QUOTE(skruzdeda @ 2008 04 26, 19:42)
Nu va, cia ir gali buti ideja, kur vaika suorientuot. Gal jam patiks kinologija ar pan...
bet manęs toks pasirinkimas visai nedžiugintų

ot savanaudė aš

tai būtų tas pats, kaip študiruoti kokią teologiją kokius 10 metų ir po to eiti į mokyklą dirbti samdomu mokytoju už algą 700 LTL/mėn.
pastaba ne į temą, bet... į gyvenimą
QUOTE(DonaldaB @ 2008 04 28, 12:43)
hm, o tai galima taip pasirinkti - noriu šiais metais leidžiu, noriu - kitais? Kažkur čia man buvo užkliuvęs toks a la įstatymas, kad VISI vaikai, sulaukę 7m, privalo eiti į mokyklą.
Aš tai labai pritarčiau tokiam pasirinkimui - kad galima būtų neleisti vaiko dar metelius. Jeigu tėvai labai domisi, seka savo vaiko raidą, tai gal geriau žino, negu kokios ten mokyklos vienkartinė komisija.
QUOTE(Urartu @ 2008 04 28, 12:44)
O jei pabandyti...šokti?... Į kokį nors "nemandrą" šokių būrelį, į kurį priimtų visus norinčiuosius, be pretenzijų į konkursus ir pan... Šokiai labai sutvirtina raumenukus, gerina koordinaciją, lavina dėmesį ir t.t. Ir yra linksmesni negu krepšinis ar tenisas... Muzika skamba... O gal, raumenims sutvirtėjus, vaikas vieną dieną pareikš "Viskas. Nebelankysiu...Užkniso..."
tai va, kad jis toks "katinas, kuris vaikšto vienas". Negaliu sakyt, būna, jis eina su vaikais į ratelį. Bet kad jis mėgdžiotų kad ir mankštos pratimus, kuriuos rodo auklėtoja - tai jau ne ne. Jis sėdi ir stebi. O žiūrėk namie, tik sušunka "mama" (suprask - žiūrėk) ir rodo kokį darželio fintą.
ooo, aš tai norėčiau, kad mano vaikas šokti norėtų, ir mokėtų
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...