Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs nėštumo testai

pasidariau siai siandien testa mmm turetu buti per valentinke, ir po desimt minuciu pasirode balt ajuostele g.gif nzn ar cia verta tiketi.. beto kaip as sergu, koseju siaubas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažytė mergytė @ 2009 02 06, 11:12)
O aš širyt pasidariau testa, kuri pirkau vakar is Eurovaistines atrodo VIVIT PRO vadinasi, nes Rapi preg sake senai nebegauna, ir Camelijos vaistinej jo neturi. Tai parode tik viena juostele sad.gif neapsidziaugiau sad.gif nors po santykiu praejo dar tik sesios dienos... labai tikiuos, kad dar neverta nusiminti smile.gif bandysiu kartot sekmadieni, tik kazi ar dar ir tada ne per anksti, bo mmm turetu but per Valentina  doh.gif , nu bet tikiuos aš jų nesulauksiu ...

Aš tai VIVIT PRO testuką (juostelę) dariau kai mmm vėlavo 1 d. Buvau ir valgius ir gėrus nemažai, nes dariau po pietų. Iškart parodė II, kitą rytą vėl pakartojau, tai parodė dar ryškiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauritux: 10 vasario 2009 - 09:36
sveikutes.as pirkau praeita diena pati pigiausia testa uz 5 litus,ir zinoma jis buvo neigiamas.siandien atra diena kaip nesulaukiau mm,tai nusprendziau vel nusipirkti.testa pirkau vel toki pat.dariausi ji jau po pusryciu.ir ka merginos.Jis teigiamas biggrin.gif nestuke.gif .tikiuosi neapsirinku,nes viena juostele nera super ryski,bet vistiek manau kad tai nestumas smile.gif VALIO
Atsakyti
QUOTE(semiuke @ 2009 02 10, 12:06)
sveikutes.as pirkau praeita diena pati pigiausia testa uz 5 litus,ir zinoma jis buvo neigiamas.siandien atra diena kaip nesulaukiau mm,tai nusprendziau vel nusipirkti.testa pirkau vel toki pat.dariausi ji jau po pusryciu.ir ka merginos.Jis teigiamas  biggrin.gif  nestuke.gif  .tikiuosi neapsirinku,nes viena juostele nera super ryski,bet vistiek manau kad tai nestumas smile.gif VALIO

VALIO VALIO VALIO clap.gif clap.gif clap.gif
Sveikinimai dideliausi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikinu! 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikinu visas nestuke.gif 4u.gif
O as pati nzn ka ir galvoti. Vasario pirma nutruko nestumas verysad.gif Labai liudna buvo. Net nzn kas buvo, nes gyvenu Airijoj ir cia nedaro tokiu tyrimu kaip Lietuvoj. Jei nestumas nutruksta iki 12 sav. tai - ka darysi, taip ir turejo buti. Niu bet pasidariau as sestadieni testuka dar viena, nes labai jau noriu kompanijos savo pirmajam. Ir iziurejau ten tokia antra vaiduokliska juostele. Pasidariau dar viena is ryto, ir ji vis dar vaiduokliska. Nezinau nei ka galvoti. Reiks ryt nueiti krauja priduoti savo daktareliui su nurodymu tirti hormonus.
Atsakyti
Jeigu testas parodo teigiama atsakyma,tuomet jis visada yra teisus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievulyte @ 2009 01 04, 15:35)
na va, skirtumas tik tas, kad as nelabai laukiu, na bent jau puse metu kokiu nenoreciau  nestuke.gif  but  lotuliukas.gif
nu bet keista keista, mmm jau 13 dienu veluoja (butu apie menuo PO), siryt supykino, pilva pucia, maudzia, dar veida isbere spuogeliais, nu grynai kaip ir tada, kai pirmosios laukiaus  doh.gif  ir zinok ka galvot, jauciu reiks bandyt is kraujo pasidaryt tyrimuka

pas mane ta pati situacija, menesines veliuoja beveik 2 sav. jau suku sau galva g.gif po gimdymo buvo 2 mmm, viskas normaliai, o dabar doh.gif pasidariau vakar testa nesulaukus ryto, tai rodo I, bet pirkau ta pigiausia, ismeciau iskart, neziurejau veliau joo. Dabat leksiu virkti kita, darysiu saziningai ryte ax.gif sumaistis viduje, ir baisu ir nzn kas daros, gal ir nuliusciau siek tiek jai nebutu ... blush2.gif bet tuo paciu ir soka gauciau, nezinociau kaip ektu suktis doh.gif
Papildyta:
pasimatavau katik temp. 37 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(plunxnele @ 2009 03 17, 13:53)
pas mane ta pati situacija, menesines veliuoja beveik 2 sav. jau suku sau galva  g.gif  po gimdymo buvo 2 mmm, viskas normaliai, o dabar  doh.gif  pasidariau vakar testa nesulaukus ryto, tai rodo I, bet pirkau ta pigiausia, ismeciau iskart, neziurejau veliau joo. Dabat leksiu virkti kita, darysiu saziningai ryte  ax.gif  sumaistis viduje, ir baisu ir nzn kas daros, gal ir nuliusciau siek tiek jai nebutu ...  blush2.gif  bet tuo paciu ir soka gauciau, nezinociau kaip ektu suktis  doh.gif
Papildyta:
pasimatavau katik temp. 37  blink.gif

pasidariau dar viena testa paprasta juostele, tai ji rodo neigiama, be jokiu vaiduokliuku g.gif na tikriausiai apgaulingas aliarmas, reik nusiramint ax.gif na bet ryt ryte del viso pikto jai mmm dar nebus pakartosiu. Nors pilva siandien maudzia, pilgcioja, jauciu atvaziuoja ta pusesere is raudondvario rolleyes.gif
Atsakyti
ir man veluoja pusesere, pries savaite dariau testa rode teigiama, vakar pakartojau neigiama, siandien dar viena pirkau ryt padarysiu vel ryte...hmm... neisivaizduoju ar cia oras kaltas?ar kas?hmm... kazkaip viena mintis neduoda ramybes gal tikrai nescia.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gigute2 @ 2009 03 17, 23:56)
ir man veluoja pusesere, pries savaite dariau testa rode teigiama, vakar pakartojau neigiama, siandien dar viena pirkau ryt padarysiu vel ryte...hmm... neisivaizduoju ar cia oras kaltas?ar kas?hmm... kazkaip viena mintis neduoda ramybes gal tikrai nescia.... 4u.gif

as jau kazkaip nusiraminau, tikrai manau kad bus neigiamas smile.gif bet jau nusipirkus turiu tai padarysiu. Bet del ko labai susirupinau, kad galiu buti nestuke.gif kad aisku mmm veluoja ir i wc daznai lakstau ....
Atsakyti
niu va padariau rytini testuka, NEIGIAMAS. Jau rami kaip belgas lotuliukas.gif reiskias kazkas siaip, nes jai jau 2 savaites veluoja manau nestuma jau tikrai rodyu ...
Atsakyti