Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs nėštumo testai

Clearblue tikrai labai geri ir tikslus! Galiu tik patarti...
Atsakyti
Sveikos, mergaites,
Mano nuomone yra ta, kad visi is esmes testai yra l jautrus. Teko bandyti ir juosteles, ir kasetinius (kas, beje, yra ta pati juostele tik ipakuota plastike). Man nestumas pasitvirtino su juostele. Testa dariau gal 12DPO ir isryskejo tik per kokias 5 min. tikrai ne is karto kaip tikejausi. Isryskejo toks vaiduokliukas, bet kadangi niekada net ir tokio nebuvau macius ant darytu testu anksciau, jau zinojau apie savo maziu wub.gif Uz poros dienu dar padariau testa-kitokios firmos juostele- vaiduokliukas jau daug ryskesnis buvo, bet irgi jis neryskejo tuo paciu metu kaip ir kontroline juosta. Taip kad, manau, jog viskas priklauso nuo laiko kada darote testa ir jei nestumas yra, jis yra biggrin.gif Ne testuose cia esme, nebent butu koks brokas.
Linkiu visoms didziausios sekmes user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2006 11 07, 20:06)
Sveikutės merginos, gal galit pakomentuoti? Čia 12 dpo,  antra juostelė pradėjo ryškėti kažkur po 10 min. Yra šansų, kad teigiamas?

Pas mane taip buvo.Pakartotinas testas jau buvo labai teigiamas:) Manau,labai daug sansu,kad jis teigiamas.Tylus sveikinimai.
Atsakyti
Noriu pasakyti, akd yra testu, kurie rodo klaidinga info. Man ir dar vienai forumietei sie testai rode antra juostele, nors nestumo nebuvo.

Jie atrodo va taip ir vadinasi Babycheck1 prancuzu firmos veda.lab

user posted image
Atsakyti
As siandien nusipirkau testuka "Rapi preg"..tai ziuresiu ka rytoj pamatysiu is ryto..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gytute @ 2007 01 05, 14:45)
As siandien nusipirkau testuka "Rapi preg"..tai ziuresiu ka rytoj pamatysiu is ryto..... blush2.gif

sitie sako patikimi, grybo nepjauna. Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2006 11 07, 21:14)
Gal galit pakomentuoti? 12 dpo, antra juostele neryski pradejo ryskėti kažkur po 10 min. Ar yra tikimybė, kad testukas teigiamas/
user posted image
user posted image

Manau tu nestuke.gif Pabandyk kitą testuką pasidaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš pirkau testą- puoduką, ir man parodė dvi linijas, viena iš jų buvo žymiai tamsęsne ir storęsne už kitą, tai buvo po savaitės nuo neatsiradusių men.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andza: 09 sausio 2007 - 17:05
Rapi Preg pagal lyg ir turėtų rodyti nėštumą praėjus 7-10 dienų nuo galimo pastojimo. Taigi, praėjus 12 dienų po ovuliacijos dariausi testuką - parodė neryškią antrą juostelę bet tik vėliau nei po 10 min. Taigi, pagal testą rezultato vertinti negalima ir aš "nesilaukiu". Tačiau taip ir nesulaukus mm ir dar praėjus savaitėlei jau dariausi kažkokį kitą testą - parodė aiškias dvi juosteles. Aš asmeniškai manau, kad iš esmės norint gauti patikimą rezultatą bet kurį testą reiktų naudoti neslaukus mm, anksčiau padarytas testas nebūtinai parodys, kad esate nestuke.gif , nors taip ir bus.
Atsakyti
is po naktines miegojau kai atsibudau pasimatavauBT buvo 37.3,rytoj turi buti mmm,ar testas rodytu kad esu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(gytute @ 2007 01 05, 14:45)

nu kad neprireik - stovi nepanaudotas,,,,, verysad.gif penkias diena s velavo - o pasirode,,, schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2007 01 11, 15:57)
is po naktines miegojau kai atsibudau pasimatavauBT buvo 37.3,rytoj turi buti mmm,ar testas rodytu kad esu  nestuke.gif

gali jau ir parodyti
Atsakyti