QUOTE(Mažytė mergytė @ 2009 02 06, 11:12)
O aš širyt pasidariau testa, kuri pirkau vakar is Eurovaistines atrodo VIVIT PRO vadinasi, nes Rapi preg sake senai nebegauna, ir Camelijos vaistinej jo neturi. Tai parode tik viena juostele
neapsidziaugiau
nors po santykiu praejo dar tik sesios dienos... labai tikiuos, kad dar neverta nusiminti
bandysiu kartot sekmadieni, tik kazi ar dar ir tada ne per anksti, bo mmm turetu but per Valentina
, nu bet tikiuos aš jų nesulauksiu ...
Aš tai VIVIT PRO testuką (juostelę) dariau kai mmm vėlavo 1 d. Buvau ir valgius ir gėrus nemažai, nes dariau po pietų. Iškart parodė II, kitą rytą vėl pakartojau, tai parodė dar ryškiau.
sveikutes.as pirkau praeita diena pati pigiausia testa uz 5 litus,ir zinoma jis buvo neigiamas.siandien atra diena kaip nesulaukiau mm,tai nusprendziau vel nusipirkti.testa pirkau vel toki pat.dariausi ji jau po pusryciu.ir ka merginos.Jis teigiamas
.tikiuosi neapsirinku,nes viena juostele nera super ryski,bet vistiek manau kad tai nestumas
VALIO
QUOTE(semiuke @ 2009 02 10, 12:06)
sveikutes.as pirkau praeita diena pati pigiausia testa uz 5 litus,ir zinoma jis buvo neigiamas.siandien atra diena kaip nesulaukiau mm,tai nusprendziau vel nusipirkti.testa pirkau vel toki pat.dariausi ji jau po pusryciu.ir ka merginos.Jis teigiamas
.tikiuosi neapsirinku,nes viena juostele nera super ryski,bet vistiek manau kad tai nestumas
VALIO
VALIO VALIO VALIO
Sveikinimai dideliausi
Sveikinu visas
O as pati nzn ka ir galvoti. Vasario pirma nutruko nestumas
Labai liudna buvo. Net nzn kas buvo, nes gyvenu Airijoj ir cia nedaro tokiu tyrimu kaip Lietuvoj. Jei nestumas nutruksta iki 12 sav. tai - ka darysi, taip ir turejo buti. Niu bet pasidariau as sestadieni testuka dar viena, nes labai jau noriu kompanijos savo pirmajam. Ir iziurejau ten tokia antra vaiduokliska juostele. Pasidariau dar viena is ryto, ir ji vis dar vaiduokliska. Nezinau nei ka galvoti. Reiks ryt nueiti krauja priduoti savo daktareliui su nurodymu tirti hormonus.
O as pati nzn ka ir galvoti. Vasario pirma nutruko nestumas
QUOTE(Ievulyte @ 2009 01 04, 15:35)
na va, skirtumas tik tas, kad as nelabai laukiu, na bent jau puse metu kokiu nenoreciau
but 
nu bet keista keista, mmm jau 13 dienu veluoja (butu apie menuo PO), siryt supykino, pilva pucia, maudzia, dar veida isbere spuogeliais, nu grynai kaip ir tada, kai pirmosios laukiaus
ir zinok ka galvot, jauciu reiks bandyt is kraujo pasidaryt tyrimuka
nu bet keista keista, mmm jau 13 dienu veluoja (butu apie menuo PO), siryt supykino, pilva pucia, maudzia, dar veida isbere spuogeliais, nu grynai kaip ir tada, kai pirmosios laukiaus
pas mane ta pati situacija, menesines veliuoja beveik 2 sav. jau suku sau galva
Papildyta:
pasimatavau katik temp. 37
QUOTE(plunxnele @ 2009 03 17, 13:53)
pas mane ta pati situacija, menesines veliuoja beveik 2 sav. jau suku sau galva
po gimdymo buvo 2 mmm, viskas normaliai, o dabar
pasidariau vakar testa nesulaukus ryto, tai rodo I, bet pirkau ta pigiausia, ismeciau iskart, neziurejau veliau joo. Dabat leksiu virkti kita, darysiu saziningai ryte
sumaistis viduje, ir baisu ir nzn kas daros, gal ir nuliusciau siek tiek jai nebutu ...
bet tuo paciu ir soka gauciau, nezinociau kaip ektu suktis 
Papildyta:
Papildyta:
pasidariau dar viena testa paprasta juostele, tai ji rodo neigiama, be jokiu vaiduokliuku
ir man veluoja pusesere, pries savaite dariau testa rode teigiama, vakar pakartojau neigiama, siandien dar viena pirkau ryt padarysiu vel ryte...hmm... neisivaizduoju ar cia oras kaltas?ar kas?hmm... kazkaip viena mintis neduoda ramybes gal tikrai nescia....
QUOTE(gigute2 @ 2009 03 17, 23:56)
ir man veluoja pusesere, pries savaite dariau testa rode teigiama, vakar pakartojau neigiama, siandien dar viena pirkau ryt padarysiu vel ryte...hmm... neisivaizduoju ar cia oras kaltas?ar kas?hmm... kazkaip viena mintis neduoda ramybes gal tikrai nescia.... 
as jau kazkaip nusiraminau, tikrai manau kad bus neigiamas
niu va padariau rytini testuka, NEIGIAMAS. Jau rami kaip belgas
reiskias kazkas siaip, nes jai jau 2 savaites veluoja manau nestuma jau tikrai rodyu ...