Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs nėštumo testai

QUOTE(youste @ 2007 01 22, 18:58)
Kai laukiausi pirmo vaikelio, tai naudojau Rapipreg - parode dvi juosteles. Dabar labai norim antro, bet neseniai nustojau maitinti pirmaji. Po to buvo menesines viena karta, o antru taip ir nesulaukiu... Taigi vel dariausi testuka su Rapi preg - bet neigiamas, nors man paciai vis vaidenasi nestumo pozymiai - ir miego daugiau norisi, ir pavargstu, ir pilvukas pradeda matytis. Gal kam taip buvo, kad nerode ilgesni laika testas teigiamu rezultatu, nors is tikruju buvot  nestuke.gif ?

oho g.gif ..na bet visko buna biggrin.gif
Atsakyti
As tai planuoju kita savaite pirkti testa nestumui nustatyti. Koki patartumet pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2007 02 10, 16:28)
As tai planuoju kita savaite pirkti testa nestumui nustatyti. Koki patartumet pirkti?

mano dukterecia pirko puodeli 12lt. tai iki mmm 3 dienas parodo jei parode ir as zadu pirkti ji,mano mmm turi buti 14 d.nori anksciau suzinoti nes sirguliuoju verysad.gif
Atsakyti
man tai jau 40 ciklo diena ir nera menesiniu. O pilva skauda jau savaite. Pries tris dienas dariaus testa rode neigiama. Siandien dar viena nusipirkau. ryt is ryto darysiu vel.
Atsakyti
Sekmes ryt ryte darant testa..lauksim geru naujienu 4u.gif
Papildyta:
As bandysiu testa daryti po savaites, nes dabar tos vaisingos dienos..tai gal pavyks baby padaryti:) bet cia tik pirma savaite kada pradedam bandyti:)kazkaip optimistiskai nusiteikiau..bet jauciu, kad testa istikruju reik pirkti tada kai jau veluoja turejusios ateiti mmm..
Atsakyti
svarbiausia tai kad man nestumas neplanuotas. Masciau gal vasara pradeti. As katik isidarbinau, norejau bent kiek padirbeti.
Atsakyti
As uz Rapipreg! dariausi su eurovaistines testu (ne su rytiniu slapimu, nes neturejau kantrybes), tai antra juostele isryskejo po mzd 15min, su Rapipreg kita diena (irgi ne ryte smile.gif ) - po kokiu 2 min tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Catrin @ 2007 02 15, 16:56)
As uz Rapipreg! dariausi su eurovaistines testu (ne su rytiniu slapimu, nes neturejau kantrybes), tai antra juostele isryskejo po mzd 15min, su Rapipreg kita diena (irgi ne ryte smile.gif ) - po kokiu 2 min  tongue.gif

bet kita diena jau reiskia dviguba harmono kieki organizme mirksiukas.gif
Atsakyti
man testai neparode nestumo. Ginekologe taip paneige. Vakar po 43 ciklo diena prasidejo menesines.
Atsakyti
as rytoj pasimatuosiu BT jei rodys 37 tai darysiu testa, idomu ar gali BT rodyti 36.8,36.9 ir buti nestuke.gif ,turbut as svaigstu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2007 02 15, 20:28)
as rytoj pasimatuosiu BT jei rodys 37 tai darysiu testa, idomu ar gali BT rodyti 36.8,36.9 ir buti  nestuke.gif ,turbut as svaigstu blink.gif

O kaip cia yra su temperatura. Jei tipo auksta gali but nescia?
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2007 02 15, 20:28)
as rytoj pasimatuosiu BT jei rodys 37 tai darysiu testa, idomu ar gali BT rodyti 36.8,36.9 ir buti  nestuke.gif ,turbut as svaigstu blink.gif

gali

QUOTE(Aile @ 2007 02 15, 20:30)
O kaip cia yra su temperatura. Jei tipo auksta gali but nescia?

jei po Ovuliacijos bazaline temperatura issilaiko 18 dienu tai esi nestuke mirksiukas.gif
Atsakyti