo su Rapipreg testais

man su testais kazkaip visada juokingai rodo..pradzioje neigiamas, o teigiamo vos matoma, o pasidarius po kiek laiko antra testa - rodo ryskia teigiamo atsakymo juostele, o antra neryski. cia buvo su Rapipreg testais
Čia ispanų gamybos, tk pavadinimas kažkodėl lietuviškas
Mano ginekologė yra sakiusi, kad antra netgi labai neryški juostelė vienareikšmiškai reiškia teigiamą testo rezultatą. Augant vaisiui, didėja ir hCG koncentracija, todėl vėliau jau darant testą abi juostelės būna ryėkios.

Mano ginekologė yra sakiusi, kad antra netgi labai neryški juostelė vienareikšmiškai reiškia teigiamą testo rezultatą. Augant vaisiui, didėja ir hCG koncentracija, todėl vėliau jau darant testą abi juostelės būna ryėkios.
Man atsitiko neįprastas dalykas. Vakar ryte pasidariau rapipreg juostelę ir iš pradžių maniau, kad neigiamas, bet po 4-5 min. Išryškėjo antra labai neryški, bet tokio pas storio kaip kontrolinė juostelė. Dieną nuvažiavau darytis HCG tyrimo ir buvo 0,1 taigi, kaip supratau nesilaukiu. Naktį, besikeldama prie mažiuko vėl pasidariau testą, šįkart rapipreg juostelę ir vėl toks pats vaizdas
antra rausva vos vos matoma juostelė, bet ją matau ir aš, ir vyras, ir draugė. Vėliau ryte pasidariau kitos firmos testą instant view, bet jame buvo I. Tai va dabar dilema:
ar ne?

as manau ... ir tarp cigonu vagiu pasitaiko !
Testai manau gali buti nekokybiski, todel reiktu pamegint keliu firmu
Mes su kolegem atrado labai faina buda super super ankstyvam nestumui nustatyti
)) atlikusios testa islaikom ji "kol pilnai isdzius" nu kokias 3-4 valandas ir tik poto paziurim
Jei nestumas yra nors ir keliu dienu, matosi vos vos iziurima vaiduokline juostele
Man tai pasitvirtino jau du kartus
Tik vienas maziukas pabego, tikiuosi sitam mazyliui bus viskas gerai

QUOTE(waterly @ 2008 03 28, 10:38)
as manau ... ir tarp cigonu vagiu pasitaiko !
Testai manau gali buti nekokybiski, todel reiktu pamegint keliu firmu
Mes su kolegem atrado labai faina buda super super ankstyvam nestumui nustatyti
)) atlikusios testa islaikom ji "kol pilnai isdzius" nu kokias 3-4 valandas ir tik poto paziurim
Jei nestumas yra nors ir keliu dienu, matosi vos vos iziurima vaiduokline juostele
Man tai pasitvirtino jau du kartus
Tik vienas maziukas pabego, tikiuosi sitam mazyliui bus viskas gerai 

man lygiai tas pats

Sveikos
o gal ka esate girdejusios ar naudojusios "BABY TEST"?ant jo raso kad jautrus(net raudonom raidem paryskintom), patikimas, nustato nestuma po 7-10d.galimo pastojimo? kazi kaip is tikruju? man jau veluoja 2d. bet dar palauksiu viena(gal tik uztruko mm) ir tik tada testuosiuos