Įkraunama...
Įkraunama...

Sėkmingų nėštumo testukų nuotraukėlės

QUOTE(Robleta @ 2008 02 21, 09:54)
Mergytės gal galit man padėti...

Šiaip tikrai manau kas esu nėščia, bet labai jaudinuosi, kad juostelės neryškėja, juk su kiekviena diena HCG dvigubai didėja. Bijau negimdinio nėštumo.
P.S testai Eurovaistinės, Help gal yra taip kam nors buvę...

kai as nestumo pradzioje dariausi testus,buvo ta pati problema-pirmas-abi juosteles ryskios,antras testas-viena jau ne tokia ryski,trecia karta-dar blyskesne,ir kita diena beveik nesimate. buvau jau tikrai persigandus, ir galvojau,jog vel pamesiu lialiu... taip kokius penkis... visos juosteles skirtingos,o ryskiausias-pirmasis...
buvau pasiruosus persileidimui iki pat pirmu spyriu.. po to vis bijojau,kad neisnesiosiu iki galo... kaip matai pagal mano liniuote thumbup.gif viskas gerai.
ps.lyg siol visus testukus tasej nesiojos. mirksiukas.gif lotuliukas.gif

bet jei labai pergyveni-lek kraujo priduot. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erosi: 21 vasario 2008 - 19:09
siandien pasidariau testa ir jis parode II juosteles, bet, kad man 15 diena buvo menesines, ka monot? Ar as tikrai nestuke.gif ?
Atsakyti
Sveikos. Jau praejo 34 DPO, mmm nera, dariausi testuka 2 rytus is eiles, bet nieko - antrosios juosteles ne su ziburiu nematyt. Jokiu pozymiu nestumo lyg ir nera, gal tik pilvuka maudzia... Ar buvo kuriai nors taip ?
unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgicukas @ 2008 02 22, 15:58)
Sveikos. Jau praejo 34 DPO, mmm nera, dariausi testuka 2 rytus is eiles, bet nieko - antrosios juosteles ne su ziburiu nematyt. Jokiu pozymiu nestumo lyg ir nera, gal tik pilvuka maudzia... Ar buvo kuriai nors taip ?
  unsure.gif

34 DPO ar ciklo diena?? blink.gif blink.gif nes jei DPO tai ojoj jau tikrai turetu rodyti.... gal tau kas nors negerai? ar krutine padidejusi?
beje, jei gali, nufotkink testuka ir ikelk, as gal pazaisiu su spalvu paryskinimu, gal koks vaiduokliukas ir yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2008 02 22, 17:11)
34 DPO ar ciklo diena??  blink.gif  blink.gif  nes jei DPO tai ojoj jau tikrai turetu rodyti.... gal tau kas nors negerai? ar krutine padidejusi?
beje, jei gali, nufotkink testuka ir ikelk, as gal pazaisiu su spalvu paryskinimu, gal koks vaiduokliukas ir yra  g.gif

Na paskutines mmm dienos buvo sausio 10 d., praeita savaitgali tik sumojau, kad veluoja. Pasiskaiciuoju.... blink.gif is kart i vaistine lekiau testa pirkt. Krutine lyg padidejusi, bet kaip ir pries mmm dienas. Deja, senieji testukai siuksliu maise jau, o vat ryt ryte darysiuos dar viena. Tad pirmadieni butinai pabandysiu ikelt.
Atsakyti
tai kad tau tik 12 dienu veluoja g.gif as maniau jau 30 dienu veluoja doh.gif

pabandyk pirkti easycup- jei jau jis neparodys, vadinasi, nieko ner tikriausiai, ir reik pas gydytoja eit.
Atsakyti
Sveikutes,
8,9,10,11 DPO dariausi NT nebuvo nei maziausio vaiduokliuko
15 DPO du pirmi NT
19 DPO trecias
user posted image
Atsakyti
Labas rytas.

kaip manot, ar šis EUROVAISTINĖS testas teigiamas? http://public.fotki....as/img0077.html man paranoja, jog testas blogas. dabar 19DPO.
Atsakyti
QUOTE(donna bona @ 2008 03 31, 06:44)
Labas rytas.

kaip manot, ar šis EUROVAISTINĖS testas teigiamas? http://public.fotki....as/img0077.html man paranoja, jog testas blogas. dabar 19DPO.

Teigiamu teigiamiausias, sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif.
Atsakyti
QUOTE(donna bona @ 2008 03 31, 06:44)
Labas rytas.

Oi, koks gražus testukas thumbup.gif Sveikinu kuo nuoširdžiausiai 4u.gif
Atsakyti
šiandien kraujo tyrimas išsklaidė abejones thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(donna bona @ 2008 03 31, 19:10)
šiandien kraujo tyrimas išsklaidė abejones thumbup.gif  bigsmile.gif

Dar kartelį nuoširdžiausi sveikinimai (nors iš testuko jau viskas aišku buvo biggrin.gif ) 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 31 kovo 2008 - 19:58