Įkraunama...
Įkraunama...

Sėkmingų nėštumo testukų nuotraukėlės

QUOTE(HappyAngel @ 2008 04 01, 19:20)
Išprotėjus, nerodo tavo testuko  g.gif

Melage biggrin.gif Zinau, kad siandien balandzio 1 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2008 04 01, 18:50)
Melage  biggrin.gif  Zinau, kad siandien balandzio 1  lotuliukas.gif

Tikrai nerodo schmoll.gif Rodo baltą kvadratą, kuriame užrašyta ''This image or video has been removed or deleted. Photobucket''. Aš rimtai, be bajerio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2008 04 01, 19:56)
Tikrai nerodo  schmoll.gif Rodo baltą kvadratą, kuriame užrašyta ''This image or video has been removed or deleted. Photobucket''. Aš rimtai, be bajerio  4u.gif

GERAI, DEDU IS NAUJO
user posted image
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2008 04 01, 19:06)
GERAI, DEDU IS NAUJO

O dabar matosi gražutės dvi juostelės thumbup.gif Sveikinimai dar kartelį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2008 04 01, 15:02)
Aga, panašus smile.gif Aš kai laukiausi, MatCare dariau, užtat ir klausiu- labai pažįstamas pasirodė  blush2.gif Sako, kad jie labai jautrūs, dar gerokai prieš mmm parodo, jei nėštumas yra (nors iš savo patirties galiu pasakyt, kad ne visada  doh.gif )

Aha, mano gautoje instrukcijoje irgi parasyta, kad jie "ultra sensitive" - rodo, kai hCG yra 10 mIU/mL (kai dauguma kitu testuku rodo 25 mIU/ml). Bet negaliu komentuoti, nes gavau juos apie 17dpo, kai jau kiti testai seniai rode.
Beje, siaip keista, kodel jie tada tokie pigus (ebay savikaina iseina kazkur $1 USD uz testuka) g.gif
Atsakyti
QUOTE(cikadele @ 2008 04 02, 07:56)
Aha, mano gautoje instrukcijoje irgi parasyta, kad jie "ultra sensitive" - rodo, kai hCG yra 10 mIU/mL (kai dauguma kitu testuku rodo 25 mIU/ml). Bet negaliu komentuoti, nes gavau juos apie 17dpo, kai jau kiti testai seniai rode.
Beje, siaip keista, kodel jie tada tokie pigus (ebay savikaina iseina kazkur $1 USD uz testuka)  g.gif

Aš du už 10 eurų pirkau, tai čia irgi jau ''po pigiąja'' skaitosi mirksiukas.gif
Atsakyti
laba diena mergytes 4u.gif nzn ar galiu cia pasiteiraut, ar ne? blush2.gif turiu itarimu del nestuke.gif ir iejus cia pamaciau kad jau 13dpo daugumai rode vaiduoklius bigsmile.gif man ryt butu taip pat 13dpo, mm po 4dienu, kazi verta daryt NT ar palaukti kol veluos? g.gif
Atsakyti
pipireli, gal pakentek, nenusivilsi smile.gif

cikadele- bet kaip 17 DPO tai ne toks jau jis ir ryskus, tas vaiduoklis, turiu omeny, kad kitos firmos testai dar 13 DPO tau rode , jog nestumas yra, tai kazin kada sitas butu parodes. Bet jei tikrai ji toks pigus, tai ir man reiketu uzsisakyti internetu ji, tikriausiai tu taip ir darei? bet kol i LT atves...
Atsakyti
QUOTE(pipirėlis @ 2008 04 04, 09:36)
laba diena mergytes 4u.gif nzn ar galiu cia pasiteiraut, ar ne? blush2.gif  turiu itarimu del  nestuke.gif  ir iejus cia pamaciau kad jau 13dpo daugumai rode vaiduoklius bigsmile.gif man ryt butu taip pat 13dpo, mm po 4dienu, kazi verta daryt NT ar palaukti kol veluos? g.gif

Palauk, kol vėluos arba bent jau iki nelaukiamos mmm dienos mirksiukas.gif Kiekvienos organizmas skirtingai gamina hCG hormoną (jo dėka ir matom antrą juostelę), tad jei nepamatysi 13DPO antros juostelės, labai nusivilsi. O juk gali būti, kad be reikalo mirksiukas.gif
Atsakyti
palauk,palauk,nes as tris testus padariau ir rode kad neigiamas,o buvau Nescia.
Gydytoja sake ,kad per anksti dariau 4u.gif
Zinau,kaip nekantaruji,bet palauk g.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif ikalbejot tongue.gif seip kol pas jus neiejau pasizvalgyt tol net minciu nebuvo anksciau pasidaryt, bet kai cia pamaciau tai ir suspurdejo sirdele anksciau pasitestuot 4u.gif greiciau praeitu tos dienos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2008 04 01, 16:45)
...tik nepirkit rapipregu, jei dar nera mmm biggrin.gif nes visada parodys biggrin.gif

pritariu del rapipreg.. kiek kartu nebuvau nestuke.gif o jis jau rodo ir pakankamai ryskius vaiduoklius.
Sita dariau tariamu mmm diena ir jis man sukure stai koki vaiduokli g.gif

vaiduoklis
man mm dar neatejo (uzsilaike 3 dienas jau), bet kiti testukai, kaip susitare rodo I.. vadinasi rapipreg nusisneka schmoll.gif

o kitu merginu labai grazus testukai thumbup.gif itikinantys smile.gif

tiesa, kazkada prisiksaiciau, kad eurovaistines rodo vaiduoklius, bet man jie niekad jokiu vaiduokliu nerodo.. atrodo, kad ju kokybe pagerojo. .o rapi preg suprastejo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Retro*: 04 balandžio 2008 - 16:55