Clearblue tikrai labai geri ir tikslus! Galiu tik patarti...
Sveikos, mergaites,
Mano nuomone yra ta, kad visi is esmes testai yra l jautrus. Teko bandyti ir juosteles, ir kasetinius (kas, beje, yra ta pati juostele tik ipakuota plastike). Man nestumas pasitvirtino su juostele. Testa dariau gal 12DPO ir isryskejo tik per kokias 5 min. tikrai ne is karto kaip tikejausi. Isryskejo toks vaiduokliukas, bet kadangi niekada net ir tokio nebuvau macius ant darytu testu anksciau, jau zinojau apie savo maziu
Uz poros dienu dar padariau testa-kitokios firmos juostele- vaiduokliukas jau daug ryskesnis buvo, bet irgi jis neryskejo tuo paciu metu kaip ir kontroline juosta. Taip kad, manau, jog viskas priklauso nuo laiko kada darote testa ir jei nestumas yra, jis yra
Ne testuose cia esme, nebent butu koks brokas.
Linkiu visoms didziausios sekmes
Mano nuomone yra ta, kad visi is esmes testai yra l jautrus. Teko bandyti ir juosteles, ir kasetinius (kas, beje, yra ta pati juostele tik ipakuota plastike). Man nestumas pasitvirtino su juostele. Testa dariau gal 12DPO ir isryskejo tik per kokias 5 min. tikrai ne is karto kaip tikejausi. Isryskejo toks vaiduokliukas, bet kadangi niekada net ir tokio nebuvau macius ant darytu testu anksciau, jau zinojau apie savo maziu
Linkiu visoms didziausios sekmes
QUOTE(*Maja* @ 2006 11 07, 20:06)
Sveikutės merginos, gal galit pakomentuoti? Čia 12 dpo, antra juostelė pradėjo ryškėti kažkur po 10 min. Yra šansų, kad teigiamas?
Pas mane taip buvo.Pakartotinas testas jau buvo labai teigiamas:) Manau,labai daug sansu,kad jis teigiamas.Tylus sveikinimai.
As siandien nusipirkau testuka "Rapi preg"..tai ziuresiu ka rytoj pamatysiu is ryto.....
QUOTE(gytute @ 2007 01 05, 14:45)
As siandien nusipirkau testuka "Rapi preg"..tai ziuresiu ka rytoj pamatysiu is ryto..... 
sitie sako patikimi, grybo nepjauna. Sekmes
O aš pirkau testą- puoduką, ir man parodė dvi linijas, viena iš jų buvo žymiai tamsęsne ir storęsne už kitą, tai buvo po savaitės nuo neatsiradusių men.
Rapi Preg pagal lyg ir turėtų rodyti nėštumą praėjus 7-10 dienų nuo galimo pastojimo. Taigi, praėjus 12 dienų po ovuliacijos dariausi testuką - parodė neryškią antrą juostelę bet tik vėliau nei po 10 min. Taigi, pagal testą rezultato vertinti negalima ir aš "nesilaukiu". Tačiau taip ir nesulaukus mm ir dar praėjus savaitėlei jau dariausi kažkokį kitą testą - parodė aiškias dvi juosteles. Aš asmeniškai manau, kad iš esmės norint gauti patikimą rezultatą bet kurį testą reiktų naudoti neslaukus mm, anksčiau padarytas testas nebūtinai parodys, kad esate
, nors taip ir bus.
is po naktines miegojau kai atsibudau pasimatavauBT buvo 37.3,rytoj turi buti mmm,ar testas rodytu kad esu
QUOTE(gytute @ 2007 01 05, 14:45)
nu kad neprireik - stovi nepanaudotas,,,,,
QUOTE(saulyte2 @ 2007 01 11, 15:57)
is po naktines miegojau kai atsibudau pasimatavauBT buvo 37.3,rytoj turi buti mmm,ar testas rodytu kad esu 
gali jau ir parodyti