Pirkau litfarmos vaistinės neštumo testą- kažkokia nesamonė. Tos juostelės, kur rodo rezultatą, abu galai apklijuoti popierium kažkokiu. Nesupratau ką su juo daryt
. Palikau viską kaip radau, parodė vieną brukšniuką, bet po to nuplėšiau tą popierių ir radau antrą tokio pačio ryškumo kaip pirmas brūkšnį. Ir nežinau ką galvot. Mėnesinės jau savaitė vėliuoja, jau kokios 5 dienos temperatura 37.0-37.2 laikosi. Ryt bėgsiu kokį kitokį nusipirkt.

QUOTE(jurgiciuke @ 2009 01 25, 14:05)
Pirkau litfarmos vaistinės neštumo testą- kažkokia nesamonė. Tos juostelės, kur rodo rezultatą, abu galai apklijuoti popierium kažkokiu. Nesupratau ką su juo daryt
. Palikau viską kaip radau, parodė vieną brukšniuką, bet po to nuplėšiau tą popierių ir radau antrą tokio pačio ryškumo kaip pirmas brūkšnį. Ir nežinau ką galvot. Mėnesinės jau savaitė vėliuoja, jau kokios 5 dienos temperatura 37.0-37.2 laikosi. Ryt bėgsiu kokį kitokį nusipirkt.

taigi instrukcija buna

QUOTE(DAIIVA @ 2009 01 25, 15:11)
Nieko ten prie jo nebuvo. Tik ant pakuotės parašyta kiek lašiukų lašinti ir testo rezultatai. Įvairių firmų aš jų per paskutini pusmetį pirkau, bet toks pirmą kartą papuolė. Nepirksiu daugiau tokio

as tai tais testais labai nepasitikiu, jau geriau eit tiesiai pas gydytoja 
Papildyta:
as per tuos pigiausius nezinojau kad jau 1men laiko laukiaus, nes jie rode neigiamai. toks pyktis ima kad negaliu
nors ne kainoje esme, bet vistiek gaila, kad nezinojau

Papildyta:
QUOTE(Inga421 @ 2009 01 09, 14:52)
Perku pacius pigiausius, jie, kaip ir visi kiti parodo, jei laukiesi, jei ne tai ne. nebutinai kaina atitinka kokybe, kaina priklauso nuo farmacininku, kurie juos gamina:)
as per tuos pigiausius nezinojau kad jau 1men laiko laukiaus, nes jie rode neigiamai. toks pyktis ima kad negaliu

as pirkau pati pigiausia,kai kilo itarimas jog neviena esu ir man iskart parode nestuma
gal neparodo tada kai nestumas labai mazas,kokios 2sav,as dariausi kai man 5sav buvo ir parode

Sveikos.... siandien 4 diena kai veluoja, tad is pat ryto pasimatavau temp. rode 37.1 Tada nubegau i vaistine, nusipirkau kasetini testuka uz 9 lt litfarmos, po 3 minuciu rode viena juostele, po 5 minuciu antra isryskejo... Nezinau ka cia ir galvot... eisiu kita sav pas gydytoja

QUOTE(Bombonciuke @ 2009 01 28, 14:18)
Sveikos.... siandien 4 diena kai veluoja, tad is pat ryto pasimatavau temp. rode 37.1 Tada nubegau i vaistine, nusipirkau kasetini testuka uz 9 lt litfarmos, po 3 minuciu rode viena juostele, po 5 minuciu antra isryskejo... Nezinau ka cia ir galvot... eisiu kita sav pas gydytoja 

Na manau galima sveikinti

QUOTE(siri @ 2009 01 29, 13:00)
Dekui

tai pasidariau testuka ir as

dariausia ta easy cup ta su puodeliu ir kazkaip nesuprantu, vyras sako ne dar tikrai ne

nors menesines veluoja tik 2 d bet ten rodo tas dvi juosteles, antra tokia neryski
MB gincijas sako turi but tokio pat ryskumo

ot tie vyrai

na dar [alauksiu iki sekmadienio ir pakartosiu testuka, nuspirksiu koki ale paprastesni
jei ne tokia ryski antra juostele, tai dar mazas nestumas tiesiog
man rodos, kad jei matosi II (na jej antros nereik su mikroskopu iziuret), tai manau, kad neseipsau
pas man irgi antra buvo ne tokia ryski, o menesiniu kaip nera taip nera
jau beveik savaite veluoja

QUOTE(Bombonciuke @ 2009 01 30, 13:10)
jei ne tokia ryski antra juostele, tai dar mazas nestumas tiesiog
man rodos, kad jei matosi II (na jej antros nereik su mikroskopu iziuret), tai manau, kad neseipsau
pas man irgi antra buvo ne tokia ryski, o menesiniu kaip nera taip nera
jau beveik savaite veluoja 

tai taip man irgi jau veluoja 4 d
krutine biski pasiputus
bet va dabar pasdariau kita pati pigiausia testuka ir tas irgi jau rodo antra juostele
mano pilvui max kokios 2 sav

dziaugiuosi iki ausu
o MB pratinasi prie tos minties