Kazkuri mergaite daresi ta testuka ir nusivyle juo. Vilmabus atrodo. Jis jai nieko neparode, nors nestumas buvo. O pries tai darytas kitoks testukas parode antra vaiduokliuka

QUOTE(Donatella @ 2006 01 19, 17:34)
Lietuviskas testas, tik ne LT pagamintas

Kauno pilies IKI parduotuvėje yra vaistinė. Ten tikrai mačiau Bitutę, bet dėl kainos dydžio pirkau jau žinomą Rapi preg.
QUOTE(Donatella @ 2006 01 19, 18:34)
aš jį naudojau. kadangi neigimas pasitvirtino, tai nusivylusi juo nesu. tik įpakavimas lietuviškas, o pagaminta užsieny, lyg Vokietijoj, bijau sumeluot...
QUOTE(Viotinola @ 2006 01 19, 19:03)
Ten tikrai mačiau Bitutę, bet dėl kainos dydžio pirkau jau žinomą Rapi preg.
o tai kiek tas Rapi preg kainuoja? jis kasetinis? Bitutė- apie 6 Lt
Aš mačius jį savanoriu pr. radijo gamyklos pastate vaistinėj.
Man atrodo siek tiek kvaila kaltinti firmas, gaminancias nestumo testus, jeigu Jusu nestumo metu jis neparode teigiamo rezultato. Juk visu testu, esanciu prekyboje, patikimumas yra virs 99 proc. - vienu 99,4, kitu 99,8, bet esme ta pati. Testo parodymai priklauso nuo HCG kiekio Jusu slapime. Ir jeigu slapime pakankamo kiekio (20-100) dar nera, ar naudojate ne rytini slapima - nekaltinkite testus gaminancios firmos

Gal kas galit pasakyt, kodel testukus reikia darytis ryte?
Juk jei jau nescia, tai nescia visa laika, ne tik ryte....

QUOTE(Leticija @ 2006 01 25, 10:20)
Gal kas galit pasakyt, kodel testukus reikia darytis ryte?
Juk jei jau nescia, tai nescia visa laika, ne tik ryte.... 

Todėl kad po nakties Hcg (hormono, kurio atsiranda laukiantis) koncentracija šlapime didesnė

Bet kaip suprantu, jei pasidarai diena,tai vis tiek turetu nestuma rodyt,jei tikrai esi nescia, ar ne?
QUOTE(Leticija @ 2006 01 25, 12:34)
Bet kaip suprantu, jei pasidarai diena,tai vis tiek turetu nestuma rodyt,jei tikrai esi nescia, ar ne?
Jei nėštumas mažas, tai dieną gali ir nerodyti

Jeigu tiksliai žinau galimo pastojimo datą, kada geriausiai galima darytis testuką? Kažkur girdėjau,kad jau po 7 d.