Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas nekalba :(

QUOTE(SiDo @ 2008 04 11, 09:09)
Noriu is pacio ryto apsigirti (mums 10 val - dar rytas biggrin.gif ) - vakar maniškis pirmą kartą nupiešė normalų piešinį: nupieše saulę, su spiduliais, akimis ir šypsena per visą veidą. rIr viskas geltonos spalvos bigsmile.gif

Eina sau kaip faina.
Atsakyti
sveikos. mano vaikui sunku skaityti, suprantama kodel. Siaip bendrai paziurejus, mokykliniuose vadoveliuose kosmariski ir sunkus skaitymui tekstai (be to neidomus). taigi labai ieskojau tokios knygutes, kur butu dviskiemeniai zodziai, pradmenys skaitymui, akd vaikas prirastu jungti skiemenis ir garsus. Musu logopede man dave sesemiaciams skirta skaityti mokyti knygele. Liepsnele, del leidimo metu ir autoriaus (atrodo Danilevicius) dar patikslinsiu, bet manau, kad daug kam butu naudinga, nes ten yra garsu tarimas, jungtiant i skiemenis, paprasti tekstai. Mano vaikis, kai tik tekstas paparstas taip uzsidega skaityti ir jam sekasi, akd grazu ziureti, o kai reikia skaityti zodzius, kurie sunkus ir tirkai nesuteikia tekstui idomumo, tai..svyra rankos
Atsakyti
Šiandien nuėjau į PPT 8 val. ryto, kai buvome sutarę, radau duris užrakintas, palaukėme 15 min.... Geras ar ne ? Kur jos visos prapuolė bigsmile.gif Gal dabar pas mane į namus ateis tyrimo daryti bigsmile.gif
Atsakyti
Donalda o ejai i savo miesto? nes kiek zinau Vilniuje, tai remontuojamas PPT pastatas ir zmones dirba kas darzeliuose, kas kur kitur.
Atsakyti
Į savo miesto PPT, na nesimatė, kad kažkas ten remontuotų, bet aišku visko gali būti., gi ne vienas žmogus dirba. Taip, tik sunku būna vaikį prikalbinti, jis nesupranta, kodėl jam reikia kažkur eiti schmoll.gif Kaip paminėjau, kad gal jis liks darželyje, tai sakė, kad nenori, kad nori į mokyklą, bet visumoje tai nesuvokia kas ta mokykla.
Atsakyti
maniskiui mokykla labiau aptinka, nei darzelis. nezinau kodel. gal delto, akd vaikai kitaip ji prieme, bet bendrai mokykla nera lengviau, nei darzelis, nors jam ir labai idomu.
Man nesitiki, kad jau beveik metai praejo ir be didesniu nervu thumbup.gif visdelto musu mokytoja ir mokykla gera, zmogiska
Atsakyti
Labai svarbu kad sutartų su mokytoja ir vaikais...Dar pastebėjau tokį dalyką, kad maniškis turi draugę mergaitę, kuri jį "pagloboja", jis paprašo, kad jam parašytų, kur jis nemoka. Dabar grupės draugė neina į darželį jau kurį laiką, tai turi draugę jaunesnėje grupėje su kuria susitinka kieme wub.gif Gal mergaitės jautresnės mieliau jį priima...
Atsakyti
Sveikutes! Su pavasariu visas!
Noriu pasidziaugti,bet dar bijau,lankome sestadienine mokyklele,mazoji ten bendrauja su vaikais bendraamziais,jie ten dainuoja,zaidzia ratelyje,piesia,turi horeografijos pamokeles,ir kagi musu panelyte lengvai adaptavosi,labai noriai bendrauja ypac su berniukais,jau kuris patinka tai pasikimba po paranke ir i zanduka paksteli lotuliukas.gif ir noriai atkartoja zodelius,nevisus bet nemazai,tiesiog syrit klausia kas cia kascia as pasakau ji pakartoja ir sako dar noriu bigsmile.gif Gal tai mums pagelbes labai labai tikimes!!!!
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2008 04 15, 11:46)
Sveikutes! Su pavasariu visas!
Noriu pasidziaugti,bet dar bijau,lankome sestadienine mokyklele,mazoji ten bendrauja su vaikais bendraamziais,jie ten dainuoja,zaidzia ratelyje,piesia,turi horeografijos pamokeles,ir kagi musu panelyte lengvai adaptavosi,labai noriai bendrauja ypac su berniukais,jau kuris patinka tai pasikimba po paranke ir i zanduka paksteli lotuliukas.gif ir noriai atkartoja zodelius,nevisus bet nemazai,tiesiog syrit klausia kas cia kascia as pasakau ji pakartoja ir sako dar noriu bigsmile.gif Gal tai mums pagelbes labai labai tikimes!!!!

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
kaip dziugu..taip sociumas daro labai dideli darba, jei tik vaikas priimamas.
Maniskis irgi padare didele pazanga kai eme eiti i mokykla, nes ten daugiau kalba ir bendrauh\ja su vaikais, nors buna gana trumpai mokykloje.
Atsakyti
Siandien per "Kuluarus" per LRT rodys apie hipoterapija. Paziurekit, kas galit, nes as negalesiu, labai idomu, ka ten sakys
Atsakyti
norėjau pasidziaugti, kad mano vaikas pasakė jau gana ilgą sakinį "aš padėjau šitą sausainį ant stalo". Super!
Atsakyti