Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs nėštumo testai

Mano testas tai buvo superinis thumbup.gif As jo dar kaip reikiant apsisioti nespejau,o jis jau tode dvi ryskias juosteles. thumbup.gif Bet ir brangus be galo.
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2007 08 13, 12:17)
Man pats pačiausias tai tas Easy Cup puodelis  smile.gif
labai greitai ir labai ryškiai parodė tas II juosteles  4u.gif

O kelinta ciklo diena rode ryskiai??? keliu savaiciu nestumas buvo???Jo, tie puodeliai nors jau patikimai atrodo.
Atsakyti
sena tema yra CIA

kadangi pirmaja temele uzdare,tai neliko kur man paklausti ir teko atidaryti nauja.... ax.gif

be to juk reikia vietos, kur visos galetu pasidziaugti savo dziaugsmeliu wub.gif

nuejau siandien i poliklinika pasidaryt nestumo testo is kraujo,tai registraturoj nezinojo ar toki daro...nusiunte paklaust i laboratorija,tai ten man pasake, kad 'tokio dalyko seniai nebedarom, cia tik rusu laikais buvo' g.gif

gal kuri patars kur kaune daro nestumo testus is kraujo ir kokia kaina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seima: 24 rugpjūčio 2007 - 08:52
QUOTE(ketti @ 2007 07 22, 10:24)
Na, papasakosiu aš jums savo patirtį mirksiukas.gif

aciuka kad nepatingejai parasyt mums wink.gif begu pasiskaitinet vaiduokliuku pasauli
Atsakyti
QUOTE(seima @ 2007 08 24, 09:49)
sena tema yra CIA

kadangi pirmaja temele uzdare,tai neliko kur man paklausti ir teko atidaryti nauja.... ax.gif

be to juk reikia vietos, kur visos galetu pasidziaugti savo dziaugsmeliu  wub.gif

nuejau siandien i poliklinika pasidaryt nestumo testo is kraujo,tai registraturoj nezinojo ar toki daro...nusiunte paklaust i laboratorija,tai ten man pasake, kad 'tokio dalyko seniai nebedarom, cia tik rusu laikais buvo'  g.gif

Privaciose klinikose daro, kainuoja apie 30 Lt.
Ortopedinio pastato 2 aukšte yra toks medicinos centras ten tikrai daro ir atsakymą duoda per maždaug 1 valandą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2007 07 22, 09:24)
Na, papasakosiu aš jums savo patirtį mirksiukas.gif

Ketti tu šaunuolė, tiesiog testų expertė thumbup.gif Pasirodo ne tik as esu tokia nekantri drinks_cheers.gif

Kai pastojau pirmą kartą, man taip pat rodė vaiduokliuką, o jau mano pupai 2metai wub.gif . Todėl dabar tikrai galiu paskyti, kad antra juostelė, kad ir laaaabai blanki šiaip sau nepasirodo.
Atsakyti
QUOTE(juranda @ 2007 08 13, 12:34)
Nezinau, bet eurovaistiniu testais nepasitikesiu daugiau niekada gyvenime, po 10 min net 2 eurovaistines testuose isryskedavo antra juostele, nei after 10, nei rapipreg nestumo nerode, deja ir gydytoja nestumo nerado , o ir mmm aplanke.

Man tokia pati situacija buvo tik su ROMED testais, dariausi kai mmm vėlavo beveik 1,5 sav. net penki testai rodė aiškias dvi linijas, kai tuo tarpu nei Rapipreg, nei After 10 net vaiduokliukų nerodė.
Atsakyti
QUOTE(anela @ 2007 09 03, 20:15)
Man tokia pati situacija buvo tik su ROMED testais, dariausi kai mmm vėlavo beveik 1,5 sav. net penki testai rodė aiškias dvi linijas, kai tuo tarpu nei Rapipreg, nei After 10 net vaiduokliukų nerodė.

o man rapipreg vaiduokliuka parode, bet susirgau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(seima @ 2007 08 24, 09:49)
sena tema yra CIA

be to juk reikia vietos, kur visos galetu pasidziaugti savo dziaugsmeliu  wub.gif

nuejau siandien i poliklinika pasidaryt nestumo testo is kraujo,tai registraturoj nezinojo ar toki daro...nusiunte paklaust i laboratorija,tai ten man pasake, kad 'tokio dalyko seniai nebedarom, cia tik rusu laikais buvo'  g.gif

daro ir senamiestyje esancioje Vaisingumo klinikoje (prie Pilies vaistines ir Senamiescio seimos sveikatos centro). Cia kainuoja 35 Lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
o kuris nestumo testas yra jautriausias? After10, Rapipreg ar dar koks??? Aciu.
Atsakyti
Sako, kad RapiPreg.
Atsakyti
O pvz jusu nuomone yra ar nera kai:
Veluoja mzd savaite, siaip niekada neveluodavo, pasidariau du testus, bet nei vienas nerodo jokio vaiduoklio- vos ne po padidinamu stiklu ziuriu?
Plyyyz pasakykit savo nuomone.
Atsakyti